di ste ljudovi
evo mene u bircu :)
sta ima novoga?
Hej,
hladan je sladoled...
di ste ljudovi
sta ima novoga?
Hej,
hladan je sladoled...
di ste ljudovi
sta ima novoga?
Hej,
hladan je sladoled...
i more je slano
probao prije pol sata
i more je slano
probao prije pol sata
Sva sreća da moja grafa dobro radi pa ne brzo rastopi sladoled :)
A za more znam :D
pozz nello, nisam bio za kompom kad si se javio...
pozz nello, nisam bio za kompom kad si se javio...
Pozz i tebi, ma nema problema...
oj mind \o/, razgovarah sa mihaelom, rekoh mu u kakvoj sam situaciji
što ima kod tebe?
Koliko mrzite facebook(1-5)?
| 0 | 1 |
|---|---|
| 0 | 2 |
| 1 | 3 |
| 1 | 4 |
| 17 | 5 |
glasah 5, al to je u mom slucaju nužno zlo....
oj mind \o/, razgovarah sa mihaelom, rekoh mu u kakvoj sam situaciji
Pozdrav i tebi.
što ima kod tebe?
Evo zalijevao mamin vrt. A sada razmišljam kako da skupim kunića za poštarinu.
glasah 5, al to je u mom slucaju nužno zlo....
Kod mene slična stvar...
Ne volim ga, a sad ga moram imati jer jedino tako mogu nekoga kontaktirati u vezi škole.
Sve same gluposti.
Nemam FB :p
Pozdrav i tebi.
\o/ oprosti zaboravih te =)
imam nekih problema sa familijom i starim...
Bravo za tebe!
Da imam nešto pametno i pročitati na njemu, no nemam već samo objavljuju neke glupe pjesme i bezvezne engleske citate za koje svatko da TU.
Da imam nešto pametno i pročitati na njemu, no nemam već samo objavljuju neke glupe pjesme i bezvezne engleske citate za koje svatko da TU.
To ti se zove lajk 
Šta je s tvojim profilom, jesi ga izbrisa?
Pozdrav i tebi.
\o/ oprosti zaboravih te =)
imam nekih problema sa familijom i starim...
Ne brini, sve je uredu. Samo tražim prijateljstvo. :)
Bravo za tebe!
Ja ga imam FB. Tak da nije baš nešto kako sam zamislio...imam neke obitelji tamo i tak.
To ti se zove lajk 
Šta je s tvojim profilom, jesi ga izbrisa?
Probao sam jednu večer i nisam uspio.
Sad odem ponekad i stvarno mi nije jasno što ima u onim nekakvim pjesmama koje svi toliko objavljuju. Čim završim školovanje brišem ga.
trenutno sam u takvoj situaciji gdje ni to nemogu dati... izgubio sam vjeru u sebe i cini mi se da sve sto radim je krivo
jos mi je drago priljepio tak fini masni crvenjak od 2 tjedna i to iz krivih razloga
Samo postavi da ti drugi nemogu vidit zid, tamo pod postavke privatnosti. Sad ti može bilo ko vidit sve objave na zidu i sve na tvom profilu.
Sad vidim da je zakljucana tema, u kojoj su se izražavale sucuti za nedavno preminulog forumaša Igora pa čemu nema još potrebe za to.
Ima još dost forumaša, koji nit ne znaju za taj događaj pa kad dođu na forum i kad vide temu dosta njih ce htjet nekaj napisat itekak.
Treba samo pobrisat gluposti tj postove, koji tam ne spadaju kad neki nemreju suspregnut svoje glupandarije i u takvoj temi i gotovo lako i jednostavno a temu još za sad ostavit otvorenom.
Samo postavi da ti drugi nemogu vidit zid, tamo pod postavke privatnosti. Sad ti može bilo ko vidit sve objave na zidu i sve na tvom profilu.
Hvala na upozorenju!
-------------------------------------------------
Lijepo je bez škole. Sad preko ljeta moram se ozbiljno uhvatiti 3d modeliranja i programiranja. Do kraja ljeta imam u planu razviti jednostavnu 2d igru pomoću c++ + sdl. Hoću li uspjeti?
| 2 | Da! |
|---|---|
| 3 | Ne! |
| 3 | Dosađuješ! |
uz prava pitanja oko c++-a neces imat problema =)
trenutno sam u takvoj situaciji gdje ni to nemogu dati... izgubio sam vjeru u sebe i cini mi se da sve sto radim je krivo
jos mi je drago priljepio tak fini masni crvenjak od 2 tjedna i to iz krivih razloga
Uzmi molitvenik i pomoliš ga i posve češ bit sređen. Meni pomoglo.
uz prava pitanja oko c++-a neces imat problema =)
Nisam baš shvatio što si htio reći.
Sad vidim da je zakljucana tema, u kojoj su se izražavale sucuti za nedavno preminulog forumaša Igora pa čemu nema još potrebe za to.
Ima još dost forumaša, koji nit ne znaju za taj događaj pa kad dođu na forum i kad vide temu dosta njih ce htjet nekaj napisat itekak.
Treba samo pobrisat gluposti tj postove, koji tam ne spadaju kad neki nemreju suspregnut svoje glupandarije i u takvoj temi i gotovo lako i jednostavno a temu još za sad ostavit otvorenom.
Da al trebalo barem još ostavi mjesec dana a i teme isto zaključane pod one donacije za vijenca i pomoć njegovim obiteljimai sl. Nije zgodno zaključat tako prerano. Ali se slažem da nesmije spam imat.
zadnji put sam se pomolio iznad groba moje majke kad su je pokapali... imao sam 8 godina i danas sam se prvi put pomolio nakon 13 godina na ep-ovom pogrebu... danas su mi slike mame i pogreba cijelo vrijeme dolazile na oci, iste rijeci svecenika.. teta mi isto kaze da se molim a nekak to odbijam
Nekada(8/2010) tijekom jedne večeri ovdje bi se napunilo 20 stranica poruka. Sada kao da je sve nekako zamrlo.
zadnji put sam se pomolio iznad groba moje majke kad su je pokapali... imao sam 8 godina i danas sam se prvi put pomolio nakon 13 godina na ep-ovom pogrebu... danas su mi slike mame i pogreba cijelo vrijeme dolazile na oci, iste rijeci svecenika.. teta mi isto kaze da se molim a nekak to odbijam
Moraš samo jedanput pa će ti bit lakše. Možeš u neku sobu ak imaš krunicu ili ak imaš sliku neku od svetaca pa i isto sam pomoliš nasamo.
I kad nakon pomoliš jer tad uz tebe čuva anđeo čuvar dan i noć. Najvažnije da ne gubiš vjeru.
EDIT: Ono što vidiš pred očima to su sječanja koje su urezale i nikad se ne blijede jer sve što čuva nalazi se u srcima.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.