al mi se spava,KONOBAR može jedan red bull i jedna produžena sa šlagom >>konobar:"siže"
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
al mi se spava,KONOBAR može jedan red bull i jedna produžena sa šlagom >>konobar:"siže"
Nema ti tu konobara
Nema ti tu konobara
eh to obijašnjava zašto ja tako dugo čekam
Jutro svima, sinoć došao s kupanja oko 3, zaspao oko 6, i sada me digli za praksu, super.
Što ima kod vas?
Jutro svima, sinoć došao s kupanja oko 3, zaspao oko 6, i sada me digli za praksu, super.
Što ima kod vas?
di si bia ^^
a evo pokusavan s curon sredit da oden na brac danas, ali triba jos vidit sta je, jer je ona u milni a tamo je najgore bilo.
dobro vam jos jedno pospano jutro
5 dan bez normalnog spavanja (dakle ukupno pola sata spavanja :S)
idemo daljeeeeeeee
Što ima kod vas?
di si bia ^^
a evo pokusavan s curon sredit da oden na brac danas, ali triba jos vidit sta je, jer je ona u milni a tamo je najgore bilo.
Bili na baće, iskupali se, ispili se i pukla me fiks ideja da idem solo nanoge doma ( budući da i nije bilo buseva nisam ni izbora ), bilo je u najmanju ruku zanimljivo ( negdje 10,11 km ).
Alo ekipa :)
Evo taksiram neke Šveđane (ustvari su naši iz Karlobaga) do Zadra i tako to... Gledam sad, 100€ je malo za cijeli dan ih vozat i vodit...
Jutro ljudi, nadan se da vam je dobro
Dobro nam je
Eh,zaspo jučer,nisam ti odgovorio: inače sam u puli,al sad sam u splitu na odmoru
Alo ekipa :)
Evo taksiram neke Šveđane (ustvari su naši iz Karlobaga) do Zadra i tako to... Gledam sad, 100€ je malo za cijeli dan ih vozat i vodit...
...ma pusti dobra je to dnevnica, a i nije valjda baš cijeli dan... btw ono prekriženo mi zvuči malo romski...
Imenjače pa di si ti, kad ćeš u St na upis?
Večer. Kako je?
Bili na baće, iskupali se, ispili se i pukla me fiks ideja da idem solo nanoge doma ( budući da i nije bilo buseva nisam ni izbora ), bilo je u najmanju ruku zanimljivo ( negdje 10,11 km ).
Pa dobro, znam dosta solinjana koji idu tako doma, za 40ak minuta možeš bit u solinu ako znaš puteve (preko brda je najkrace)
Večer. Kako je?
Dobro jutro! Loše sam volje. Bole me. Mind večer je odavno prpšao sad je jutro a i još malo će bit podne.
Jutro ljudi, nadan se da vam je dobro
Dobro nam je
Eh,zaspo jučer,nisam ti odgovorio: inače sam u puli,al sad sam u splitu na odmoru
to u babe? znan, govorija si mi vec jednom...
Pa dobro, znam dosta solinjana koji idu tako doma, za 40ak minuta možeš bit u solinu ako znaš puteve (preko brda je najkrace)
Malo više od četrdesetak minuta, možda bi toliko bilo od solinske, eventualno boradrice, no stvarno je dosta brzo preko brda.
Evo mene sa prakse!
Idem ja, pozdrav svima.
To sve treba na Goli otok na preodgoj
Malo više od četrdesetak minuta, možda bi toliko bilo od solinske, eventualno boradrice, no stvarno je dosta brzo preko brda.
od baca, ima 6.1 km (meni od solinske do skole 3, a na noge mi treba 15-20 min) tako san racuna
od baca, ima 6.1 km (meni od solinske do skole 3, a na noge mi treba 15-20 min) tako san racuna
Računaj da 1 km pječaći za 5 min.
Ošišan do gola, jel? Hehe
Od baća, samih do mene ima oko 7.5, možda malo manje, no računao sam i put do tamo, kad smo dolazili, gdje smo isto utukli 2-3 km pjehe, i lika kojeg sam sreo nazad u solinu, kad sam se vraćao, pa s njim prošetao malo okolo, skupilo se.
Od baća, samih do mene ima oko 7.5, možda malo manje, no računao sam i put do tamo, kad smo dolazili, gdje smo isto utukli 2-3 km pjehe, i lika kojeg sam sreo nazad u solinu, kad sam se vraćao, pa s njim prošetao malo okolo, skupilo se.
cek di ti zivis? ja sam racunao rutu od baca do don lovre
Ošišan do gola, jel? Hehe
ne...gore sa škarama malo više, a sastrane mašina
cek di ti zivis? ja sam racunao rutu od baca do don lovre
Bio si blizu, no ja sam još poviše.
Danas se išao kupat na Kašune (ispod Marjana) i sve je pepeo u vodi,nisam se mogo kupat.
Mitsouka,kako cura,jel se javila?
http://danas.net.hr/crna-kronika/page/2011/07/15/0006006.html