- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za upis na fakultet mi je potrebno lijecnicko uvjerenje. Sta mislite, hoce li mi vaditi krv ili raditi kakve pretrage , ili je to samo lupi pečat i gotovo? :D
Meni je prijazelj za DIF prosao od vadenja krvi, mjerenje tlaka,...
Nisam upo u opću gimnaziju sa 58 bodova. :(
hahhahahaha kakvo je vrime doslo. kad sam se ja upisiva su se zalili da sa 50 bodova nisu upisali opcu 
Pa gdje si zavrsio
NEEEEEEEEEEEEEEE
a meni dala 4 iz HJ samo
AAAAAAAAAAAAAAAAA
NEEEEEEEEEEEEEEE
a meni dala 4 iz HJ samo
AAAAAAAAAAAAAAAAA
hahhaahahaha.. ja sam u MIOC mogao upast sa 52 boda 
sad si zasluzio ignore
sad si zasluzio ignore
jesam ja kriv sta su sada skole tako retardirane i dijele ocijene sakom i kapom 
aha ja mislio da me ismijavas...
totalno si u pravu, sad jedan moj frend dode u jednu skolu (kralja tomislava ) i tamo ima 5,0...a sad je u miocu pao fiziku...
aha ja mislio da me ismijavas...
totalno si u pravu, sad jedan moj frend dode u jednu skolu (kralja tomislava ) i tamo ima 5,0...a sad je u miocu pao fiziku...
ajme ma daj sta je tebi.. nikad nikoga ne ismijavam i sa svima pokusavam ostat u dobru.. cak i sa prijateljom moje cure koji je uvik tia bit sa njom i zadnjih pola godine govori protiv mene... moj odnos prema njemu se nikad nije prominia, ponasam se ka da nista ne znam.
Ma kad sam se ja upisivao 5,0 su imali vecinom osnovnoskolci sa sela, jer ih je bilo malo i htjeli su ih malo pogurat, da se maknu od sela, samo su bas mace od ljudi imale lose ocijene u takvim skolama. Ja sam jos imao oldskul profesore, a najjaca scena mi je bila kad sam odgovarao za 5 matematiku u 8. raz jer nikad nisam imao domace i nista radio - 1 stalno, a kontrolne i ispitivanja 5. Onda sam odgovarao, i to je bilo dobro, ali je profesor rekao ovako (btw predava je mojoj majci kao 60% ostalih prof):
Izvuci 5 od mene, potrudi se, da vidimo koliko je to tesko. Onda sam morao odglumit da izvlacim 5icu iz ponora konopom. Nazalost gluma me nikad nije isla 
veseljkoooooooooooooooooooooooooooo
ša mai ekipa?
Dobar dan!
Izdražao sam na Chromeu čak 2 dana, Opera vraćena
Dobar dan!
Izdražao sam na Chromeu čak 2 dana, Opera vraćena
samo 2 dana?
Tako sam ja na Operi 
sad sam na chromeu
e ekipa koje su vam temp grafe?
Meni je dosad grafa bila na 26 i onda u igrici ode na nekih 42 stupnja no skuzija sam da mi sad zna u load-u skocit i na 52 stupnja a u idle-u nekih 39
jel to ok? Da cistio sam komp
Meni je dosad grafa bila na 26 i onda u igrici ode na nekih 42 stupnja no skuzija sam da mi sad zna u load-u skocit i na 52 stupnja a u idle-u nekih 39
to je ok
Ljeto je, ne brini
super, dakle samo cool
hvala
svi se brinu zbog temp od nekih 50 stupnjeva neke komponente, a nitko ne razmišlja da je temp zraka vani preko 30°C...nemože komp bit hladniji nego zrak...
svi se brinu zbog temp od nekih 50 stupnjeva neke komponente, a nitko ne razmišlja da je temp zraka vani preko 30°C...nemože komp bit hladniji nego zrak...
ma samo sam pitao, čisto ovako rekreativno da ne bi bilo nismo znali :)
bolje sprijecit nego lijecit
ma samo sam pitao, čisto ovako rekreativno da ne bi bilo nismo znali :)
bolje sprijecit nego lijecit
ma ne kažem sad za tebe, nego ovako općenito...
ima milion tema već na forumu u vezi temp od kad je počelo ljeto...
al je počelo? 
na poslu sam pa mi se nista nije promijenilo 
Dan narode, nisam teh za racunalstvo, ali sam upao na elektrotehnicara :)
Nadam se prebaciti iduce godine kad par njih popada.
Vidio sam u onoj temi o školi. Kako te nisu pustili ako imaš isti broj bodova kao onaj tko je upao?
Vidio sam u onoj temi o školi. Kako te nisu pustili ako imaš isti broj bodova kao onaj tko je upao?
Zato jer je izgleda imao veci prosjek sveukupno, a on je bio zadnji na popisu
Hahha gledam malo po njuškalu da nađem matu i njegov baotiani vidi ovo :
http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/baotian-50-cm-prodajem-ili-mjenjam-oglas-2453671
Hahha gledam malo po njuškalu da nađem matu i njegov baotiani vidi ovo :
http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/baotian-50-cm-prodajem-ili-mjenjam-oglas-2453671