Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.376.012
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

jutro

jos jedan naporan dan na poslu, svi na godisnjem a samo problemi za problemom 

al bude valjda bolje

CARPE DIEM
16 godina
neaktivan

Zdravo ljudi!

Zna netko kako na Windowsu 7 isključiti onaj logon screen kad se pali komp? Ima Administrator i moje korisničko ime, a ja bi da odmah uđe u moj.

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
15 godina
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Tomislav95 kaže...

Zdravo ljudi!

Zna netko kako na Windowsu 7 isključiti onaj logon screen kad se pali komp? Ima Administrator i moje korisničko ime, a ja bi da odmah uđe u moj.

To i mene zanima. Kod mene je samo jedan korisničku račun, pa opet moran svaki put stisnit enter. 

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
17 godina

Jutro ljudi.

Dan mi je stvarno super počeo {#}

Sinoć napokon nađem dva kupca i sad gledam kome da prodam, ali ovaj jedan mi se više sviđao zbog toga što mi je nudio zamjenu, pa se nebi morao zahebavati sa kupnjom onda i dogovorim se sa njim.

I on mi pošalje poruku: ok vrijedi, ja 100% uzimam, nalazimo se sutra, ili  u najgorem slučaju prekosutra. 

Ja sav sretan odem spavat, i jutro dobijem poruku. Ja baš nisam dobro vidio matičnu kad sam gledao, pa ipak odustajem od toga{#}

Pa jbt ja sam ti link-ao matičnu i sve što prodajem, kao što napravim svima, i sad sam izgubio oba kupca, zbog idiotizma jednog...

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
17 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Zdravo ljudi!

U CMD upiši:

net user administrator /active:no

World Championships: 7, GP started: 280, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,473
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 10:59 (F1-IVO).
14 godina
neaktivan
Di si ti Rozveld lopino? :)
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
17 godina
Monopol kaže...
Di si ti Rozveld lopino? :)

Poslao sam ja svoje špiune {#}

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Tomislav95 kaže...

Zdravo ljudi!

U CMD upiši:

net user administrator /active:no

Time deaktivira Admin account.

Bolje riješenje:

Windows + R > upiši "control userpasswords2" > Unchekiraj "Users must enter a user name and password to use this computer." > Klikni Apply > Sad upiši username i password acc-a na koji želiš da ti se auto logona. 

Kad želiš uć u Admin acc, samo se odlogiraj i logiraj se u admin koji je i dalje tamo.

Dalmatinac sam, ovo je moj dom tu su moji didovi davno sidro bacili mene vezali.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 11:11 (lzgr).
17 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Ako on na svom accu ima administratorske ovlasti onda je za ovaj ˝pravi˝ admin account poželjno da bude neaktivan:)

World Championships: 7, GP started: 280, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,473
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 11:13 (F1-IVO).
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
lzgr kaže...

Ako on na svom accu ima administratorske ovlasti ovaj ˝pravi˝ admin account je poželjno da bude neaktivan:)

Ja imam na svom acc-u admin ovlasti,pa ipak iz nekog razloga ne mogu obavljat sve admin operacije. Neznam zašto. Ovo mi je bilo bolje riješenje.

Dalmatinac sam, ovo je moj dom tu su moji didovi davno sidro bacili mene vezali.
17 godina
neaktivan
lzgr kaže...
Ja imam na svom acc-u admin ovlasti,pa ipak iz nekog razloga ne mogu obavljat sve admin operacije. Neznam zašto. Ovo mi je bilo bolje riješenje.

Ja sam samo jednom ili dvaput morao aktivirati admin account (pravi). Na svom također imam admin ovlasti i to mi je dosta.

16 godina
neaktivan

Hvala Ivo, sad je kako je bilo. Sam sam shebo na isti način kako si mi ti pokazao samo sam stavio yes(nije mi htjelo nešto preimenovat).

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
16 godina
neaktivan

Jutro svima.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
thuglife kaže...

Jutro svima.

Djutro

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

Dobro jutro!

16 godina
neaktivan
Nello kaže...

Dobro jutro!

Kako je?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Nello kaže...

Dobro jutro!

Kako je?

A dobro je... Ti?

16 godina
neaktivan
Nello kaže...
thuglife kaže...
Nello kaže...

Dobro jutro!

Kako je?

A dobro je... Ti?

Mah, živi se, nije loše.

16 godina
neaktivan

Sretno podne!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
14 godina

pogledajte ovog bisera prodaje polovne stvari za skuplju cijenu od one kupovne http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/razer-zamjena-oglas-3326112?list_return_url=http%3A%2F%2Fwww.njuskalo.hr%2Finformatika%233326112

EDIT:sad sam tek skužio da mjenja jao :D 

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 14:56 (monsieur).
17 godina
rooswelt1991 kaže...

Jutro ljudi.

Dan mi je stvarno super počeo {#}

Sinoć napokon nađem dva kupca i sad gledam kome da prodam, ali ovaj jedan mi se više sviđao zbog toga što mi je nudio zamjenu, pa se nebi morao zahebavati sa kupnjom onda i dogovorim se sa njim.

I on mi pošalje poruku: ok vrijedi, ja 100% uzimam, nalazimo se sutra, ili  u najgorem slučaju prekosutra. 

Ja sav sretan odem spavat, i jutro dobijem poruku. Ja baš nisam dobro vidio matičnu kad sam gledao, pa ipak odustajem od toga{#}

Pa jbt ja sam ti link-ao matičnu i sve što prodajem, kao što napravim svima, i sad sam izgubio oba kupca, zbog idiotizma jednog...

Ovo se samo meni može desiti dva puta u istom danu{#}

14 godina
neaktivan
Ti su mi najgori koji odustanu! :(
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
15 godina
protjeran

Pa reci imam više kopca, ako ovaj odustane zvat ću vas i problem rješen, ja tako uvijek radim:)

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
17 godina
gjurki kaže...

Pa reci imam više kopca, ako ovaj odustane zvat ću vas i problem rješen, ja tako uvijek radim:)

Jesam, ali kad svi negdje žure, treba im odmah i gotovo.

I ona zaheb.

Ali dobro, izgleda da opet imam kupca{#}

17 godina
neaktivan

Jel netko zna kako izvući zvuk iz jedne online flash igre?

http://www.igra.hr/igre/4/logicke-igre/997/colliderix/

17 godina
F1-IVO kaže...

Jel netko zna kako izvući zvuk iz jedne online flash igre?

http://www.igra.hr/igre/4/logicke-igre/997/colliderix/

Ajde da i ja jednom pomognem pederu...

Probaj preko download helpera ako koristis firefox - desni klik na njega, media i odabere format :)

Nadam se da sljaka.

Truth in engineering.
17 godina
neaktivan
Batista kaže...
Ajde da i ja jednom pomognem pederu...

Probaj preko download helpera ako koristis firefox - desni klik na njega, media i odabere format :)

Nadam se da sljaka.

Mrš smrade.{#}

Sad bum probal sam da instaliram.

17 godina
F1-IVO kaže...

Mrš smrade.{#}

{#}

{#}

Truth in engineering.
17 godina
neaktivan
Batista kaže...
 {#}

Ma malo ti tepam:)

Skinuo sam sam onlajn konvertiram u em-pe-tri.

17 godina
F1-IVO kaže...
Batista kaže...
 {#}

Ma malo ti tepam:)

Skinuo sam sam onlajn konvertiram u em-pe-tri.

Nadam se da ćeš sad žuti dobiti, ipak "skidaš" nečije dijelo bez pitanja autora! 

{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice