I ja... treba težiti boljemu :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji naporan dan covjece,vec dugo se nisam ovako iznervirao.
Da se ne bi osjecao izdano, pitat cu te. Zasto?
Ja ću biti direktor svemira i svaki naseljeni sustav će mi kao žrtvu prinositi najlijepšu djevicu, pa kaj onda :D
Koji ti je stari account?
Ja ću biti direktor svemira i svaki naseljeni sustav će mi kao žrtvu prinositi najlijepšu djevicu, pa kaj onda :D
Nema starog acca - ja sam nju kid on d blok
Nema starog acca - ja sam nju kid on d blok
Tjeraš nas da ti vjerujemo...
Ne tjeram ja nikog ništa
Al da sam nov, e to bogamu jesam
Al da sam novi troll, e to bogamu jesam
there, I fixed it for you
Zakaj bi bil troll, kaj se čovjek ne smije više ni neobavwezno družiti na forumu???
Zakaj bi bil troll, kaj se čovjek ne smije više ni neobavwezno družiti na forumu???
do you know what 'joke' is?
sorry nope :D
google it :D
A haaaaaaa, now i get it......
I hate jokes!
A haaaaaaa, I don't get it......
I love jokes!
I love them too :)
Dobra večer. Vidim opet djeca nemaju pametnijeg posla pa trollaju. Ajde, ajde petak je, vruće, šetajte malo :D
A haaaaaaa, I don't get it......
I love jokes!
I love them too :)
You made me lol
@rankec ... daj ti sad jednu ozbiljnu ontopic :D
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
Zna li itko što nam je Crypto protjeran? Uvjek je imao odlične postove, uvjek pisao smisleno i pametno
moze li neko da objasni kako urediti poveznicu jer ja ili ne znam(sto ne vjerujem) ili ne mogu...
idem sve uredi poveznicu sve stavi naslov sve ali ne moze :S
moze li neko da objasni kako urediti poveznicu jer ja ili ne znam(sto ne vjerujem) ili ne mogu...
idem sve uredi poveznicu sve stavi naslov sve ali ne moze :S
Napišeš tekst, označiš ga, klikneš na gumb (vidi sliku) i stavišpoveznicu
nema onog gumba HVALA, pa zato ovako hvala lijepo, radi :)
Jutro ljudi.
Za 4 min će bit podne pa stoga želim reći: Dobar dan!
pozz svima
a je vruće majko mila
pff mučim se sa flashanjem rom-ova, flashao krivu verziju roma,sve se crasha. Drek
BFBC2 i GRID org. is inda hauz :D
pff mučim se sa flashanjem rom-ova, flashao krivu verziju roma,sve se crasha. Drek
Još probaj otpilit pcie konektor na grafulji i uguraj je u agp port da ti dan bude potpun.
Dan svima!
ja sam se prebacio na ubuntu,pa nemam više problema sa virusima iako sam imao licenciranu aviru,sad mi je internet 3 puta brži jer ga ne koči ni av ni vatrozid,kad se privikneš na ubuntu skužiš da ti windowsi nisu ni potrebni,barem meni
Svi bi mi zeljeli...
Još probaj otpilit pcie konektor na grafulji i uguraj je u agp port da ti dan bude potpun.
Dan svima!
jos bolje, nek sata disk proba spojit na IDE...
al ovo boldano AHHAHAHAHAH
Dan svima!
Dan i tebi.... Jesi li uzeo pravdu?