Jel neko za kafu? :P
Ja častim u slijedećem postu, jer sam položio CAE, jedva, ali sam položio.
Jel neko za kafu? :P
Ja častim u slijedećem postu, jer sam položio CAE, jedva, ali sam položio.
Ekipa ocete jos slika lol
Evo nešto na moj račun: 0+ u odličnom stanju, malo razrijeđena (nalaz odličan. Potvrdio medicinsko-biokemijski laboratorij).
A imaš li kakovih drugih problema?
A imaš li kakovih drugih problema?
Uf problema kolko hoćeš. Šta ti treba?
Kaže mi doktorica da moram uokvirit nalaz.
Dan društvo 
Šta se radi?
Ja igram kaladont...a vi?
I ja...XD
Dan!
Šta ima?
Čekam frenda da završi s poslom oko kuče pa da idemo na kavu
I´m playing with myself.
Ja konačno danas na nogomet malo. 100 godina nisam igrao. Kud sam nemaran, tud je zadnjih par dana kiša padala.
Dobar dan... Eto bio u gradu poslao paket i za sad miran... A šta vi radite?
Da, zaboravio reći da su mi danas konačno poslali pošiljku s Deal Extrema naručenu prije 6 dana. Kad bi mi mogla stići, jel naručivao netko?
Da, zaboravio reći da su mi danas konačno poslali pošiljku s Deal Extrema naručenu prije 6 dana. Kad bi mi mogla stići, jel naručivao netko?
Nisam siguran, al negdje 2 tjedna. Zavisi koliko se putuje. Ako je kupljen u S.A.D tad očekuj za Mjeseca dana. A U evropi oko 2 tjedna a možda manje. Ko će znat.
izgleda da je to postala normala u zadnje vrime za DX
kod mene naručeno 09.07 a danas vidim da je na carini
izgleda da je to postala normala u zadnje vrime za DX
kod mene naručeno 09.07 a danas vidim da je na carini
Pa dobro, i pisalo mi je za proizvod da šalju 4-7 dana od primanja narudžbe, zanima me za kolko stiže od trenutka kad pošalju.
Susjeda dala popis pisama da joj skinem. Gnjavažaa!!! Al jbga kad je ženska zgodna moraš joj ispunit želje.
Susjeda dala popis pisama da joj skinem. Gnjavažaa!!! Al jbga kad je ženska zgodna moraš joj ispunit želje.
pravo zboriš :D
Učini sam sebi uslugu i nauči je kako se skida. Bit će ti zahvalnija a tebi će bit jednostavnije.
Makar neki youtube>mp3 downloader, pa joj samo kažeš da rename pisme, bez obzira na tagove (izvođač itd...)
pozdrav, sta se radi (osim spama non stop :P)... danas mi dolazi xbox, i'm so excited 
Učini sam sebi uslugu i nauči je kako se skida. Bit će ti zahvalnija a tebi će bit jednostavnije.
Makar neki youtube>mp3 downloader, pa joj samo kažeš da rename pisme, bez obzira na tagove (izvođač itd...)
Zna skidat(naučio sam je preko bearshare i freestudio download manager(po meni najbolji program za sve s youtuba)), ali kako je bilo nevremena grom je udrio u PC i izgorilo sve. Sad kupuje laptop, ali tek predkraj 8 mjeseca tako da sam ja dotad na službi.
pozdrav, sta se radi (osim spama non stop :P)... danas mi dolazi xbox, i'm so excited 
iju xbox 
Mislio kupovat skuter ovo ljeto. Odusta, neću se je*avat bez vozačke, a neću bome ni plačat 4k kn za ispit kad dogodine mogu polagat za auto i dobit kategoriju za moped.
pozdrav svima :D
Pozdrav...ajme što je dosadno ...
koji lom s onom trolom xD
ja ću krepat
Pozz ekipa kaj se radi?
EVo ja ubijam vrijeme i gledam zgodne tete na fejsu
.
vi?