Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.543.729
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
18 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Dal mi moze neko objasniti zasto ima toliko protjeranih ljudi? Bila neka velika cistka ili sto? Udjem u temu za najbolje skrinshotove i vidim na jednoj stranici 4 protjerana likova kak se spominjaju :D

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
16 godina
neaktivan
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
ukay1000 kaže...

Dal mi moze neko objasniti zasto ima toliko protjeranih ljudi? Bila neka velika cistka ili sto? Udjem u temu za najbolje skrinshotove i vidim na jednoj stranici 4 protjerana likova kak se spominjaju :D

Psst, ne smiješ o tome pisat, sad će i tebe.

http://www.youtube.com/watch?v=N80ec5dyskw
18 godina

Kak ne smijem, gledam kak se protjerani likovi spominjaju i nist mi nije jasno :))

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
17 godina
neaktivan
Bolje tišina jer će te progutati demokratski mrak :)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Neću nikad zaboravit prvi susret sa McShit hamburgerom.

2000 godina, pustili nas gladne i žedne vojnike u grad, mjesec 11-ti.

Pula prazna i odlučili mi otić u McDonalds. Na slikama hambi da se usereš od veličine i naručili mi svaki 1.

Dolazi treba, nosi i stavlja pred nas a mi je pitamo a di je za ostale. Kaže ona pa to je za sve.

Jbt doživio sam šok - hamburger ko kovanica od 25 kn. Pojeli to srajne i otišli u dućan, svaki po pola kruha, natrpali šunke, sira, majoneze, zalili sa par pivica i sretni i zadovoljni se razbacali po klupicama:)

Šta me nisi zvao da te ugostim? {#}

(ja imo 4 godine tada)

17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Mitch kaže...
kod nacionalnih manjina (da ne bi vrijedo :D) na placu

Ne mozes uvrijediti covjeka imenom.

Cigan je cigan.

U nas u BiH je uvrijezeno da se govori osobe islamske vjeroispovijesti umjesto muslimani, jer odredjeni idioti misle da je to uvreda.

mislio sam na rijec šipt*r, crnjo itd.

šipt*r je pogrdna rijec za 30% albanaca

17 godina
neaktivan

Neki dobar film za pogledat? Preporuke? Noviji...

Trololololololo
16 godina
moderator

vidim postalo moderno otvarat forume xD

R.I.P. EnlightenedPhoenix ......////...... TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija
16 godina
neaktivan

Dobro veče...

R.I.P EnlightenedPhoenix 24,06,2011
16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

vidim postalo moderno otvarat forume xD

Jesi li vidio moju temu dobri i loši iskustva? {#}

16 godina
moderator
Nello kaže...

Jesi li vidio moju temu dobri i loši iskustva? {#}

jesam, dobra je tema

R.I.P. EnlightenedPhoenix ......////...... TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija
17 godina
neaktivan
Nello kaže...

Dobro veče...

I tebi Nello a i ostalima.

Nego jel stigao cooler? Vidim i da se ne javlja ni XXX ni ovaj drugi šta sam splitter slao.

World Championships: 7, GP started: 277, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,467
16 godina
moderator
F1-IVO kaže...

Nego jel stigao cooler? Vidim i da se ne javlja ni XXX ni ovaj drugi šta sam splitter slao.

ništa još nije stiglo...čudno...

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Nello kaže...

Dobro veče...

Večer F1-IVO, cooler još nije niš stiglo. {#} Našao jednog forumaša kod razmjene pa će i to dobim...

EDIT: Reci mi kako si poslao jel obiČno, preporučeno?

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 21:25 (Nello).
17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

ništa još nije stiglo...čudno...

Nello kaže...
Večer F1-IVO, cooler još nije niš stiglo. {#} Našao jednog forumaša kod razmjene pa će i to dobim...

Pa ja ću poludit!

Ovo mi se već jednom desilo kad sam poslao nekome sa foruma isto neki adapter i nije ga dobio.

Pitat ću ženu od frenda koja radi u pošti da malo pogleda jer mi ovo ide nak...c!

World Championships: 7, GP started: 277, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,467
16 godina
moderator
F1-IVO kaže...
Pa ja ću poludit!

Ovo mi se već jednom desilo kad sam poslao nekome sa foruma isto neki adapter i nije ga dobio.

Pitat ću ženu od frenda koja radi u pošti da malo pogleda jer mi ovo ide nak...c!

izgleda da su počeli kenjat...

