Jesam... hvala još jednom, evo ja čekam ručak :)
Nema na čemu. Pomažem ti koliko mogu. 
Jesam... hvala još jednom, evo ja čekam ručak :)
Nema na čemu. Pomažem ti koliko mogu. 
Ima netko pozivnicu za g+ 
Ja ga nemam pozivnicu a imaš i za tebe piće i evo poslužite se...
ne vridi ti kad su puni...
Poslano, bar mislim da je...
Dobar dan svima....
Nema potrebe za živciranjem, uz svu buku koja se diže oko iPhonea nije neočekivano da je izabran. Za mene nebi bio među 5 mobitela koje bih izabrao (preferiram mobitele s fizičkom tikovnicom, hebeš ove virtualne, to ti je kao gledanje ponića umjesto pravih stvari).
EDIT:
Prošli dvobroj je isto bia o smartphoneima. I ako se ne varam isto je IP4 dobia titulu naš izbor. Tad je bilo još ok. Sad je jednostavno ostaria, dobar je on mobitel, ali ostali (ne svi naravno :P) su bolji.
Sirka daj malo objasni ovaj stav. Da li ti to misliš da su mlađi bolji od starijih?
Dobar dan svima....
Nema potrebe za živciranjem, uz svu buku koja se diže oko iPhonea nije neočekivano da je izabran. Za mene nebi bio među 5 mobitela koje bih izabrao (preferiram mobitele s fizičkom tikovnicom, hebeš ove virtualne, to ti je kao gledanje ponića umjesto pravih stvari).
Baš tako!
I onda (valjda si i sam pročitao) kaže da je Desireu Z mana to što ima 3.7" ekran.. WTH?!
Zašto iPhoneu kao manu ne navodi da ima glupi nestandardni priključak?
Poslano, bar mislim da je...
a slusaj, probaj i meni... iako pise da su puni... jer ne znam, mind mi je vec sla ali nista od toga...
Pa recimo meni bi najbolje doša HTC 7 PRO, wp7 mi se sviđa, + ima još tipkovnicu.
Mlađi i jesu bolji od starijih, ako gledamo specifikacije. 
Baš tako!
I onda (valjda si i sam pročitao) kaže da je Desireu Z mana to što ima 3.7" ekran.. WTH?!
Zašto iPhoneu kao manu ne navodi da ima glupi nestandardni priključak?
A ima li ko iPhonea išta standardno?
Ako može mali prijedlog istrančiraj mu temu s jednim maxi postom, gdje ćeš iznijeti svoje mišljenje. Morat će reagirati.
Pa recimo meni bi najbolje doša HTC 7 PRO, wp7 mi se sviđa, + ima još tipkovnicu.
Mlađi i jesu bolji od starijih, ako gledamo specifikacije. 
A znaš li ti onu staru narodnu: "Bez starca, nema....."
Fućkaš ti specifikacije ako je sklepano na brzinu i u fušu.
Dan narode. Stigao mobitel. Uzeo sam si Nokiu C7. Ja prezadovoljan.
Dan i tebi...
Pa što si uzeo mobitel sa zastarjelim OS-om (reče jedan zadovoljni korisnik istog).
Kakva Nokia? Zar nisi čitao novi Bug? 
BTW. Pozdrav
Nema majci da se itko više qwurtzi s nekim mobitelom ako nije iPhone. Šef će postati iPhooonolog (možda bi bolje zvučilo ložač).
Nemam potrebe za Androidom, sasvim sam zadovoljan sa Symbianom.
Nisam citao novi Bug, sto pise u njemu? 
Nema majci da se itko više qwurtzi s nekim mobitelom ako nije iPhone. Šef će postati iPhooonolog (možda bi bolje zvučilo ložač).
I to s onim iz Vipa. 
I bolje.
