Danas se išao kupat na Kašune (ispod Marjana) i sve je pepeo u vodi,nisam se mogo kupat.
Mitsouka,kako cura,jel se javila?
http://danas.net.hr/crna-kronika/page/2011/07/15/0006006.html
Tako je i sa druge strane marjana, i u kaštelima, svugdi.
Danas se išao kupat na Kašune (ispod Marjana) i sve je pepeo u vodi,nisam se mogo kupat.
Tako je i sa druge strane marjana, i u kaštelima, svugdi.
Evo za 45 minuti mi je katamaran, idem na Brač, okrenila je bura i nosi u drugome smjeru, tako da Milna vise nije u opasnosti, a ionako ni nema vise sta gorit
Dan narode, otic po dvdove kasnije kad se smiri malo ova vrijeme :)
dobar dan spamerska ekipo
Naziv nije mogao biti gori. Otkako je došla nova uprava ništa nevalja.
pozdrav svima :)
pozdrav svima :)
Vo-Zdra i tebi
bolje da nisam došao tu danas...sad se samo živciram i skoro sam napisao post za crveni...
ufff
Kakvi izbori?
ca*zo è qui
Kakvi izbori?
za najvecu kobasu na forumu LOL
izbori na kojem HDZ više neće postojat
Kakvi izbori?
Wohoo, taman ću moć glasovat. Nadam se pobjedi na ovim prvim izborima
Kakvi izbori?
Wohoo, taman ću moć glasovat. Nadam se pobjedi na ovim prvim izborima
hahah, za zenske organe jos nema izbora tako da nista od tvoje kandidature
NHF of course
Večer. Kako je?
Dobro jutro! Loše sam volje. Bole me. Mind večer je odavno prpšao sad je jutro a i još malo će bit podne.
Bok svim birtašima, Leđa opet zezaju jel a kaj moš to je tak bit če bolje fučkaj ga.
dobar dan spamerska ekipo
Bok i tebi pa di si ti, kak ide kaj se radi nema te dugo pa onda bum evo te odjednom u Bircu cujem od konobarice da si smazal 5 piva u kratko vrjeme jel.
samo da vas informiram, u nespavalicama će opet bit nekih slika večeras...svježe sa mora :D
samo da vas informiram, u nespavalicama će opet bit nekih slika večeras...svježe sa mora :D
Subscribe:)
Nisam baš u toku, o kakvim je slikama riječ?
nadam se ne neke neprimjerene kao njegov nick na forumu
vidi mi potpis :D
Lol, i get it now.
Pa koja je razlika izmešu tih njegovih ( ne doslovno, barem se nadam da ne :D ), i ostalih koje se mogu pronaći na netu?
Ako ne poznajete te njegove žene isto vam je.
...tek sad vidim da sam šefa krivo citirao...morao sam to ispraviti...
Lol, i get it now.
Pa koja je razlika izmešu tih njegovih ( ne doslovno, barem se nadam da ne :D ), i ostalih koje se mogu pronaći na netu?
Domaće je domaće.
Lol, i get it now.
razlika je u tome da su ove potpuno prirodne i bez fotošopa :D
i naravno Hrvatice su :D
razlika je u tome da su ove potpuno prirodne i bez fotošopa :D
i naravno Hrvatice su :D
Whatever gets you on man.
Sad moram svratit do nespavalica da vidim to čudo.
Bok svim birtašima, Leđa opet zezaju jel a kaj moš to je tak bit če bolje fučkaj ga.
Dan svima... Rambox e to si odprve pogodio! Kao da si me pročito. :)
Ok čekamo fotke nema frke, samo nadam se da su bikini zone fino depilirane inače bu bilo svašta fučkaj ga.
Alo ekipa :)
Evo taksiram neke Šveđane (ustvari su naši iz Karlobaga) do Zadra i tako to... Gledam sad, 100€ je malo za cijeli dan ih vozat i vodit...
...ma pusti dobra je to dnevnica, a i nije valjda baš cijeli dan... btw ono prekriženo mi zvuči malo romski...
Je, lipo je bilo, došao sam ranije nego očekivano, pa jest dobra lova. Još su mi platili piće i iće i dali mače/trinkelta :)
Ima jedna s njima, plava je pol Šveđanka, pola Hrvatica... :)
Ima Borg pravo, dobre su šveđanke