jutro, hoće mene netko pozvat na taj google? kaj treba? mail?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jutro, hoće mene netko pozvat na taj google? kaj treba? mail?
Mislim da trebaš samo mai lpa će te netko dodati. Vidi na Google+ invites.
EDIT: Uf nisam rekao DOBRO JUTRO.
Malo sam pospan...
Decki trebam pomoc.
Ja se probudim danas ujutro i vidim da mi buraz(3 god.) prcka po kucistu(otvoreno je zbog ljetnih vrucina).
Upalim ja PC i nerade ledice na power i reset buttonima i neradi 120mm vent koji sam stavio da mi hladi grafu.
Ove ledice mi nisu uopce vazne koliko je taj vent, zato jer je grafa konstantno na oko 100°,a ako pokrenem video na youtube-u ili neku igru odmah se izgasi.
Koliko vidim sve je spojeno...
Decki trebam pomoc.
Ja se probudim danas ujutro i vidim da mi buraz(3 god.) prcka po kucistu(otvoreno je zbog ljetnih vrucina).
Upalim ja PC i nerade ledice na power i reset buttonima i neradi 120mm vent koji sam stavio da mi hladi grafu.
Ove ledice mi nisu uopce vazne koliko je taj vent, zato jer je grafa konstantno na oko 100°,a ako pokrenem video na youtube-u ili neku igru odmah se izgasi.
Ledice se su itetako važno pa to komunicira signale ako ga stalno svjetle znači da su kvaru dok treptajuče normalno rade.
Imaš upute od matične pa tam ti sve piše kako se spojiš i nakon toga tako središ.
Decki trebam pomoc.
Očito je krivo nešto spojeno. Imaš u upustvu matične gdje koja treba iči, uglavnom dosta sitni kabeli su ti to.
Ledice se su itetako važno pa to komunicira signale ako ga stalno svjetle znači da su kvaru dok treptajuče normalno rade.
Imaš upute od matične pa tam ti sve piše kako se spojiš i nakon toga tako središ.
Nemislim na tu crvenu ledicu.
Nego imam neke plave koje svijetle oko ta 2 buttona na kucistu.
To je samo za ukras
Ali pratim taj kabel od vent-a. Ide u molex, a on direktno u napajanje.
Kabeli od tih ledica idu direktno u napajanje.
@weky Komp je star 4 godine,tako da nemam pojma gdje su ta uputstva.
Nemislim na tu crvenu ledicu.
Nego imam neke plave koje svijetle oko ta 2 buttona na kucistu.
To je samo za ukras
Ali pratim taj kabel od vent-a. Ide u molex, a on direktno u napajanje.
Kabeli od tih ledica idu direktno u napajanje.
@weky Komp je star 4 godine,tako da nemam pojma gdje su ta uputstva.
Znam te plave ledice svjetli ko ukras taj se spaja kao onaj utoršto kad spaja PATA/IDE hdd-a od napajanje te to spojiš i radit će. Tako da sam frendu složio.
Znam te plave ledice svjetlt ko ukras taj se spaja ko onaj utor kad spaja kao na hdd od napajanje te to spojiš.
Ja tebe nista nisam shvatio...
Ja tebe nista nisam shvatio...
Od napajanje jel imaš utor kojim se spaja kao na hdd? Ima 4 pina boja su crvena, crna, crna i žuta. To spojiš kabel od one plave ledice. Kužiš sad?
Od napajanje jel imaš utor kojim se spaja kao na hdd? Ima 4 pina boja su crvena, crna, crna i žuta. To spojiš kabel od one plave ledice. Kužiš sad?
Da, ali meni kabel(tocnije 2 na svakoj ledici,imaju dvije) ide ravno u napajanje. Tako je bilo cijelo vrijeme.
Ah, sad vidim... Kabeli od tih ledica i venta mi idu u isti konektor(molex) koji nije preko nicega spojen sa napajanjem...
i'em pil't drva 
Da, ali meni kabel(tocnije 2 na svakoj ledici,imaju dvije) ide ravno u napajanje. Tako je bilo cijelo vrijeme.
Pa jel svjetli? Ak ne probaj obratno. Jer ledice rade kao jednosmjerne voltaže.
Joj.
Jedan molex je bio u prostoru ispod maticne...
Nisam ga primjetio.
Idem sad spojit pa da vidim jel radi.
EDIT: Radi.
Hvala na pomoci.
zadovoljan sam :D
Joj.
Jedan molex je bio u prostoru ispod maticne...
Nisam ga primjetio.
Idem sad spojit pa da vidim jel radi.
EDIT: Radi.
Hvala na pomoci.
Nema na čemu. Bar sam od velike pomoći. 
kak si prosao? \o/
edit: oj momci 
Pozz društvo, šta se radi?
Napolju pravo hladno, čitavu noć kiša padala kao da nije ljeto.
kak si prosao? \o/
edit: oj momci 
oj i tebi. Ja OK. Ti?
Jesu šitićke plivale?
oj i tebi. Ja OK. Ti?
\o/ =D
evo i ja sam ok, stari fino napravio doručak, pa trenutno prčkam po jednoj aplikaciji forumaša koji treba pomoć
Dobar dan! Idemo na 4400 danas
Jutro, jel' bio koji splićo na dubiozi sinoć?
Jesu šitićke plivale?
jesu, jučer je Karla bila prva
lipo lipo... mislin za ocekivat je 
ipak je jedna od 2 osobe koje su na DIF direktno upisane
lipo lipo... mislin za ocekivat je 
ipak je jedna od 2 osobe koje su na DIF direktno upisane
ma imas njih ohoho direktno upisanih iz zagreba...ima njih četvero iz mog kluba i pet-šest iz mladosti, i troje iz zpk
tako sam čuo, za ovih 4 iz mog kluba garantiram
ma imas njih ohoho direktno upisanih iz zagreba...ima njih četvero iz mog kluba i pet-šest iz mladosti, i troje iz zpk
mislim na splitski dif... samo s 2 osobe, ona i jos jedan prijatelj, vaterpolist... mislin da je prosle godine bia najbolji strijelac u hrvatskoj.
mislim na splitski dif... samo s 2 osobe, ona i jos jedan prijatelj, vaterpolist... mislin da je prosle godine bia najbolji strijelac u hrvatskoj.
aha....ovaj nas dif je "ono pravo" za splitski nikad cuo 

aha....ovaj nas dif je "ono pravo" za splitski nikad cuo 

opet su hrv najbolji vaterpolist i plivacica na splitskome.

...jutro...