koje ono? mislim da se nisam izjasnila po tom pitanju, imam kolko mi treba, uglavnom sve manje
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
večer :)
stvarno ste lešinari, pojavi se (navodno) ženka ovdje a vi odmah navalili
e ljudi jel zna netko dobru piceriju koja dostavlja sad na tuškanac :D
i naravno broj telefona :D
Ne znam zašto sam ga uopće dobio, vidim da je tema ono natjecanje za SS u igri...također dobio sam i žuti karton radi iste poruke....nevermind...sad moram vracat pola partizanke RRR
Franjo15, pizzeria dvojka dostavlja svugdje, uredno je, čisto i trenutno najbolja pizza šta ima u gradu a da nije iz skalinske :)
tel : 4666 111
o kukumar šta ima....
Franjo15, pizzeria dvojka dostavlja svugdje, uredno je, čisto i trenutno najbolja pizza šta ima u gradu a da nije iz skalinske :)
tel : 4666 111
naručena slavonska , javim dojam :P
Moze do 4,0 kako hoces...
Mislim da ovaj stariji pentium 4 neće ići do 4,0
Imam jedan Pentium 4 640 koji ide do vrlo visokih frekvencija,samo ga moram preselit iz bakinog (od druge bake) u svoj komp što mi se baš i neda.
Ja sam svog na 4,2...
Isti primjerak northwooda kao moj?
Ne...
Sa dušikom je sve moguće..
A ja sam svog sa 3.0 na 3.1 šta je sad aaaaa.
A ja sam svog sa 3.0 na 3.1 šta je sad aaaaa.
nice koji si ti kralj e
Da.. Vecer narode. Sto se radi?
CLOSED!!!
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
OPEN!!!!!!
jutro svima
evo nešta za dragec0
par informacija,imamo jedan white&mackay(star između 13 i 15 godina),jedan ballentines(star između 15 i 17 godina) i jedan stock 84 (star između 5 i 7 godina),nemam baš puno podataka o nijednom,za white&mackay-a znam da je kupljen u italiji (pretpostavljam u veneciji ili triestu),stock 84 je moj stari dobio za mislim 38 rođendan od mog strica,a za ballentines nemam nikakvih podataka (samo znam da je stariji i od mene i od mog brata koji ima 16 godina),
inače stock i white&mackay imaju jako ljepu svijetlu mogli bi već reći zlatnu boju,nadam se da će se uskoro pridružit jedan jack daniels ol. nuber 7 i jedan jim beam
slobodno se poslužite ;-)
OPEN!!!!!!
jutro svima
Jutro
Ja odigrao uru vremena Crysis 2 u rano jutarnjim satimaXD
Odo ja na kavu tu u grad (100m od kuče:P) pa se vidimo:D
muorgen :)
Dobro jutro, posao i tako to, čujemo se :)
Jutro ekipa, javljam se izravno s posla ;)
Jutro svima, kuhate li se ko i inače ili?
http://www.bug.hr/forum/user/imba/18184.aspx
znali netko sta je s ovim forumasem, i dali netko ima jos neki kontakt, mail, face, skype, xfire bilo sta da ga mogu kontaktirati
Jutro svima, kuhate li se ko i inače ili?
Ne još, al' ću za uru vremena kad odem na instrukcije iz matematike...
http://www.bug.hr/forum/user/imba/18184.aspx
znali netko sta je s ovim forumasem, i dali netko ima jos neki kontakt, mail, face, skype, xfire bilo sta da ga mogu kontaktirati
Pozz Win!
Jesi ti poslao ili ne?
j*bem ti alkohol
dan svima, pivu za mene, neznam kaj će drugi
upozorenje : nemojte hodat gradom...opasnost od topljenja
j*bem ti alkohol
i ovako i onako je pre vruće za nešta visoko postotno,ja ću sad rađe jedan ladan radler,konobar....
j*bem ti alkohol
i ovako i onako je pre vruće za nešta visoko postotno,ja ću sad rađe jedan ladan radler,konobar....
e sinoć mi nije bilo baš vruće pa je bilo dobro i ovo visokopostotno
ide ko na tekmu danas?
ide ko na tekmu danas?
Ja, zapad dolje.
evo nešta za dragec0
par informacija,imamo jedan white&mackay(star između 13 i 15 godina),jedan ballentines(star između 15 i 17 godina) i jedan stock 84 (star između 5 i 7 godina),nemam baš puno podataka o nijednom,za white&mackay-a znam da je kupljen u italiji (pretpostavljam u veneciji ili triestu),stock 84 je moj stari dobio za mislim 38 rođendan od mog strica,a za ballentines nemam nikakvih podataka (samo znam da je stariji i od mene i od mog brata koji ima 16 godina),
inače stock i white&mackay imaju jako ljepu svijetlu mogli bi već reći zlatnu boju,nadam se da će se uskoro pridružit jedan jack daniels ol. nuber 7 i jedan jim beam
slobodno se poslužite ;-)
Prekrasno nedam to nikome to je samo moje i gotovo!