- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ti isto imas problema sa sinusima. Otkad sam se vratio s mora boli me glava, pospan sam i..........................
Lol i ja na bolovanju od 28.5. XD več mie pu kura* toga i ljeto i more i sunce i kiša niš dobroga:( Ništa ove gdn za mene
Jutro ekipa.
Jel ovo samo kod mene svaki dan vrijeme šalta s dobrog na loše il' je tako svima?
crni petak, sve naopako :(
pozz svima
pozz svima
Ja nisam ni znao koji je dan dok ti nisi napisao, jedan od razlog zašto volim ljeto.
pozz svima
Šta ne valja?
@Couthino prosle godine bio u Sarajevu, mislio sam i ove opet al nikako nac vremena, posao
Sta ne valja? Pa sve sta sam napravio od jutros sve je krenulo naopako. I jos mi ebeni Bnet sere i ne salje racune aaaaaaaaa
Bio sam i ja prije nekih 3 tjedna ali me je rodbina zvala da idem sa njima..oni imaju nekog poslovnog posla () a ja i njihova kćer hodamo bascarsijom...
inače sam ok... hehe

Eh, sretan ti put želim,žao mi je što se nismo uspjeli vidjeti jučer. Viša sila
ne deri se
šala
I jos mi ebeni Bnet sere i ne salje racune aaaaaaaaa
ja bi se na tvom mjestu veselio i molio da ih više uopće ne šalju.
šala
you little
ajmo glasajte
I jos mi ebeni Bnet sere i ne salje racune aaaaaaaaa
ja bi se na tvom mjestu veselio i molio da ih više uopće ne šalju.
ma da da nisu shupci pa onda ti dodju i posalju kamate, pa kamate na kamatu sa zateznim kamatama i sta ja znam koje sve ne kamate
In a gay relationship, who makes the sandwich?
In a gay relationship, who makes the sandwich?
they don't eat sandwiches :D
Radim budalastine. Dual bootam Vistu i 2000. No particija od 2k mora biti na dijeli diska ispod 127 GB. A jedini slobodni prostor na disku je onaj nakon 127 GB (disk 160 GB).
Sad punim preostali prostor sa budalastinama, a kad se popuni onda brisem stvari koje su najprije stigle na disk i tako osloboditi 10GB prostora na dijelu ispod 127 GB.
Dan!
ŠTa ima?
Idem napravit novi gmail da stavim da imam 18 godina i da mogu na google+ a ono me nigdje ne pita za godine i dalje nemogu na g+. FUUUUUUU
Treba novi google acc napravit a ne samo gmail. Shame on me.
Idem napravit novi gmail i google account da stavim da imam 18 godina i da mogu na google+ a ono me nigdje ne pita za godine i dalje nemogu na g+. FUUUUUUU
Ja sam isto napravio
Idem napravit novi gmail da stavim da imam 18 godina i da mogu na google+ a ono me nigdje ne pita za godine i dalje nemogu na g+. FUUUUUUU
Treba novi google acc napravit a ne samo gmail. Shame on me.
ja sam prvi dan napravio acc i stavio da imam 13 godina