Zaklemao sam si prst!
Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu............
Zaklemao sam si prst!
Kakvo je vrijeme vani, mislim da ću morati mjenjati avatar
Inaće šta se radi, osim što se klemaju prsti
Dobar dan svima. Što se radi?
Ja evo otvorio svoj laptop i lijepo ga očistio, stavio novu pastu na procesor i sad su temperature puno manje nego što su bile
35 - 40 °C dok se surfa a prije 45 - 50
Bravo majstore....
BTW: Dobar dan! Samo ću nakratko bit ovdje.
Zaklemao sam si prst!
A šta tebe škorpion uštipnuo? Ili kliještom nezgodno zaklemao prst,ha?
Na Vimeu se uvijek nađe dobrih i zanimljivih klipova. Kad želim gledat odlične HD klipove idem na Vimeo jer mi je fluidan, a YT nije(opterećenost servera)
ljudi ajmo hitno je.....da li serial od windowsa vrijedi za obje verzije(32 bit i 64 bit) ili samo za onu koju si imao dok si dobio laptop u mom slucaju....
ljudi ajmo hitno je.....da li serial od windowsa vrijedi za obje verzije(32 bit i 64 bit) ili samo za onu koju si imao dok si dobio laptop u mom slucaju....
Obe.
Dobar dan!
Kod učitavanja Windows-a mi ona crta stane i ne ide, pa moram restartirat par puta da proradi. Da napravim backup i reinstall ili je u nečem drugom problem?
Može usput neki alat za provjeru ispravnosti diska?
hd tune pro
Pozdrav ljudi , sto se radi , kakvo je kod vas vrijeme , u Splitu je jako suncano , mislio sam na more ici ali je nekako ''sugav'' dan :) , bolje ostati ovdje gledati filmove , uzivati u klimi itd...
Dobar dan!
Kod učitavanja Windows-a mi ona crta stane i ne ide, pa moram restartirat par puta da proradi. Da napravim backup i reinstall ili je u nečem drugom problem?
Moguće da imaš bad sectore na disku. VJerojatno logičke,ne fizičke.
Dobar dan!
Moguće da imaš bad sectore na disku. VJerojatno logičke,ne fizičke.
Kako da provjerim?
Pozdrav ljudi , sto se radi , kakvo je kod vas vrijeme , u Splitu je jako suncano , mislio sam na more ici ali je nekako ''sugav'' dan :) , bolje ostati ovdje gledati filmove , uzivati u klimi itd...
i u Zadru je sunčano ,nema ni oblačka, al je sinoć i jutros kiša padala pa ni more nije nešto pretoplo..
Kako da provjerim?
Kako da provjerim?
Health 100%
Ubio sam se od pisanja i traženja po glupim operatorskim siteovima :
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/pomoc-odabiru-mobitela/101079.aspx?page=1&jumpto=2140298&sort=asc&view=flat
Kad restartiras, stisni ''Last known good configuration'' to bi trebalo rješiti problem,
Kad restartiras, stisni ''Last known good configuration'' to bi trebalo rješiti problem,
To sam i napravio pa mi je upalilo komp, na start Windows normally mi je štekalo. Valjda će sad sve bit ok.
Pomozite dečku, želi novi kompjuter
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/kako-usporiti-komp/109726.aspx
Ljudi, moze neke jeftine sluske da su dostupne u Osijeku?
bok
Mogao bi i ja ranije,sutra u 4 u Sarajevo,taman sam se vratio sa lokalne utakmice...
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!