- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zašto se još koristi nabrijani hardware osim za gaming?
Zovite me debilom,al stvarno ne znam.
Za preseravanje na lokalnom zidiću:)
Ivek, jel znaš zašto kad palim net a on broji a sve u mirovanju? Kod pregleda TcpView vidim jedan je jako aktivan svchost koji on toliko broji mb kad njemu pritisnem ENd proces onda se miruje i stanje OK. Zašto je baš počeo ovaj mjesec jače broji mb na netu nego a prošli mjesec puno manje.
Moguće da ti neki program u pozadini nešto traži po netu.
Pogledaj da se neki od programa ne updejtaju kao što je antivirus.
Ivek, jel znaš zašto kad palim net a on broji a sve u mirovanju? Kod pregleda TcpView vidim jedan je jako aktivan svchost koji on toliko broji mb kad njemu pritisnem ENd proces onda se miruje i stanje OK. Zašto je baš počeo ovaj mjesec jače broji mb na netu nego a prošli mjesec puno manje.
windows update?
Večer svima! :))
Jao nevrijeme se sprema... grmljavina i sjevanje.. a ja ne gasim computer.. riskiram, pa šta mu Bog da..
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
Jutro svima!:)
Hrvati, sretan vam Dan pobjede!
jutro
Sretan vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti
Jutro i tebi:) šta se radi? zastave vijore?:)
i ja bi digo zastavu,al je nažalost nemam i neznam di kupit
Ja je imam još od kad se trebala skrivat :) A imaš ih za kupit kod svih janjevaca ili na placu, oko 50-60 kn ti je:)
Jutro i tebi:) šta se radi? zastave vijore?:)
mah ništa posebno, odmaram i ćekam da stara skuha dorućak, ma ne vijori nemam ju, morat ću kupit
raspitaj se po boljim knjižarama, samo ja sam vidio da su tamo po 300 kn, sad ovisi kako je drugdje
Koji kreten je sad locko temu Oluja?!
Ma nije tako skupa, tu na poslu, prvi susjed mi je janjevac, sad sam pogledo kod njega je 120kn.
...jutro...btw zastava koju ti imaš na avataru se nikad nije morala skrivat, ona je plod bolesne
mašte da se netko proglasi kraljem, a nedavno mu je umro i čuvar državnog pečata...
Nezna ja, meni djed reko da su je oni morali skrivat:)
morat ću i ja nać onda negdje jeftiniju :D
danas bi bilo dobro otić u Čaoglave na thompsonov koncert :D
morat ću i ja nać onda negdje jeftiniju :D
danas bi bilo dobro otić u Čaoglave na thompsonov koncert :D
Ja sam trebo ić, nisam skupio ekipu a i frendici je rođendan, tako da baš mi je žao šta nisam išo:(. Sljedeće godine nadam se da ću skupit ekipi i pravac za Čavoglave!:)
...jutro...btw zastava koju ti imaš na avataru se nikad nije morala skrivat, ona je plod bolesne
mašte da se netko proglasi kraljem, a nedavno mu je umro i čuvar državnog pečata...
...a meni je baka govorila da hrvatska zastava nikad nije imala krunu iznad grba i da je prvi
kvadrat bio bjeli...
Ja sam trebo ić, nisam skupio ekipu a i frendici je rođendan, tako da baš mi je žao šta nisam išo:(. Sljedeće godine nadam se da ću skupit ekipi i pravac za Čavoglave!:)
i ja se nadam nagodinu, možda se vidimo :D
...a meni je baka govorila da hrvatska zastava nikad nije imala krunu iznad grba i da je prvi
kvadrat bio bjeli...
Hahaha:) to je =U= baka:)) hahah
@Zepelin: možda:) a čuo sam da se tamo treba sa motorom ić, jer zatvore cestu pa moraš pješačit par km, a sa motorom puštaju.
Sretan vam dan pobjede i domovinske zahvalnosti!
Di je onaj ivan sad da nam se pridruži u slavlju!
Sretan vam dan pobjede i domovinske zahvalnosti!
Di je onaj ivan sad da nam se pridruži u slavlju!
Uh bome će bit slavlja:) Danas pijanka samo takva:)
Dal neko zna kakav je zadar kao grad? ima šta fora? idem sutra pa me zanima?:)
Moguće da ti neki program u pozadini nešto traži po netu.
Pogledaj da se neki od programa ne updejtaju kao što je antivirus.
Pogledao sam i niš našel sumljivog jedino jučer s tri put podigao taj svchost i poslije nije više i sve vratilo u normalu.
Jer kod svchost primjetim da kod bytes povećava brojanjem neta pa ugasim taj svchost i onda se normalizirao. Ako se bude opet brojao i preći ću na drugi komp kojem je instaliran XP.
windows update?
Davno isključen.
BTW: Dobro jutro i svima sredan Dan pobjede i Domovinske zahvalnost.
Pozdrav... sretan dan pobjede i domovinske zahvalnosti svima... :P
kvadrat bio bjeli...
ratni i poratni kič sveprisutan
kako slaviš jurra ?
ako nemate sto raditi , bacite pogled na ovu temu
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/call-of-duty-4/186.aspx?page=20