Ma sada samo leci u kadu s ledom i odspavat rundu, to je jedini nacin da se covjek rashladi na ovim vrucinama
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
...
Narode, odoh ja. .
Kud ces, tek si dosao ? :O
jutro svima... bole noge od hodanja. Ali vrijedilo je uzivo vidjet 40k ljudi. Ja sam mahal ekipi na zapadu,jel me vidio ko ?
Dan radni narode
jutro :)
da nije bilo patke izgubili bi :)
da nije bilo patke izgubili bi :)
jesi iso na tekmu
jesi iso na tekmu
ja sam trenutno oko 280km od Maksimira :)
a i draže mi gledat na tv-u u miru
Jutro...
ja prijavio kvar t-comu da mi se ruter više puta restarta tjekom dana i da dođu popraviti u nadi da ću dobiti siemensa...
vraga... sas mojom srećom zove me tehničar i kaže da je kvar u napajanju (tj. kabelu od napajanja) i da će donjet novi :(
Nego ti jučer ne reče kakav je stadion nakon sređivanja?
Nego ti jučer ne reče kakav je stadion nakon sređivanja?
Za nas smrtnike je gotovo isto, isti stolci samo šta su novi...ostalo sve prefarbano, jedino je njima travnjak sreden i ova plava trava, takoder pomakli su ove kucice za zamjene malo blize terenu, dobro je sta je jeftin hot dog - 15 kn, kola 0,5l je 15 kn...
okolo terena kak su sredili travnjak vise nemres sic na tribine i protrcat, jer ko god bi iso to radit, raspo bi se znas kak...nekih 6 m visine imas sa sjevera, istoka i zapada do terena...
a kad bacas nes s terena jedva mos pogodit tu plavu travu...skroz su promijenili visinu travnjaka i sve....jedino sto nisam probao jest WC...
sexy
http://www.bug.hr/forum/user/imba/18184.aspx
znali netko sta je s ovim forumasem, i dali netko ima jos neki kontakt, mail, face, skype, xfire bilo sta da ga mogu kontaktirati
hitno mi je
znali netko sta je s ovim forumasem, i dali netko ima jos neki kontakt, mail, face, skype, xfire bilo sta da ga mogu kontaktirati
hitno mi je
ocito je na godisnjem
dobro je sta je jeftin hot dog - 15 kn, kola 0,5l je 15 kn...
Kaj si bio na zapadu? na istoku kobasica 12 kuna
dobro je sta je jeftin hot dog - 15 kn, kola 0,5l je 15 kn...
Kaj si bio na zapadu? na istoku kobasica 12 kuna
da...
al dobro opet su OK cijene...cudno za jedan dinamo sa mamićem :D
hitno mi je
ocito je na godisnjem
pa mozda ima netko njegov broj ili nesto gdje je dostupan, nejavlja mi se vec mjesec dana a trebam ga nes
'Dan ljudi.
Dan narode, pocela nova sezona skladista 13, odgledo 1. epizodu, i sada cekam izlazak druge.
Dobar dan!
Kako ste?
Ja, OK.
Idem neš ispričat jedan VIC:
Dječak sjedi na pločniku i plače:
Dolazi Superman i pita ga: tko te dirao?
Dječak kroz suze odgovara "Chuck Norris"
Superman: Eh zlato, zašto si ga zeznuo?
Hihihihihi
Dobar Nello, iako je vec malo starijim jesi cuo ovaj; dok su se djeca igrala u pijesku, Chuck se igrao u betonu ;)
Evo idem sad frendici nabaiti neke igre, sprziti, pa odnjeti ovih dana ;)
EDIT: od 2 i po minute bicikliranja na Wiiu otpadaju ruke, sad se evo znojim ;)
Jutro...
ja prijavio kvar t-comu da mi se ruter više puta restarta tjekom dana i da dođu popraviti u nadi da ću dobiti siemensa...
vraga... sas mojom srećom zove me tehničar i kaže da je kvar u napajanju (tj. kabelu od napajanja) i da će donjet novi :(
Ma,ja pokušavam otvorit fileove od routera preko SSH-a (telneta),ali su ga djubrad zastitila. Moram naci nacin da zaobidjem zastitu,moram naci logove od spajanja.
Ja idem navecer u cinestar u extreme gledat pottera :)