Jel se razumije netko u specifikacije earphones slušalica?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Eo maloprije mi pas izletio pred auto jbga... Ovaj doletio s 80 km/h i ubio ga... Baš mi žao + treba čovjeku prednju masku za auto platit.
Bok svim birtašima jako nezgodno da kaj buš, kad se ovak nekaj dogodi no ja mu sigurno ne bi platil masku ili neku štetu 1000% pa nek ide vrti nit si ti kriv a nit je Pas dogodilo se i gotovo kaj se može.
Jel se razumije netko u specifikacije earphones slušalica?
Odlicne su, na vrat se stavljaju poput lancica iz kojeg vire slusalice, tako da ne mozes slucajno izvaditi slusalicu iz uha ili riskirati da ti ih tezina mobitela izvuce.
Šta kažete na moj novi potpis :D
Šta kažete na moj novi potpis :D
haha..
Novi avatar
Zašto neki pišu stavite opis da slike budu posložene, a ne razbacane. Meni su i u jednom i u drugom slučaju slike posložene normalno.
Prema najnovijoj statistici ak se racuna, recimo od pocetka 6 mjeseca pa do danas u raznim prometnim nesrecema poginulo je 60 ljudi dakle u prosjeku svaki dan jedna osoba užas jedan kaj drugo.
...bolje i tak' nego da su svi poginuli u istom danu, imali bi opet dan žalosti i to baš u subotu...
...bolje i tak' nego da su svi poginuli u istom danu, imali bi opet dan žalosti i to baš u subotu...
Čuo sam nešto da je danas tvoj red za platiti pivu
...ma to ti se samo učinilo...vjerojatno se nisi naspaval, vidim da u posljednje vrijeme relativno rano
dolaziš u birc...

...kad je nekak' postalo dosadno u bircu...ništa se ne događa kad si dolje i kad si sam-rekao bi štulić...
ali neću vam dosađivati sa azrom...
Jbmti nabavio The Witcher prvi dio na nekoj summer retail akciji za 37 kuna dobio key i download link sada treba čekat 5 i pol sati da se downloada pri 5Mbit/s bandwidthu.
Jbt igra ima 14 giga sa patchem i bonusom:DDD
U nadi je spas:)
Evo ja upravo naletio na temu i uzo F3AR 3 i Witchera za bagatelu...
...ma to ti se samo učinilo...vjerojatno se nisi naspaval, vidim da u posljednje vrijeme relativno rano
dolaziš u birc...
Opet ništa od pive, sve sam moram.
Zato ti dolaziš sve kasnije
Ja tu vidim samo pet Piva, a di je ona šesta flaša da ju nisi razbil možda ili se odkoturala pod stol jel.
Ja tu vidim samo pet Piva, a di je ona šesta flaša da ju nisi razbil možda ili se odkoturala pod stol jel.
Nema je, "razbila se"
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
Dobro jutro :)
party and party....
Dobro jutro :)
party and party....
Dobro jutro..šta je ovo pusto skorro je 10 sati..
novi potpis
Dan narode, kako ste?
Dan narode, kako ste?
VRti mi se u glavi vec tjedan dana, da idem kod doktora ili sta????? Nezz mozda je do sinusa jer sam se nedavno vratio s mora.
Ajd u doktora, nemaš što izgubiti.
Usput, dan svima.
Evo i mene.