ratni i poratni kič sveprisutan
kako slaviš jurra ?
......lupam t.u. po forumu...
ratni i poratni kič sveprisutan
kako slaviš jurra ?
......lupam t.u. po forumu...
Jutro svima.
jel probo ko od vas pan radler?jel bolji od karlovačkog radlera?
Meni osobno nije, al' nepašu mi ni jedan ni drugi.
O hvala Jurra
...ajd' nek ti bude, btw seneka me rješio virusa i obrisao sve x... stranice...
ne kukaj,imam nove : tubegalore,baca na sve strane ,ali uglavnom sve čisto i nevino
Po meni je karlovačko radler idalje bog i batina šta se tiče radlera. Ožujsko mi nije nešto, a pan najslabiji od tih.
Jel iko proba sa pivo jabukon?
ne kukaj,imam nove : tubegalore,baca na sve strane ,ali uglavnom sve čisto i nevino
...daj mi link...
...daj mi link...
ne mogu,u kazni sam
...ajd' evo još jedna runda, btw seneka me rješio virusa i obrisao sve x... stranice...
A jel. Izgleda da je sad virus kod mene
...daj mi link...
ne mogu,u kazni sam
Kakvoj kazni?
Kakvoj kazni?
za spamanje i trolanje
Kakvoj kazni?
za spamanje i trolanje
Tako ti i treba kada trolaš
Vidiš kako Jurra svali krivnju na virus pa ne mora u kaznu
To je "BUG"
Možda na tome testiraju nadogradnje prije nego ih objave na onoj pravoj stranici
To je "BUG"
Možda na tome testiraju nadogradnje prije nego ih objave na onoj pravoj stranici
ja već pomislio da je phishing
Tako ti i treba kada spavaš
Vidiš kako Ja svalim krivnju na virus pa ne moram u kaznu
...moram opet editirati...
Zanimljivo što sam pronašao....
...daj napiši već jednom, nisi valjda i ti zaspao pred comp...
Tako ti i treba kada spavaš
Vidiš kako Ja svalim krivnju na virus pa ne moram u kaznu
...moram opet editirati...
Opet virus
...daj napiši već jednom, nisi valjda i ti zaspao pred comp...
To te namjerno drži u neizvjesnosti, Nello je zaheban igrač. :D
Dobar dan ljudi, sta ima kod vas........
Evo igram UNO na fejsu i drndam pisme po jutubu.
Imam jedan laptop za srediti Windowse i odem vidjeti temperaturu kad ono 80° C CPU
Pa to bi trebalo riknuti kaj ne????
Imam jedan laptop za srediti Windowse i odem vidjeti temperaturu kad ono 80° C CPU
To bi trebalo otvoriti i izvaditi prašinu, promjeniti pastu po mogučnosti i sve vratiti i ponovo probati :-D
To bi trebalo otvoriti i izvaditi prašinu, promjeniti pastu po mogučnosti i sve vratiti i ponovo probati :-D
Probao sam otvoriti, ali teško je doći do procesora, pa ne želim dalje dirati jer nije moj laptop.
Dobar dan ljudi, sta ima kod vas........
Bok svim birtašima, a nema ništ baš odmara se i tak to ljenčarenje uglavnom kaj ti delaš.
Nek ga da očistit u servis, i gotovo tak se to radi platiš i nema problema jer to nije samo tak napravit mnogi su se zahebali itekak.
Dns sam upravo uvidio da se naši cijenjeni moderatori odma pokunje kad doleti " dugogodišnji moderator foruma.hr"
Sad ću dobti vjerojatno i crveni, ak ne i crni, al ono, who cares...Bug ću čitati i dalje, čitat ću teme ovak i onak, možda i napravim novi account...who knows...
Uglavnom, dok nije došao cijenjeni moderator, tema " Što se to događa s našim društvom" je bila ok, dok Whatever nije rekao da više nije u redu...
Neeetko neema kičmu...
Svima vama, lijep pozdrav i sretan dan pobjede, dan kad je počeo naš kraj...
Hvalapusabok...
Over ˛& Out
Nek ga da očistit u servis, i gotovo tak se to radi platiš i nema problema jer to nije samo tak napravit mnogi su se zahebali itekak.
Svoj sam očistio sam, i radi, ali ovo nije moj pa ne želim riskirati, a i teško se dolazi do procesora.
Vjerojatno će otići na servis pa neka se oni bore sa rastavljanjem
Dns sam upravo uvidio da se naši cijenjeni moderatori odma pokunje kad doleti " dugogodišnji moderator foruma.hr"
Sad ću dobti vjerojatno i crveni, ak ne i crni, al ono, who cares...Bug ću čitati i dalje, čitat ću teme ovak i onak, možda i napravim novi account...who knows...
Uglavnom, dok nije došao cijenjeni moderator, tema " Što se to događa s našim društvom" je bila ok, dok Whatever nije rekao da više nije u redu...
Dramatiziraš ko u sapunicama.