Evo peperminta
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E vala i ovdje možeš svašta pročitati.
Jesi za sokić?
yea i know
Šta ima?
Pile mi se ladi pa dođite na sokić
Iza čoška?
Jesi za sokić?
More ako ces ti castit.
Iza čoška?
Da
Moj zverkan je totalno lud. On ne jede, ne spava, samo hebe do smrti!!!
Evo me... Išao po paket. Sve OK. A nevrijeme vrlo brzo došao i grmljavina i pljusak padlo kojih 10 min. Čim se prestalo žurio ja kući. 
Evo me... Išao po paket. Sve OK. A nevrijeme vrlo brzo došao i grmljavina i pljusak padlo kojih 10 min. Čim se prestalo žurio ja kući. 
gdje ????
Eh Mario da te pitam... imaš iskustva u mrežama i mrežnim infrastrukturama? Zanima me nešto, a tražim mišljenje nekoga tko zna znanje :)
Eh Mario da te pitam... imaš iskustva u mrežama i mrežnim infrastrukturama? Zanima me nešto, a tražim mišljenje nekoga tko zna znanje :)
Ima par ljudi tu na forumu koji rasturaju, potraži ih ovdje. Ovi su mi pomogli i kuže stvari do najmanjih detalja (ja sam ipak prije svega praktičar pomalo i noob): vlad0, iHush, Darky, SmoothOperator, Old Iggy... Ako sam nekog zaboravio ispričavam se.
gdje ????
Pa u Bjelovarskom područje. Pa ja sam Bjelovarčanin. :)
Ima par ljudi tu na forumu koji rasturaju, potraži ih ovdje. Ovi su mi pomogli i kuže stvari do najmanjih detalja (ja sam ipak prije svega praktičar pomalo i noob): vlad0, iHush, Darky, SmoothOperator, Old Iggy... Ako sam nekog zaboravio ispričavam se.
Onda ću njih svakako pitati, ali evo da i tebe pitam...
Kratko i jasno, T-com - Flat tarife za mobitele - smanjenje brzine nakon određene potrošnje prometa?
Zašto? samo marketinški? ili infrastruktura ne podržava takav pritisak korisnika sa stalnim brzinama ili nešto treće? :)
to treće jest to što t-com svako malo voli jest govn* pa voli stavljat sitna slova koje samo 97% hrvata vidi procitat
to treće jest to što t-com svako malo voli jest govn* pa voli stavljat sitna slova koje samo 97% hrvata vidi procitat
da, ali zašto? Pa nije njima u interesu da ograničavaju ljudima koji ionako plaćaju prekup flat brzine zato jer su skidali previše serija (a zbog tog skidanja su i uzeli flat) :D
Ja tek sad primjeti da sam danas tacno 11 mjeseci na forumu. (:
A di je runda za sve?
novi avatarrr....
idem malo nabijat tenisku lopticu reketom...zz
A di je runda za sve?
Jest vala, hajmo malo isprsi se. Hoćemo mesa i slatkiša 
A di je runda za sve?
Jest vala, hajmo malo isprsi se. Hoćemo mesa i slatkiša 
gdje me nađe.