Ok čekamo fotke nema frke, samo nadam se da su bikini zone fino depilirane inače bu bilo svašta fučkaj ga.
ako nađem taj hebeni kabel od fotića -.-''
blesava cura ga negdje pogubila...
Ok čekamo fotke nema frke, samo nadam se da su bikini zone fino depilirane inače bu bilo svašta fučkaj ga.
ako nađem taj hebeni kabel od fotića -.-''
blesava cura ga negdje pogubila...
I bome, pričam sa starim i starom koji su otišli odavde u Švedsku 1965.-e... Napričao mi on toliko toga, to je med i mlijeko tamo
Sve imaju, standard odličan. Cijene kao kod nas, ali plaće su puno veće.
I, da, kaže da bježimo iz EU, da nikako ne ulazimo u to... Da bi Šveđani sad rado van iz EU
Bok svim birtašima, Leđa opet zezaju jel a kaj moš to je tak bit če bolje fučkaj ga.
Dan svima... Rambox e to si odprve pogodio! Kao da si me pročito. :)
Pa nisam pogodil baš, rekel si več prije tu na forumu a i na MSN da te znaju leđa nekad poboljavat jel.
...nello uspori malo...
Jurra, nežurim ja.... Odavno sam spor ko puž....
I bome, pričam sa starim i starom koji su otišli odavde u Švedsku 1965.-e... Napričao mi on toliko toga, to je med i mlijeko tamo
Sve imaju, standard odličan. Cijene kao kod nas, ali plaće su puno veće.
I, da, kaže da bježimo iz EU, da nikako ne ulazimo u to... Da bi Šveđani sad rado van iz EU
...živio sam nekad u hisingenu dijelu grada goteborg, spominjan prošli petak u onoj švedskoj seriji...
edit: i da, najljepše je preko ljeta, dan gotovo do pola noći...
Pa nisam pogodil baš, rekel si več prije tu na forumu a i na MSN da te znaju leđa nekad poboljavat jel.
Ma jesam spomenuo al to je bilo prije mjesec dana. Ma ja zaribo kad leđa bolje a jučer u vožnji bio otvoren prozor s moje strane i suvozačev pa je bio propuh a autu bio na parkiran pa je unutrašnjost sve više zagrijalo. Vruč ko peć.
Skupljam novčane priloge za damu koja nema za odjeću a nema ni krov nad glavom:
Dobar auto :)
šta bi mu radio
Zdravo!
Jel kupovao netko od vas na Play.com?
Švedska je raj
Švedska je raj
Brač je pakao
Švedska je raj
Haha
Kako je kod tebe? Faks? Jel je faks?
Da, upis u ponedjeljak :)
Ti isto jel?
Ti isto jel?
Šta's se preselio u švedsku?
Ti isto jel?
18. - 22., FESB
Di ćeš ti?
Odlično, ja na metalurski faks.
Šta's se preselio u švedsku?
Kamo srece :D
EDIT: šef, koji smjer ides na FSB-u?
EDIT: šef, koji smjer ides na FSB-u?
FESB :D Ne FSB
Večer.... Ima li živih? Ili sam ja nevidljiv?
Hm nakon pomnog pregleda dotične fotke, može se reč da je Fejkano to je ustvari Yugo 55 ispod tog sloja šminkerije sve ostalo je 2D CGI. Curkine "Sisice" su isto malo sumnjive no otom potom, još traje pregled od strane experata na tom polju pa tek očekujemo konačne rezultate kaj se tog tiče.
Nisi nevidljiv pa ja te vidim, sjediš u kuci i jedeš Jabuku jel a vidim i neku Pivu tam u čošku.
zašto sam dobio ovo sad na gmailu
Is your(Gmail)Account still Active? Yes/No.
Hm nakon pomnog pregleda dotične fotke, može se reč da je Fejkano to je ustvari Yugo 55 ispod tog sloja šminkerije sve ostalo je 2D CGI. Curkine "Sisice" su isto malo sumnjive no otom potom, još traje pregled od strane experata na tom polju pa tek očekujemo konačne rezultate kaj se tog tiče.
Nisi nevidljiv pa ja te vidim, sjediš u kuci i jedeš Jabuku jel a vidim i neku Pivu tam u čošku.
Hahah pa di to vidiš ha? Ma ja momku pomažem kod slaganja kompa...
Dobro jutro,nisam ni išao spavati nakon noćnog provoda.
...jutro...treba malo i odmorit...
Nema odmora dok se radi :)