jutro, jutro =)
gibam do grada po mikroprekidač sa 3 izvoda i po brzi osigurač od 1.5 ampera...
jutro, jutro =)
gibam do grada po mikroprekidač sa 3 izvoda i po brzi osigurač od 1.5 ampera...
jutro 
ah kako lijep i sunćan dan 
Kod nas na moru kiša -.-
Jutro svima!
baš sam gledo prognozu, ovdje moguća slaba kiša poslijepodne, al pazi ovo
subota max 37
nedjelja 36
ponedjeljak 38
pa to je za crknut
Pozz društvo 
uf moram se aktivirat da krenem nabijat partizanke, stvarno je došlo vrijeme za njih...
uf moram se aktivirat da krenem nabijat partizanke, stvarno je došlo vrijeme za njih...
Trebali bi onda ko blesavi spamat po forumu 
Trebali bi onda ko blesavi spamat po forumu 
uf bez brige, od jutros sam napravio bar 30 postova x)
uf bez brige, od jutros sam napravio bar 30 postova x)
Svaka čast kad ih tako velik broj nabereš za kratko vrijeme 
Ja sigurno par dana nisam posta imao na forumu. Malo sam se uljenio.
Dobar jutar... noob is čeking in... (noob na forumu, moje poznavanje hardvera i softvera je fantastično... like not).
Dobar jutar... noob is čeking in... (noob na forumu, moje poznavanje hardvera i softvera je fantastično... like not).
Dobro jutro ćema, 777u, i ostalih 100 tvojih accounta.
oj weky, jel se vas dvojica vec poznajete? 
Sry, al ovo je moj prvi i jedini acc 
oj weky, jel se vas dvojica vec poznajete? 
Ja i ćema/777u/ostalih njegovih 110 accounta? Ne poznajemo se mi, ali navodno on poznaje moju mater kako kaže. I zna na svaki post TD opaliti bez obzira slaže li se ili ne.
Ako opalim TU, hoćeš vjerovati danisam niti jedan od navedenih... navedenog... koja ja gramatički konstrukcija točna kad su podvojeni accovi u pitanju???
Ja i ćema/777u/ostalih njegovih 110 accounta? Ne poznajemo se mi, ali navodno on poznaje moju mater kako kaže. I zna na svaki post TD opaliti bez obzira slaže li se ili ne.
hmm... mislim da sam vidio taj avatar negdje prije... tko bi ga znao x)
edit: živi bili pa vidili, vuk skriva dlaku, ali ćud ne, pa ako je neki troll, pokazat će se prije il kasnije, ako je iskren, nebu bilo nikakvih problema =)
hmm... mislim da sam vidio taj avatar negdje prije... tko bi ga znao x)
edit: živi bili pa vidili, vuk skriva dlaku, ali ćud ne, pa ako je neki troll, pokazat će se prije il kasnije, ako je iskren, nebu bilo nikakvih problema =)
Jel vi to o meni, meni ispred leđa :D
Dobar dan!
Meni je malo čudno kako ljudi dolaze na ovaj forum samo u Birc. Ja se sjećam da sam na forum došao zbog problema s kompom
Dobar dan!
Meni je malo čudno kako ljudi dolaze na ovaj forum samo u Birc. Ja se sjećam da sam na forum došao zbog problema s kompom
Opa, promjena avatara 
Ja san također doša na forum zbog problema sa kompon, odnosno bia san registriran neko vrime ali nisan ništa pisa.
Dobar dan!
Opa, promjena avatara 
Ja san također doša na forum zbog problema sa kompon, odnosno bia san registriran neko vrime ali nisan ništa pisa.
Da, promijenio prije par dana
Ako opalim TU, hoćeš vjerovati danisam niti jedan od navedenih... navedenog... koja ja gramatički konstrukcija točna kad su podvojeni accovi u pitanju???
Pogledaj mu postove i procjeni.
Dobar dan!
Istina. Ja sam došao jer sam kupovao dugo godina BUG kao časopis onda sam čitao portal i vidio da imaju i forum. Registrirao sam se i to je to, dalje se zna.:)
Opa, promjena avatara 
Da, promijenio prije par dana
budem si tetovirao ovu munju sa avatara, samo se trebam dogovorit sa curom jer i ona hoce nesto tetovirat x)
da, toliki sam ovisnik o munjovozu x)
Dobar dan!
Vidim da je ovo jako popularna tema pa bi se tu moglo naći nekog. :P
Nadam se da ste vidili i pročitali o ovom projektu .
Stranica napreduje super i sad bi trebali kupit domenu :)
Mali je problem što smo samo ja i OriginalEXE zasad jedini na tom projektu pa ako netko hoće pomoći može se pridružiti, ali mora dati 20kn za domenu.
Ja i OriginalEXE smo već dali svojih 20kn za to pa bi bilo fer da svi koji bi htjeli sudjeloavt u projektu da jednako daju. :)
Zainteresirani nek mi se javi u PM.
Pogledaj mu postove i procjeni.
Dobar dan!
Istina. Ja sam došao jer sam kupovao dugo godina BUG kao časopis onda sam čitao portal i vidio da imaju i forum. Registrirao sam se i to je to, dalje se zna.:)
ja isto... samo sta ne pisem bas aktivno na forumu :D
oj momci pa što ste zamrli x)
btw mind nam danas uči u parku \o/
@ Tomislav95 Forum je forum sa svim svojim temama
@ srika666 pa kaj covjeku ne smije biti ni dosadno
@ ranko ja isto kupujem komp, ali cekam pare (još cca 2tj, a prije no što postavim pitanje - išao sam provjeriti kakav je to forum (nije baš topla dobrodošlica novome)
PS: nije me bilo jer kao novi imam ogranicen broj poruka u prvim satima... LOL
PPS: a od kad je zabranjeno biti aktivan cl foruma, moje jedini cilj u životu je doci do 5 zvjezdica u rekordnom roku :D
Pozdrav...
Šta se radi (osim zabavljanja sa trollom)? 
hebote neki na ovom forumu stvarno ne znaju čitat...
Dobri dan narode preporuka za koji hdd 7200/64mb 1/1,5/2TB
unaprijed zahvaljivam

PPS: a od kad je zabranjeno biti aktivan cl foruma, moje jedini cilj u životu je doci do 5 zvjezdica u rekordnom roku :D
U ovoj temi ih nećeš zaradit
Dobri dan narode preporuka za koji hdd 7200/64mb 1/1,5/2TB
unaprijed zahvaljivam

imaš u novom BUG-u :D