Hvala, ali u međuvremenu sam otkrio i ja sam, sada formatiram jedan dio od ~300 GB, a ostalih ~690 kasnije :)
I jos jedno pitanje, jel se mogu dvije particije za dva razlicita diska sojiti u jednu?
Hvala, ali u međuvremenu sam otkrio i ja sam, sada formatiram jedan dio od ~300 GB, a ostalih ~690 kasnije :)
I jos jedno pitanje, jel se mogu dvije particije za dva razlicita diska sojiti u jednu?
Večer ekipa,da vas pitam jedno pitanje da li zadržati telefon sa iOS ili Android OS jer sam danas dobio iPhone 3gs na poklon pa neznam šta bi sebi ostavio ?
Jeste li znali da se preko Facebooka dobra lova zaraditi može?
Jeste li znali da se preko Facebooka dobra lova zaraditi može?
O, prosvjetli me u nehrkalicama, i LOCK!!
Crkla mi slušalica od mobitela... hate it.. 
E izvinite na provali u birc evo neću piti ništa, samo ću zatvoriti vrata i izać kuda sam i ušao
LOCK!
jutro!
takoder
aj odo ja spavat moram se u 8 ustat,čujemo se kasnije,BYE
pozdrav
mah,idem i ja,ak nista bar cu glumit da spavam..
pozdravljeni budite
DObro jutro svima, u 5 je bilo buđenje... Vozio starog na Libinje, pa će on prema Svetom brdu...
Sad mogu nazad u krevet
Dobro jutro...Ja sam se isto usto u rano
jutrooooooo
jutro, eja se nisam usto ni u 5 ni u 6 ni u 7 nego u 8 
jutro, eja se nisam usto ni u 5 ni u 6 ni u 7 nego u 8 
Jutro i tebi.
Jel' ti to rano il kasno, jer preko ljeta meni je sve ispod 10 rano.
a jbg,cijeli svijet se vrti o ljubavi
,planiram učit svirat đitru ko zna možda joj se to bude sviđalo
Ne znam samo tko je to izmislio. Ja sviram gitaru bolje od svog profesora gitare, ali opet sviram s njim da bi prolazio razrede.
Nisam nikakve prednosti vidio u tome.
Jutro i tebi.
Jel' ti to rano il kasno, jer preko ljeta meni je sve ispod 10 rano.
to mi je taman, već imam tajmer u glavi koj me budi u 8 sati, ak legnem u 4 ujutro probudit ću se u 8, navika
Jutro!
Šta ima?
Jutro ljudi.
Kako ste rekli pod kojim se imenom sad krije apazinjan?
u 11 sati 30 stupnjeva, sve me strah kolko će bit u 2 ili 3 sata
dan narode, sto ima kod vas? Jel se vec kuhate?
razmisljam da izletim s posla u ducan po 2 jaja pa ih ispeci na autu 
Da. A što je najgore, boli me grlo i prehlađen sam
rekli da ce biti i do 40 ovaj tjedan. Ja kod kuce imam debele zidove, zatvorene salukatre i razmisljam o postavljanju ventilatora
Dobar dan svima
Kod nas na moru prži trideset i nešto, no budući da je tako svake godine navikne se čovjek, barem koliko toliko, a i imamo more, bez njega bi bilo malo zahebanije.
Ja se iden zabužat u sobicu i ganjat PS3 (PES, Burnout Paradise city, Fight Night Round 4) 
Posle na more... :)
Pošto sam ja točno u središtu Hercegovine (krš i kamen) napuhao sebi bazen i oko 2,3 sata PLJAASSSS!!!!!