Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.536.761
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
neaktivan
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
anshika05 kaže...

Uzmeš glavicu luka i nasjeckaš na sitno...onda to malo popržiš na ulju + vegeta...nasjeckaš piletinu na kockice i dodaš unutra...dodaš još začina i malo vode...ja dodajem origano, peršin, papar i nekakvu mediteransku mješavinu začina. kad se to prokrčka dodaj vrhnje za kuhanje. gotovo! 

uz to je najbolje jest tjesteninu.

Hvala puno {#}

Zvuči extra, definitivno je to danas na repetoaru.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
17 godina
neaktivan
anshika05 kaže...
kaj se čini fino? xD

S obzirom da sam gladan pojeo bi i pokvaren parizer:)

World Championships: 7, GP started: 278, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,469
15 godina

Zašto ste zaključali? {#}

Gdje će rankić nabijati postove? {#}

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina
protjeran
Linkosaan kaže...

Ima li iko kakav prijedlog šta da danas napravim za ručak ali da je od piletine?

Piletina na muski.

Upalis platu, bacis piletinu, skines, jedes.

U slucaju da nemas pec sa staklenom plocom (nego one plate): upalis platu, nadjes tavu, bacis piletinu, skines, jedes.

U slucaju da imas rostilj: upalis, bacis piletinu, skines, jedes.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
14 godina
sudy_freak kaže...

Zašto ste zaključali?  {#}

Gdje će rankić nabijati postove?  {#}

Weky če kao i uvijek pomagati drugim ljudima u hardverskim temama.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
14 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Dobro sad šalu na stranu. Nisam homoseksualac kako me mnogi na PM trenutno pitaju i u temi postaju. Heteroseksualac sam, ali imam takva razmišljanja da smatram homoseksualnost najnormalnijom. Eto, sad ne treba više slat upite na pm o mojoj orijentaciji.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
15 godina

Drži se prijatelju toga {#} ono je ostalo u onoj temi. "mržnja" prestaje.

NHF :)

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 14:38 (sudy_freak).
15 godina
Ranko Kukumar kaže...

Dobro sad šalu na stranu. Nisam homoseksualac kako me mnogi na PM trenutno pitaju i u temi postaju. Heteroseksualac sam, ali imam takva razmišljanja da smatram homoseksualnost najnormalnijom. Eto, sad ne treba više slat upite na pm o mojoj orijentaciji.

Dobro za tebe. Bit' će mali Wekyća {#} koje će tata Weky praviti s mamom Wekom {#}

14 godina
sudy_freak kaže...

Dobro za tebe. Bit' će mali Wekyća  {#}  koje će tata Weky praviti s mamom Wekom  {#}

Odtuda djelomično i dolazi naziv za inspiraciju tog nadimka.:)

15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Linkosaan kaže...

Ima li iko kakav prijedlog šta da danas napravim za ručak ali da je od piletine?

Piletina na muski.

Upalis platu, bacis piletinu, skines, jedes.

U slucaju da nemas pec sa staklenom plocom (nego one plate): upalis platu, nadjes tavu, bacis piletinu, skines, jedes.

U slucaju da imas rostilj: upalis, bacis piletinu, skines, jedes.

Jbg zakasnio si, već sam krenuo da pravim {#}

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
18 godina
neaktivan

Najbolje bi bilo ugasiti forum na mjesec dana,sve resetirati, i ozbiljno ograničiti razinu tema u podforumu ostalo,da ne bude tema o lubenicama,mrtvim kokošima,OC-anju zetora i baotiana.

17 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Najbolje bi bilo ugasiti forum na mjesec dana,sve resetirati, i ozbiljno ograničiti razinu tema u podforumu ostalo,da ne bude tema o lubenicama,mrtvim kokošima,OC-anju zetora i baotiana.

Dobra zamisao, ali nemoguća

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
18 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
lzgr kaže...

Potrebna je samo domagojeva dobra volja {#}

17 godina
neaktivan
lzgr kaže...
Tomislav95 kaže...
lzgr kaže...