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Pa ja ću poludit!

Čuj, nisi ti kriv nego pošta i pitam se šta radi pošta kad ne šalju pakete? Nevjerovatno.

17 godina
neaktivan
Nello kaže...

Ma obićno i sad mi je žao.

Drugi put ću HP expressom i gotovo. Bar znam da će donest na vrata. Govna.

14 godina

Pozdrav Svima. Kako se osjećate u ovo vruće ljetno doba? Tama malo zajio lubenice/bostana{#}

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
16 godina
moderator
F1-IVO kaže...

ja sam slao hrpu puta obično pa je sve došlo za par dana...a gdje je sad problem ko bi znao...

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Nello kaže...

Ja sumnjam na poštara koji možda krade jer možda tebe zna da ti donosiš elektroničku opreme pa uzme za sebe i nikom niš.

Drugi put samo uzmeš listić i šalješ i reci pošti da ja plačam poštarinu tak da ne mučiš.

17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
ja sam slao hrpu puta obično pa je sve došlo za par dana...a gdje je sad problem ko bi znao...

Ma i ja sam ali eto ovo je drugi put da nije došlo i to me nervira ali i ja msam kriv jer nisam slao HP expressom kao što inače radim.

Nello kaže...
Drugi put samo uzmeš listić i šalješ i reci pošti da ja plačam poštarinu tak da ne mučiš.

Ma lako Nello za poštarinu nego mi je žao što nije mdošlo mada se nadam da će nekim čudom ipak doći sa ogromnim kašnjenjem.

17 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Pozdrav Svima. Kako se osjećate u ovo vruće ljetno doba? Tama malo zajio lubenice/bostana{#}

o pa ajde da i tebe vidimo ovdje...

pa dobro, pogotovo kad svaki dan idem 2 put u bazen

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
XXX-Man kaže...

Ma i ja sam ali eto ovo je drugi put da nije došlo i to me nervira ali i ja msam kriv jer nisam slao HP expressom kao što inače radim.

Nello kaže...

Ma lako Nello za poštarinu nego mi je žao što nije mdošlo mada se nadam da će nekim čudom ipak doći sa ogromnim kašnjenjem.

A možda dođe, a tko zna... Kad ja šaljem bilo paket ili šalje ko pismo i ja uvijek zatražim račun da sam paltio i poslao.. A kad ova u pošti meni zagleda i dala mi račun. Znaš kako ono kaže Čist račun duga ljubav. {#}

Nego jesi sredio oko nabavke? Demi reci jel ti trebaš napajanje codegen 300W? Ove ti darujem. {#}

16 godina
moderator
F1-IVO kaže...

ma nema veze...ako dođe, dođe...

al raspitaj se malo kad već imaš nekog u pošti di je problem

17 godina
neaktivan
Nello kaže...
Nego jesi sredio oko nabavke? Demi reci jel ti trebaš napajanje codegen 300W? Ove ti darujem. {#}

Hvala ali zasad imam neko MS 400w za testiranja:)

Čekam da mi jedan forumaš pošalje procesor za frenda. Ovaj jedan mi je poslao grafu i rame pa bi to trebalo stić ovih dana.

17 godina
neaktivan

Vecer narode.

EDIT : Vecer Ivo, Welocome back. {#}

Only God can judge me!
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 21:48 (Gman).
16 godina

Moze mi tko reci dali za popravak/zamjenu hdd-a trebam racun?

Radi se o WD 320 gb od t-scuma koji sam dobio na poklon.

Na jamstvenom listu pod stavkom 4. pise "Jamstvo se priznaje samo uz račun o kupnji, te ovaj jamstveni list, kao i detaljan opis kvara uređaja".

A ja racun nisam dobio.

Nikad te necemo zaboraviti. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Nello kaže...

Hvala ali zasad imam neko MS 400w za testiranja:)

Čekam da mi jedan forumaš pošalje procesor za frenda. Ovaj jedan mi je poslao grafu i rame pa bi to trebalo stić ovih dana.

Ako ti treba samo reci. Ev ja jučer me pozvao moj bratić kaže komp neradi. I ja došo vidjet i ništa nije moglo dignut winse pa sam preuzeo doma i pregledo ja sve. Našao kvar u napajanju od one utičnice za hard disk koji ima sata, plastika ga strgala. I ja plastiku zamjenio i zasad sve OK.

16 godina
neaktivan

CLOSED !

Ajmo u nespavalicama.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice