Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.344.428
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Vapor kaže...

Idem napravit novi gmail da stavim da imam 18 godina i da mogu na google+ a ono me nigdje ne pita za godine i dalje nemogu na g+. FUUUUUUU

Treba novi google acc napravit a ne samo gmail. Shame on me.

Hahaha...sta, ga Google+ ne ide ispod 18 god!? {#}

Nista, sacekaj jos dvije godine i to je to (posto vidim da imas 16?)....sada ce to, samo sto nije. {#}

Bar su negdje stavili neka ogranicenja....samo ne znam dali je to potrebno, ali ok...vjerojatno imaju neki razlog za to.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Radim budalastine. Dual bootam Vistu i 2000. No particija od 2k mora biti na dijeli diska ispod 127 GB. A jedini slobodni prostor na disku je onaj nakon 127 GB (disk 160 GB).

Sad punim preostali prostor sa budalastinama, a kad se popuni onda brisem stvari koje su najprije stigle na disk i tako osloboditi 10GB prostora na dijelu ispod 127 GB.

SAKSES!

FAK JEA!{#}

EDIT: Cekam da shrinka,ako mi ostavi prostor nakon 127 GB cu formatirat cijeli prokleti disk!

EDIT2: Formatiram disk -.-

Dalmatinac sam, ovo je moj dom tu su moji didovi davno sidro bacili mene vezali.
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 16:40 (lzgr).
16 godina
rambox kaže...

Bok svim birtašima nakon kaj se pogleda ovaj dole video, kaj reč nego iz kuta vozača i nekog ko to gleda a ne bum ja više sjel Auto osim ak nije Hummer ili neki Tenk i gotovo bez greške moš se fučkat.{#}{#}{#}

{#}

Dobar dan svima. Kaj se radi? {#} 

Nemoj nikad malo koštat | http://gplus.to/croivan
16 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Dan narode, sto ima kod vas?

16 godina
neaktivan

Posla sam HP Expressom paket pouzećem i otkupninom. Taj paket je doša u utorak (poslan u PON), ali otkupnine još nigdje. Jel ko zna kada bi ja treba dobit novce?

http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
15 godina

Vjerojatno je +18 za betu. Kasnije će pustit +16 {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

Samo da ne bude l00dacha od 12 godina{#}

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
16 godina

Jeste primjetili da vecernjak kopira "zanimljivosti" na zadnjoj stranici od nas

Vec nekoliko dana sve sto je bilo u vecernjem bilo je i prethodni dan u  "Vijesti by forumasi"... danas onaj street view od googla, jucer da 3D tehnologija steti vidu i jos je nesto bilo, nemogu se sad sjetiti..

16 godina
moderator
passat kaže...

Jeste primjetili da vecernjak kopira "zanimljivosti" na zadnjoj stranici od nas

Vec nekoliko dana sve sto je bilo u vecernjem bilo je i prethodni dan u  "Vijesti by forumasi"... danas onaj street view od googla, jucer da 3D tehnologija steti vidu i jos je nesto bilo, nemogu se sad sjetiti..

gamad -.-

R.I.P. EnlightenedPhoenix ......////...... TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija
16 godina
neaktivan

...ma da...{#}

...kaos...
16 godina
neaktivan

100kn trinkelta danas  {#}

Inače?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina

Evo meni danas bilo dosadno skoro 2 sata nije bilo struje pa san rastavia fotoaparat.

Peace means I'm reloading my gun.
16 godina
neaktivan

a je i tebi dosadno majko mila {#}

CARPE DIEM
15 godina
sirka666 kaže...

Evo meni danas bilo dosadno skoro 2 sata nije bilo struje pa san rastavia fotoaparat.

Poslikaj ga dok ga sastavis! {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan
win32 kaže...
sirka666 kaže...

Poslikaj ga dok ga sastavis! {#}

i dijelove koji su nakon sastavljanja bili viška {#}

CARPE DIEM
15 godina

Ah sad bi vi svašta htjeli {#}

Vjerojatno bi se moga sastavit, pošto nisan ništa razbia, samo šteta ga je sastavljat kad ne radi.

16 godina
moderator
sirka666 kaže...