Nevjerujem da njemu to smeta, zato smo i dobili nove moderatore, da on ne mora radit reda{#}

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
15 godina
neaktivan
lzgr kaže...
Tomislav95 kaže...
lzgr kaže...

I možda koja plava koverta {#}

17 godina
neaktivan
lzgr kaže...
Tomislav95 kaže...
lzgr kaže...

ili to da miro opet popije i zapne za kablove od servera

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina
neaktivan
Mitch kaže...
lzgr kaže...
Tomislav95 kaže...
lzgr kaže...

ili to da miro opet popije i zapne za kablove od servera

Morat će on puno popit da zapne za sve kabele servera i obriše podatke {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 15:11 (lzgr).
17 godina
neaktivan
ma nece, sam treba onu grupu septica :D
http://www.septica.com
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Đeste ljudi pa šta mai...nisam vas vidio ima jedan dan..KIŠA PADA___UBI MIŠA KAD KIŠA PADA

18 godina
neaktivan
Mitch kaže...
ma nece, sam treba onu grupu septica :D
http://www.septica.com

Ko su ti luđaci?

Sign testing...                            √ OK!

Dalmatinac sam, ovo je moj dom tu su moji didovi davno sidro bacili mene vezali.
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 15:14 (lzgr).
17 godina
neaktivan

Još mi Deal Extreme nije poslao majicu, 5. dan je danas. Nadam se da će poslat kroz 2 dana

16 godina
Coutinho kaže...

Đeste ljudi pa šta mai...nisam vas vidio ima jedan dan..KIŠA PADA___UBI MIŠA KAD KIŠA PADA

Kiša kiši pada mi po piši, stani kišo mokar mi je pišo.

Peace means I'm reloading my gun.
15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
Coutinho kaže...

Kiša kiši pada mi po piši, stani kišo mokar mi je pišo.

Stavit ću ovo kao potpis.{#}ROFLMAOLOL

17 godina
neaktivan

Može pomoć. Trebam poslat paket (portable dvd) od 2-5kg koji je spakiran u kutiju od cipela. Jel ja trebam još nešto posebno pakirat ili?? Trebam poslat pouzecem s otkupninom od 200kn.. Koji je proces

http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 15:37 (joze).
16 godina
joze kaže...

Može pomoć. Trebam poslat paket (portable dvd) od 2-5kg koji je spakiran u kutiju od cipela. Jel ja trebam još nešto posebno pakirat ili?? Trebam poslat pouzecem s otkupninom od 200kn.. Koji je proces

Dođeš u poštu i kažeš tamo djelatnici da bi tia to poslat pouzećem uz otkupninu. Nakon toga ćeš morat ispunit 1-2 papirića i platit poštarinu, ili naglasit da kupac plaća poštarinu, ovisi kako si se dogovoria.

Ne tribaš ništa posebno upakirat ako si već ti to dobro upakira.

Peace means I'm reloading my gun.
18 godina
neaktivan
joze kaže...

pa trebao bi tu kutiju spakirati. ono, u nekakav papir bar. mislim da imaš toga papira uzeti u pošti. onaj kao za koverte. enivej, to spakiraš, nasloviš, odeš u poštu i tamo kažeš da to šalješ pouzećem. taj drugi placa. onda će ti dati neke papire da ispuniš i rec ti što sve trebaš. to bi trebalo bit to.

Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 15:56 (EnlightenedPhoenix).
16 godina
neaktivan

Dobar dan...

R.I.P EnlightenedPhoenix 24,06,2011
18 godina
neaktivan
Nello kaže...

Dobar dan...

:)))))

16 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
Nello kaže...

Dobar dan...

:)))))

Bok Elena, šta se radi? Ja, nešto malo pregledavam neku temu i tako.

R.I.P EnlightenedPhoenix 24,06,2011
18 godina
neaktivan
Nello kaže...
Bok Elena, šta se radi? Ja, nešto malo pregledavam neku temu i tako.

evo ništa...odmaram, cijelo jutro jurim po gradu.......navečer idem na Pogorelića, jej....baš se veselim :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice