- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo ga... da pojasnim, ovo je aplikacija za fiziku sa svim formulama i teorijom, kompletnim si sustavom jedinica, searchom i izbornikom + ima par easter eggova kad upišete u search, kremšnita, mind_challenge, brownie, lorem ipsum, i tak još par njih x)
meni trebaju te izvedene formule u smislu, upišite za primjer, sila teže, mlatnite enter ili kliknite pretraga, i sad od glavne formule, trebam izvedene sve ostale jedinice pomoću ostalih, znači od formule sile teže ja trebam 6 izvedenih formula, i tako za sve 63 formule što trenutno imam
slobodno čačkajte po aplikaciji, tipka formule još neradi jer mi očito izvedene formule nedostaju... Taj dio je osmišljen tako da vi odete na test, pronađete formulu, unesete vrijednosti sa testa, pritisnite izračunaj i dobijete sve izračunato, ako trebate teoriju, imate ju potpunu, ako trebate si sustav jedinica ili pretvorbu jedinica, i to je završeno
aplikacija nije završena i moram dotjerat još neke stvari x)
uputa za instalaciju, skinite file sa ovog linka, unzipajte, i odite na setup exe, nisam još napravio pravu instalaciju, ali ova će poslužit
aplikacija nije u potpunosti optimizirana, trenutno vuče oko 9 rama, no to će se smanjiti na otprilike 6 kad još dodam jedan komad koda za dumpanje već korištenih slika
edit1: moram još sredit startnu poziciju, mind mi prigovara zbog creditsa, da nebih trebao stavit bug forum, i to ću sredit, napravit ću posvetu EP-u i takve stvari, ako imate koji prijedlog, slobodno pucajte =)
mind je ovdje u ulozi vizualnog i funkcionalnog savjetnika, i on je zadužen za obradu slika ili takvih nekih stvari, a ja programiram sve
edit2: možete kliknuti na navigaciju, i tamo će vas odvest, ako kliknete na sliku motha, dobiti ćete about, bacite koji review x)
edit3: skinite prvo net framework 4.0 sa google-a, jer inače nemožete pokrenuti aplikaciju
Baš ono što meni treba :) aj probat ću skinut pa vidjet :D
Dan narode.
Jel zna tko, koji je broj BUG-a bio gdje su na DVD-u bile Aplikacije za Symbian, Android, iOS?
Di ste pi**e, stigo Zdravko Čolić!
Za teme te šišam za 100 komada ;)
Dan narode.
Jel zna tko, koji je broj BUG-a bio gdje su na DVD-u bile Aplikacije za Symbian, Android, iOS?
Br. 221. - Travanj 2011.
Dan narode, sta ima kod vas?
uputa za instalaciju, skinite file sa ovog linka, unzipajte, i odite na setup exe, nisam još napravio pravu instalaciju, ali ova će poslužit
Instalina .NET Framework 4 Client profile...
Stoji već 10 minuta. Inače sve pohvale za trud ;).
Instalina .NET Framework 4 Client profile...
Stoji već 10 minuta. Inače sve pohvale za trud ;).
eh da, morate skinut net framework 4.0 jer neradi na manjim verzijama =)
i pronađite taj framework ručno preko googlea, ne preko njegove instalacije xD
btw probajte one easter eggove koje sam napisao \o/
Hvala Mitch. 
Evo i mene. Munjovoz, lijepo od tebe što imaš dobru namjeru u slaganju programa. Svaka čast.
Bok Dinich jel sve OK?
Evo i mene. Munjovoz, lijepo od tebe što imaš dobru namjeru u slaganju programa. Svaka čast.
Bok Dinich jel sve OK?
je je :)
eh da momci... trebao bih kompresiju i crop jedne slike, neznam koji treba alat, i neznam koji format... ali taj format smanjuje veličinu za 30% a dok kvaliteta ostaje preko 90%, mind mi je to inače radio a neznam gdje je sad
evo link, i nemojte ići na save as, nego desno odite na download file pa mi treba isto tako uploadan
i trebam sliku na 60% njene veličine
edit: neke slike izlaze iz ekrana, moram podesit koordinate na kojima se aplikacija otvara, i moram preuredit neke slike jer su jednostavno prevelike, svaka pomoć oko prijavljivanja bugova je dobrodošla ^^
dobio sam pomoć ^^
eh da momci... trebao bih kompresiju i crop jedne slike, neznam koji treba alat, i neznam koji format... ali taj format smanjuje veličinu za 30% a dok kvaliteta ostaje preko 90%, mind mi je to inače radio a neznam gdje je sad
evo link, i nemojte ići na save as, nego desno odite na download file pa mi treba isto tako uploadan
i trebam sliku na 60% njene veličine
Probaj onu s programom 7-zip.
Probaj onu s programom 7-zip.
ja neznam koji je to alat, neznam sam to raditi, i ne želim sad eksperimentirati sa stvarima koje neznam da sad još ispadne i loše =)
bump, da li možda netko ima nekakvu ideju da dodam? 
Izvoli. http://solidfiles.com/d/828a7/
ja neznam koji je to alat, neznam sam to raditi, i ne želim sad eksperimentirati sa stvarima koje neznam da sad još ispadne i loše =)
7-zip to ti je za zazipanje i za odzipanje datoteke. Recimo dokumet kojeg želiš slat mail pa s pomoću programa 7-zip zazipaš u manje i tako lakše šalje mailom. A kad se osoba dobi mailom i ide odzipat pa se dobiva veći velićine dokumenta. Ako na CD nema mjesta isto se može zazipat tak da stane. Na sličan kao i extratiraš gdje češ spremi programe.
hvala =D \o/
Jel zna tko kako je ovo moguce? :D
zamislio sam Pirla i Jimmy Pagea i obojicu je pogodio :S
Sad mi je i Sheldon Coopera pogodio :o
...ma pusti ga, čak je i jadranku pogodio...
Tražite Matu i naći će ga. 
meni je pogodio Chada Kroegera al tek nakon 25 pitanja :D prvi put je pogodio nekog gejcica
hahah zamislim severinu i odma drugo pitanje "is there a sextape of person on internet"
tak bi ija odma pogodio :D:D
hvala =D \o/
Hvala tebi, isprobao recept i najeo se ko svinja.
Zna li netko di u Splitu ima kupit LED-ica i takve slične stvari?
Tražite Matu i naći će ga. 
Ja sam dodao matu u akinatora 
Doxy nam je pocrnio izgleda.
hahhahahahhahahahhahahahha
daj nek neko stavi sliku :D
daj nek neko stavi sliku :D
Nagovori lzgr-a.