Vjerojatno bi se moga sastavit, pošto nisan ništa razbia, samo šteta ga je sastavljat kad ne radi.

priznaj da neznaš :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix ......////...... TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija
16 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Dobro veče svima... Bar tebi nije dosadno kad rastaviš da vidiš čega sve ima... Jesi li znao da leća od kojim možeš jako sitno dobro vidit slova recimo čip od matićne ploče? Tako ja kad lemim vodiće koji je dosta sitno a s povečalom mogu vidjel jel su dobro lemljen. :)

R.I.P EnlightenedPhoenix 24,06,2011
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 20:11 (Nello).
16 godina

Ljudi, moze neki headset za igranje, da je dostupan u Osijeku i da je do nekih 200 kun MAAX!?

15 godina
XXX-Man kaže...

priznaj da neznaš :D

Well....I'm busted.

Nello kaže...

Dobro veče svima... Bar tebi nije dosadno kad rastaviš da vidiš čega sve ima... Jesi li znao da leća od kojim možeš jako sitno dobro vidit slova recimo čip od matićne ploče? Tako ja kad lemim vodiće koji je dosta sitno a s povečalom mogu vidjel jel su dobro lemljen. :)

Da znam, ima jedna koja lagano povećava i jedna sa kojom mogu vidit male stvari.

16 godina
neaktivan

Di mogu naručit BF3? Najjeftinije, najsigurnije, najnajnajsve... :)

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
Šef kaže...

Ja si mislim prek basehosta piknit, 235 kuna limited

15 godina
sirka666 kaže...

Na trenutak sam pomislio da si xxx-man i već sam mislio gotovo je s pr0n pikčrsima.

16 godina
moderator
Vapor kaže...

Na trenutak sam pomislio da si xxx-man i već sam mislio gotovo je s pr0n pikčrsima.

ja stavljam drugačiji hardware :D

16 godina
neaktivan
XYomegaYX kaže...
Šef kaže...

Ja si mislim prek basehosta piknit, 235 kuna limited

ček jel se sa ovim keyem moze igrati preko steama ili samo xfire ?

jel to ovo https://base-host.com.hr/battlefield/122-battlefield-3-cd-key.html

i koja je razlika izmedju ove gore i http://base-host.com.hr/battlefield/140-battlefield-3-limited-edition-cd-key-predbiljezba.html

CARPE DIEM
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 20:54 (simeparanoja).
17 godina
Ivan M. kaže...
rambox kaže...

Bok svim birtašima nakon kaj se pogleda ovaj dole video, kaj reč nego iz kuta vozača i nekog ko to gleda a ne bum ja više sjel Auto osim ak nije Hummer ili neki Tenk i gotovo bez greške moš se fučkat.{#}{#}{#}

{#}

Dobar dan svima. Kaj se radi? {#} 

Bogme ti i treba Pivurine da itekak kad vidiš ovak nekaj fuckaj ga.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
16 godina
simeparanoja kaže...
XYomegaYX kaže...
Šef kaže...

ček jel se sa ovim keyem moze igrati preko steama ili samo xfire ?

jel to ovo https://base-host.com.hr/battlefield/122-battlefield-3-cd-key.html

i koja je razlika izmedju ove gore i http://base-host.com.hr/battlefield/140-battlefield-3-limited-edition-cd-key-predbiljezba.html

Ovaj gore je boicni, to ne dobijes besplatno prvi DLC i neske jos gluposti kolko ja znam, a mislim da se moze sam prek origina igrati, tamo aktivirati pa otamo skiniti.

16 godina
neaktivan

dakle steam nista?

da li je bolji steam ili ea?

pitam jer sam dosad igrao preko xfire-a no vidim da ce bf3 biti odlican pa sam mislio njega kupiti

ima jos koja stranica kod nas di se mogu kupit ili radit prednarudzba na bf3 i ostale igrice?

hvala

i da ako izgubim mail ili key pusim instaliranu igricu ili? ne znam kako to funkcionira kod steama? da li mi ostane zabiljezeno da sam kupio tu igricu i da key ne moram vise niti imati?

CARPE DIEM
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 21:02 (simeparanoja).
16 godina
neaktivan

Večer!

Šta ima?

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
14 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Večer!

Šta ima?

Ima svega..ovo Sarajevo je stvarno mocno po noci..heheh..odoh malo plesati sa rodicom u jednom klubu brbrbrbrbbrbrbrbrbrbrbr

Kiša piši po mojem piši ROFLMAO
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice