Dan narode, sta ima kod vas?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobar dan 
Dan i tebi, Aj da jednu popijem... 
zz zz zzz zzzz z zzzzz
Dobar dan 
Hvala na osvježenju 
Bia je i jučer Zeko u Slon baru u Posušju :)
Triba san ić :(.
Mislis Elephant baru???Hehehee
Bilo bi potencijalo dobro mjesto da ne dovode turbo folk pjevače. To je jad i bjeda.
Bia je i jučer Zeko u Slon baru u Posušju :)
Triba san ić :(.
Mislis Elephant baru???Hehehee
Da je. Ja (mi) ga zovemo Slon bar :)
Evo download link za one koji hoce da skinu pjesmu sto smo drug i ja napravili:
http://www.megaupload.com/?d=HSNBJAL8
Edit: Ja sam pjevao glavni dio (Try to reach me now,try to reach me now b*tches) i back vocale
Evo download link za one koji hoce da skinu pjesmu sto smo drug i ja napravili:
Pukni ovdje da ne čekamo na download:)
Nije loše:)
Aj baci samo instrumental i malo ga uspori. Nekako mi se čini da bi bio ok za relaksaciju:)
Ovako, ocu mi je u firmi nestao drive od Dvd pržilice, u device manageru je prikazan i kad stavim "scan for hardware changes" zavrti se disk unutra, u my computer ga prikaže na dvi sekunde i opet nestane. Kako bi moga riješit ovo?
Pozz:) Nisam baš ljubitelj rap & hip-hop mjuze,ali ovo ima potencijala.
Samo,vidi se da je produkcija home made,savjetujem malo te vokale pročistiti i mrvicu utišati u odnosu na podlogu.
Keep good work
Ovako, ocu mi je u firmi nestao drive od Dvd pržilice, u device manageru je prikazan i kad stavim "scan for hardware changes" zavrti se disk unutra, u my computer ga prikaže na dvi sekunde i opet nestane. Kako bi moga riješit ovo?
Deinstaliraj ga iz device managera i onda restartaj komp i čekaj da ga Windowsi pronađu i instaliraju pa vidi dal je ok.
Nije loše:)
Aj baci samo instrumental i malo ga uspori. Nekako mi se čini da bi bio ok za relaksaciju:)
Hvala :D
Imamo mi instrumentalnu muziku,ja cu napisati text na osnovu toga i onda pokusati nesto snimiti :D
Pozz:) Nisam baš ljubitelj rap & hip-hop mjuze,ali ovo ima potencijala.
Samo,vidi se da je produkcija home made,savjetujem malo te vokale pročistiti i mrvicu utišati u odnosu na podlogu.
Keep good work
Mi pravimo pjesme i želimo što više da snimimo prije nego što pošaljemo radio kameleonu,jer oni nam mogu obezbjediti studio za djabe ali samo ako su nam pjesme dobre i da ima nade.
I hvala (:
Deinstaliraj ga iz device managera i onda restartaj komp i čekaj da ga Windowsi pronađu i instaliraju pa vidi dal je ok.
Pretekao si me,to jest...taman sam htio napisat i stiže tvoj P.P. XD
Znači,Ivek...takvim se metodama služiš
Znači,Ivek...takvim se metodama služiš
Naravno..prljavim i pokvarenim metodama:)
Dobro je sta je je :), ima utjecaja eminema, onaj dio sa destiny, to mi je ostalo u pamcenju iz neke njegove pjesme :).
Malo procistit zvuk :)
Večer...
Večer...
Jutro.
Kod doktorice u čekaonici je bilo valjda 50. Izgorio sam.
Večer...
Jutro.
Ivo radi pp.XD
Jutro.
ja sam jutros bio, bilo je hladno za popi*dit i još je kiša lagano padala, vadio krv, test urina, pregled sluha, vida, srca, psihotest, i onda na jednu savršenu pizzu 
Večer...
Jutro.
Izgorilo pa nije vajda? Meni kod mene cijeli dan oblačno i pada kiša. Ajd dođi do mene da vidiš kakvih osvježenja.

I kakvi su rezultati? Meni je tlak malo nizak 115/70.
Izgorilo pa nije vajda? Meni kod mene cijeli dan oblačno i pada kiša. Ajd dođi do mene da vidiš kakvih osvježenja.
nello di si? obuci se da se ne prehladiš
Ma tu se oko pola 4 zacrnilo, počelo grmit i ništa. Sad evo sunce sja.

neznam još, poslat će rezultate vatrogasnom društvu pa će oni meni kopiju jer im treba orginal za arhivu, polažem u 12 mjesecu za vatrogasca pa je ovo valjda redovna provjera, nepitam ništ vatrogasno društvo plaća :D, tlak mi je 110/60
Nek ti vatrogasno društvo plati i pizzu:)
Uzmi čašu vode i malo posoli i popij pa će podić ili popij čašu crna vina. dobar je Matan.
nello di si? obuci se da se ne prehladiš
Ma tu sam, di to mene vidiš gologa,ha?
Ma tu se oko pola 4 zacrnilo, počelo grmit i ništa. Sad evo sunce sja.
Čudno vrijeme ide, vajda ciklona čudno mjenja.
neznam još, poslat će rezultate vatrogasnom društvu pa će oni meni kopiju jer im treba orginal za arhivu, polažem u 12 mjesecu za vatrogasca pa je ovo valjda redovna provjera, nepitam ništ vatrogasno društvo plaća :D, tlak mi je 110/60
I ja isto imam niski tlak...