Večer svima...
Vidim da ste svi opalili po CocaColi, gdje su ona vremena kad se ekipa nalivala prirodnim pripravcima (žestica i pivo).
Večer svima...
Vidim da ste svi opalili po CocaColi, gdje su ona vremena kad se ekipa nalivala prirodnim pripravcima (žestica i pivo).
Klinac je još neiskusan u laganju. Htio je podvaliti da ima GTX 295 i da ga svi zapaze, ali nije uspio.:)
Vjeruj mi, meni to ništa nebi znači ni da ima:
1. Ne pratim hardver previše
2. Nije me briga za njega
Večer svima...
prirodna je samo rakija :D
Večer ljudi 

Nije tebi ali drugima znaci. Pogledaj kakav microman ima respekt naspram korisnika koji su tu 1-2 tjedan.
Nije tebi ali drugima znaci. Pogledaj kakav microman ima respekt naspram korisnika koji su tu 1-2 tjedan.
Sumnjam da ima ikakav od imalo ozbiljnijih ovdje.
Ili mislis koje postovanje oni gaje prema njemu.
Večer svima...
prirodna je samo rakija :D
Pričaj mi o tome. Stari ima viška cca 100 litara i nikako da je utopi. Kud ovaj svijet ide? Nekad je bez beda to riješio u mjesec dana, sada nemože kroz cijelu godinu. Svi su na sokićima i limunićima.
Pričaj mi o tome. Stari ima viška cca 100 litara i nikako da je utopi. Kud ovaj svijet ide? Nekad je bez beda to riješio u mjesec dana, sada nemože kroz cijelu godinu. Svi su na sokićima i limunićima.
pa kad je viška, imam ja mjesta za nju :D
pa kad je viška, imam ja mjesta za nju :D
Koliko sam shvatio ni ti ne oskudjevaš u tim pripravcima...
LOCK!!!
Šta i ti na kavi nekamo...XD
btw slika u prilogu?
dobro jutro, evo nam kiša opet kvari dan
Dobro jutro...
Da nie uganuo gležanj nebi to bilo to... Znaš kakvi su bivši premijeri?:D Uvijek mora biti nešto u centru zbivanja..
kako perfektno naucit engleski bez tečajeva i bez potrošene lipe?
Rosetta Stone tecaj.
P.S.
Je li ove sedmice bio i jedan suncan dan?
Je li ove sedmice bio i jedan suncan dan?
Ne sjećam se :O
E nemojte mi se smijat u kojem programu radite video za YouTube?
Ne znam na sta mislis, skoro svaki video se moze direktno upload-ati na Youtube.
Za konvertovanje ja koristim DeGo Video Converter, a za neke sitnije zahtvate koristim Windows Live Movie Maker (kad budes save-ao, save-ati ce ti u .wmv, i ja sve ostale postavke stavim kao u orginalnog videa, dobro je sto mozes spasiti profile).
Zvukove mozes edit-ovati u Audacity-u.
Jutro svima. Šta ima kod vas?
Ja pola sata gledam zašto se komp ne želi upalit, i na kraju je bilo zbog žice koja povezuje gumb za paljenje i matičnu -.-
Jutro svima. Šta ima kod vas?
Ja pola sata gledam zašto se komp ne želi upalit, i na kraju je bilo zbog žice koja povezuje gumb za paljenje i matičnu -.-
To ti je sklopkica s vremenom istrošila i moraš što prije zamjenit. Ak trebaš imam ja, dam ti badava. Meni je moj frenda imao problema kad se komp sam pali i gasi. I ja našo kvar greška u sklopkici. A frend je zamalo išo kupit novu ploču a srećom nije nabavio.
To ti je sklopkica s vremenom istrošila i moraš što prije zamjenit. Ak trebaš imam ja, dam ti badava. Meni je moj frenda imao problema kad se komp sam pali i gasi. I ja našo kvar greška u sklopkici. A frend je zamalo išo kupit novu ploču a srećom nije nabavio.
Nije sklopka, nego baš kabel, ja san ga bia čupa i kida pa ga nisan dobro spojia, sad mi je sve dobro.
Nije sklopka, nego baš kabel, ja san ga bia čupa i kida pa ga nisan dobro spojia, sad mi je sve dobro.
Skužio sam. Inaće sve je OK.
Jutro.
jutro svima
napokon sam se naspavao koliko toliko 
jutro svima
napokon sam se naspavao koliko toliko 
blago ti se ja se danas probudio u 8 da idem na jutarnje kupanje kad ono kiša
Jutro rrr grmi :/