Ja isto zadovoljan s mobitelom Lg cookie style t310. odlično rade i jače hvata di signal nema. Nosio ja mob u podrumu i začudeno može hvatat signal dok sm stari mob nije moglo hvatat signal iz podruma. A LG sam prezadovoljan bterija drži tjedan dana. Jer sam podesio da manje troši.
Piše da je C7 mobitel sa zastarjelim OS-om (što god to značilo) kojeg je pregazilo vrijeme
I to s onim iz Vipa. 
Za Vip se radi posebna verzija koja se naziva ViPhone.
Pljuje se Symbian?
U naroda je pamet. 
Ja sam vjerojatno tudun koji ne kuži ništa. Kako može biti zastarjeli OS za mobitel ako na njemu imam Garminovu navigaciju, QuickOffice, Operu, pregledavanje e-maila, fotoaparat koji radi jako dobre fotke, bateriju koja traje dulje od 4 dana, mogu ga iskoristiti kao modem za povezivanje na internet, mogu slušati glazbu koju jednostavno prebacujem iz file explorera, i hrpu drugih stvari koje ne koristim (koristim sinkronizaciju s accom na OVI-ju). I da ne zaboravim, vidi čuda mogu telefonirati i poslati SMS.
Dobar dan. Dinic pozdrav.Jesi riješio drivere za zvučnu?
Evo ako ste umorni izvolite kavu i piće da si okrepite a ako ste gladni izvolite i poslužite se.
Ima tu svačega za natrpat, u Čvalje ok idemo klopat i Pit ali ne vidim Zagorske Štrukle s Blitvom nigdje ima li toga možda fučkaj ga.

Dobar dan. Dinic pozdrav.Jesi riješio drivere za zvučnu?
Evo ako ste umorni izvolite kavu i piće da si okrepite a ako ste gladni izvolite i poslužite se.
Ima tu svačega za natrpat, u Čvalje ok idemo klopat i Pit ali ne vidim Zagorske Štrukle s Blitvom nigdje ima li toga možda fučkaj ga.

A evo, ima i za tebe. :D 
Ja sam vjerojatno tudun koji ne kuži ništa. Kako može biti zastarjeli OS za mobitel ako na njemu imam Garminovu navigaciju, QuickOffice, Operu, pregledavanje e-maila, fotoaparat koji radi jako dobre fotke, bateriju koja traje dulje od 4 dana, mogu ga iskoristiti kao modem za povezivanje na internet, mogu slušati glazbu koju jednostavno prebacujem iz file explorera, i hrpu drugih stvari koje ne koristim (koristim sinkronizaciju s accom na OVI-ju). I da ne zaboravim, vidi čuda mogu telefonirati i poslati SMS.
To ti više nije in.
Sad ti mobitel mora bit fensi, nisi kul ako mobitel ne držiš na punjaču svaku večer, ako ne moraš instalirat program za kopirat pisme na njega. Da ne govorim o tome kako je obavezno to da ga moraš rootat kako bi moga izvest "svašta nešta" na njemu.
To ti više nije in.
Sad ti mobitel mora bit fensi, nisi kul ako mobitel ne držiš na punjaču svaku večer, ako ne moraš instalirat program za kopirat pisme na njega. Da ne govorim o tome kako je obavezno to da ga moraš rootat kako bi moga izvest "svašta nešta" na njemu.
Zbog toga ja volim biti out. Ne vidim baš puno pameti u tome. Očito je da je fokus industrije mobilnih aparata u konstantnom zatrpavanju novim modelima, moraš kupiti novo po svaku cijenu. Mobitel ne mijenjam dok nisam prisiljen na to.
To ti više nije in.
I mora imat zagriženu jabuku.
Kad smo već kod smartphonića :)
Koristim Nokiu X6(da symbian) i nebi ga mijenjao za nikakav android i .
Garmin,SMS,pozivi,email,odličan fotić s autofokusom i bljeskalicom,hrpa aplikacija(ne ko android ali za moj ukus dovoljno),odlično izveden media player,itd,itd,itd.......
Ja za taj uređaj imam samo riječi hvale.