jutro
jos jedan naporan dan na poslu, svi na godisnjem a samo problemi za problemom
al bude valjda bolje
jutro
jos jedan naporan dan na poslu, svi na godisnjem a samo problemi za problemom
al bude valjda bolje
Zdravo ljudi!
Zna netko kako na Windowsu 7 isključiti onaj logon screen kad se pali komp? Ima Administrator i moje korisničko ime, a ja bi da odmah uđe u moj.
Zdravo ljudi!
Zna netko kako na Windowsu 7 isključiti onaj logon screen kad se pali komp? Ima Administrator i moje korisničko ime, a ja bi da odmah uđe u moj.
To i mene zanima. Kod mene je samo jedan korisničku račun, pa opet moran svaki put stisnit enter.
Jutro ljudi.
Dan mi je stvarno super počeo
Sinoć napokon nađem dva kupca i sad gledam kome da prodam, ali ovaj jedan mi se više sviđao zbog toga što mi je nudio zamjenu, pa se nebi morao zahebavati sa kupnjom onda i dogovorim se sa njim.
I on mi pošalje poruku: ok vrijedi, ja 100% uzimam, nalazimo se sutra, ili u najgorem slučaju prekosutra.
Ja sav sretan odem spavat, i jutro dobijem poruku. Ja baš nisam dobro vidio matičnu kad sam gledao, pa ipak odustajem od toga
Pa jbt ja sam ti link-ao matičnu i sve što prodajem, kao što napravim svima, i sad sam izgubio oba kupca, zbog idiotizma jednog...
Zdravo ljudi!
U CMD upiši:
net user administrator /active:no
Poslao sam ja svoje špiune
Zdravo ljudi!
U CMD upiši:
net user administrator /active:no
Time deaktivira Admin account.
Bolje riješenje:
Windows + R > upiši "control userpasswords2" > Unchekiraj "Users must enter a user name and password to use this computer." > Klikni Apply > Sad upiši username i password acc-a na koji želiš da ti se auto logona.
Kad želiš uć u Admin acc, samo se odlogiraj i logiraj se u admin koji je i dalje tamo.
Ako on na svom accu ima administratorske ovlasti onda je za ovaj ˝pravi˝ admin account poželjno da bude neaktivan:)
Ako on na svom accu ima administratorske ovlasti ovaj ˝pravi˝ admin account je poželjno da bude neaktivan:)
Ja imam na svom acc-u admin ovlasti,pa ipak iz nekog razloga ne mogu obavljat sve admin operacije. Neznam zašto. Ovo mi je bilo bolje riješenje.
Ja sam samo jednom ili dvaput morao aktivirati admin account (pravi). Na svom također imam admin ovlasti i to mi je dosta.
Hvala Ivo, sad je kako je bilo. Sam sam shebo na isti način kako si mi ti pokazao samo sam stavio yes(nije mi htjelo nešto preimenovat).
Jutro svima.
Jutro svima.
Djutro
Dobro jutro!
Dobro jutro!
Kako je?
Dobro jutro!
Kako je?
A dobro je... Ti?
Dobro jutro!
Kako je?
A dobro je... Ti?
Mah, živi se, nije loše.
Sretno podne!
pogledajte ovog bisera prodaje polovne stvari za skuplju cijenu od one kupovne http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/razer-zamjena-oglas-3326112?list_return_url=http%3A%2F%2Fwww.njuskalo.hr%2Finformatika%233326112
EDIT:sad sam tek skužio da mjenja jao :D
Jutro ljudi.
Dan mi je stvarno super počeo
Sinoć napokon nađem dva kupca i sad gledam kome da prodam, ali ovaj jedan mi se više sviđao zbog toga što mi je nudio zamjenu, pa se nebi morao zahebavati sa kupnjom onda i dogovorim se sa njim.
I on mi pošalje poruku: ok vrijedi, ja 100% uzimam, nalazimo se sutra, ili u najgorem slučaju prekosutra.
Ja sav sretan odem spavat, i jutro dobijem poruku. Ja baš nisam dobro vidio matičnu kad sam gledao, pa ipak odustajem od toga
Pa jbt ja sam ti link-ao matičnu i sve što prodajem, kao što napravim svima, i sad sam izgubio oba kupca, zbog idiotizma jednog...
Ovo se samo meni može desiti dva puta u istom danu
Pa reci imam više kopca, ako ovaj odustane zvat ću vas i problem rješen, ja tako uvijek radim:)
Pa reci imam više kopca, ako ovaj odustane zvat ću vas i problem rješen, ja tako uvijek radim:)
Jesam, ali kad svi negdje žure, treba im odmah i gotovo.
I ona zaheb.
Ali dobro, izgleda da opet imam kupca
Jel netko zna kako izvući zvuk iz jedne online flash igre?
Jel netko zna kako izvući zvuk iz jedne online flash igre?
Ajde da i ja jednom pomognem pederu...
Probaj preko download helpera ako koristis firefox - desni klik na njega, media i odabere format :)
Nadam se da sljaka.
Probaj preko download helpera ako koristis firefox - desni klik na njega, media i odabere format :)
Nadam se da sljaka.
Mrš smrade.
Sad bum probal sam da instaliram.
Mrš smrade.
Ma malo ti tepam:)
Skinuo sam sam onlajn konvertiram u em-pe-tri.
Ma malo ti tepam:)
Skinuo sam sam onlajn konvertiram u em-pe-tri.
Nadam se da ćeš sad žuti dobiti, ipak "skidaš" nečije dijelo bez pitanja autora!