Poslao sam paket u petak i rekli su dd će doći jučer do 15 sati, a on je bio online i u 17 i u 18 i 21 sat.
Mogao je barem javiti da su stigli...
Poslao sam paket u petak i rekli su dd će doći jučer do 15 sati, a on je bio online i u 17 i u 18 i 21 sat.
Mogao je barem javiti da su stigli...
Pozdrav ljudi... eto ja stigao sa kampa informatičara... baš je super bilo :D
i stigli mi certifikati... baš lijepo izgledaju :D
Pozdrav ekipa
Znate li za neki program koji bi mi pokazao što najviše zauzima disk, koji folderi? Nešto kao kod TuneUp-a
Imaš tu dole najbolji izbor, besplatnih programa za tu namjenu ovaj drugi s popisa mi se nekak cini najbolji u praksi.
http://www.techsupportalert.com/best-free-disk-space-analyzer.htm
http://download.cnet.com/WinDirStat/3000-2248_4-10614593.html
Evo, skidam isprobavam
Hvala ;)
Može malo više informacija o tome :-D
Pozdrav i tebi. Čestitam ti.
o čemu :D kampu ili certifikatu :P
Pozdrav i tebi. Čestitam ti.
hvala Nello :)
PREDUHTRIO SI ME!!!
Samo pazite gdje pišete velikim slovima 
Velika slova (verzal) - Pisanje postova VELIKIM SLOVIMA nije dozvoljeno i takvi će postovi biti izbrisani. Isticanje pojedinih dijelova unutar posta verzalom jest dozvoljeno, ali se savjetuje umjernost i korištenje mozga u takvim prilikama.
o čemu :D kampu ili certifikatu :P
O jednom i drugom :-D
Gdje se nalazi, šta se tamo radi, kako se prijavljuje :-D
wish me luck on završni ispit from elektrotehnika today 
Pa kamp traje 10 dana... na Krku je i prijavljuješ se ili tako da faxiraš prijavnicu ili poštom šalješ... izabiru xy učenika koji idu besplatno i ovi ostali koji mogu s preporukom doći (ja npr.), ali sam platio 2500kn (što je po meni u redu za 10 dana u apartmanima sa svom hranom i radionicama).
Izabereš si radionice (ja sam uzeo PHP, VB, python i android - s time da bi slijedeće god mogla biti java - izrada android aplikacija).
A MS certifikat sam položio za windows 7, configuring (70-680) - rekli mi na faxu u Rijeci da sam im rijetki srednjoškolac (prvi razred) koji polaže :)
edit: koju ediciju vmwarea da skinem onako za početak korištenja :)
Pa kamp traje 10 dana... na Krku je i prijavljuješ se ili tako da faxiraš prijavnicu ili poštom šalješ... izabiru xy učenika koji idu besplatno i ovi ostali koji mogu s preporukom doći (ja npr.), ali sam platio 2500kn (što je po meni u redu za 10 dana u apartmanima sa svom hranom i radionicama).
Izabereš si radionice (ja sam uzeo PHP, VB, python i android - s time da bi slijedeće god mogla biti java - izrada android aplikacija).
A MS certifikat sam položio za windows 7, configuring (70-680) - rekli mi na faxu u Rijeci da sam im rijetki srednjoškolac (prvi razred) koji polaže :)
edit: koju ediciju vmwarea da skinem onako za početak korištenja :)
ja sam bio 4 godine za redom al ove godine mi se stvarno neda,nemam neki izbor na sta bi iso posto sam osnovna i tako da sam odustao
Ajte dajte preporuku neke starije igre(do 2005.). Znam da ste svi ovdje gameri, morate znat neku zabavnu
Ajte dajte preporuku neke starije igre(do 2005.). Znam da ste svi ovdje gameri, morate znat neku zabavnu
cod 2 :)
reci sta te zanima pa cemo ti rec
zasto bas do 2005?
...jutro...kad nisu dozvoljena velika, evo onda jedno malo...
Daj makni taj frutek. :)
zasto bas do 2005?
Zbog starog kompa
COD 2 sam igrao, daj neku drugu. Bilo šta, samo da ne dosadi brzo
zasto bas do 2005?
Zbog starog kompa
COD 2 sam igrao, daj neku drugu. Bilo šta, samo da ne dosadi brzo
hmm i moj comp je star pa vrti i novije igrice :)
navedi komponente
probaj cabal-nesto tipa wow al free
neki stari NFS
pes/fifa
kupi novi komp :)
navedi komponente
neki stari NFS
pes/fifa
To bi bilo najbolje, ali jednostavno inače ne igram puno pa mi i ne treba, al sad je ljeto.
WoW-a sam se zasitio pa mi se neda MMO
NFS sam igrao Hot Pursuit 1 i 2, Porsche, Most Wanted. Možda da Underground 2 probam(al ne vozi mi se trenutno)?
Nogometne mi se trenutno ne igraju, baš zbog starih transfera.
Imam 1,6 GHz proc, 1 gb RAM i 64 mb grafu
To bi bilo najbolje, ali jednostavno inače ne igram puno pa mi i ne treba, al sad je ljeto.
NFS sam igrao Hot Pursuit 1 i 2, Porsche, Most Wanted. Možda da Underground 2 probam(al ne vozi mi se trenutno)?
RTCW?
RTCW?
Nah
Starcraft?
Warcraft 3?
ISS 2?
navedi komponente
neki stari NFS
pes/fifa
pes6 na cropes imas hrpu patcheva sa novim transferima
no one lives forever, koji god oćeš dio, odlična igra !
tomislav, ako će ti pokrenuti, definitivno Fahrenheit iliti Indigo Prophecy!
Probaj RTT Ground Control 2 iz 2004. Igra je super optimizirana i ima dobru grafiku i na starijim kompovima.
Još 70 min, i gotov sa poslom :D
A šta radiš da možeš za vrijeme posla biti na bug-u?
i najbitnije, koliko te plačaju za to :-D
još 5 min i gotovo za danas