Ja idem navecer u cinestar u extreme gledat pottera :)
Također. Karte su rezervirane :D
Ja idem navecer u cinestar u extreme gledat pottera :)
Također. Karte su rezervirane :D
Sup bitches
Uživam u ovoj sparini / vrućini pomoću Karlovačko Radler
A sad idem na XP jer nemogu igrat Minecraft ili TF2 da Sedmici jer mi šteka zbog malo RAM-a xD
Sup bitches
Uživam u ovoj sparini / vrućini pomoću Karlovačko Radler
A sad idem na XP jer nemogu igrat Minecraft ili TF2 da Sedmici jer mi šteka zbog malo RAM-a xD
Pa nadogradiš par rama a baš sama memorija nisu skupe pa pogledaš na njuškalu... :D
Pa de si ti, lani si znao nekog nukeat. Hehe
Bok Šefe! Čestitam ti i lijepo što si napravio tutorijal. Svaka čast...
stalno me forum odlogirava
opet se Miro napio pa se igra kablovima na serveru?
stalno me forum odlogirava
opet se Miro napio pa se igra kablovima na serveru?
Vajda krivo spojio pa kad je vidio kud odlazi. Hehe.
današnji maksimum kod mene +36 oC
Zdravo ljudi!
Kod mene oko 35o
Dan svima!
Kod mene sigurno ima +39°C
Bok svima :D
evo mene opet i opet klik vazi http://www.iskra-design.info/refferal/ref.php?id=10320 hvala svima koji su kliknuli i koji ce kliknuti :D
i jos samo jedna molba ako netko moze...znaci treba mi ako mi netko moze dat 1.5$ na paypal racun posto nemam karticu spojenu a fali mi toliko za jednu stvar sto si zelim kupiti...nek mi se javi na pp ko bi mi htio dati :)
Dan narode, navecer u 10 na noboga pottera u extreme dvoranu :)
Sad jos malo pokemone gledam :D Legendarni su, odgledo prve cetiri sezone prije, pa sada 5. gledam.
Bok svima :D
evo mene opet i opet klik vazi http://www.iskra-design.info/refferal/ref.php?id=10320 hvala svima koji su kliknuli i koji ce kliknuti :D
i jos samo jedna molba ako netko moze...znaci treba mi ako mi netko moze dat 1.5$ na paypal racun posto nemam karticu spojenu a fali mi toliko za jednu stvar sto si zelim kupiti...nek mi se javi na pp ko bi mi htio dati :)
ajde ljudi znam da mozete fali mi 15 glasova za 2.mjesto da se osiguram :D
Danas me sparina zgnječila, čekam da još malo padne sunce pa ode na noćno, isti vrag, bio tamo, il' doma kad nemogu zaspati ( s tim da je na moru zanimljivije kojih 300tinjak puta :D ).
Danas me sparina zgnječila, čekam da još malo padne sunce pa ode na noćno, isti vrag, bio tamo, il' doma kad nemogu zaspati ( s tim da je na moru zanimljivije kojih 300tinjak puta :D ).
aalo... mene hebe ovi pozar na bracu, a sutra bi treba u milnu ic
malo promjena avatara
ej ljudi šta ima,taman uživan u radleru,a vi?
taman "uzivamo" u vlastitom znoju :P
Pogledat Fringe do kraja, nešto pojest i ode vanka.
na poslu do f***n 19h (od 7 jutros), vani 480 stupnjeva, otusiram se i kontam idem se odmorit uz COD kad ono Xfire ne radi
Neka me netko upucaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
preporuka: nikad nekuhajte puding po ovakvoj vrućini, skoro sam se ocjedio sav kod peći
šta se nebo zadimilo od braća..
Jutro ljudi, moze jedna produzena s mlijekom ? ;)
Jutro ljudi, nadan se da vam je dobro
jutro ljudstvo
...jutro...kaj ti je to, nekakva fešta...
Ti bi samo feštao... To ti je forumska birtija