...vidi netko mi platio pivo...
Pretpostavljam da sam to ja... 
...vidi netko mi platio pivo...
Pretpostavljam da sam to ja... 
...rekla mi je baka kad je odlazila, oprosti mi za sve što sam učinila, a naročito mi oprosti
za ono što nisam...
Dobar dan svima....
Ello bičz 
Ello bičz 
Krešo molim te informiraj me što se to događalo? Ekipa se opet zaigrala pa pocrvenila.
Dan narode, bilo je predobro u Beogradu, imamo najboljeg veleposlanika :D
Pjeva s nama bećarce a dolaze mu gosti, i on samo: dobar dan i nastavi s nama pjevati :)
Ello bičz 
Krešo molim te informiraj me što se to događalo? Ekipa se opet zaigrala pa pocrvenila.
Nemam blage veze ja sam prije 20 minuta došo na forum 
lzgr i sirka pocrvenili.
lzgr i sirka pocrvenili.
valjda su zayebavali Dragu 
aj vidjet ću jeli ima lzgr-a na fb-u
da.. nego, nax više nije mod il se meni forum blesira?
edit: forum mi se blesira
Jesmo, dajem 100 kn i jedan nuke kôd onome ko mi vrati te 2-3 minute života što sam izgubio čitajući bull shit od teksta 
Jesmo, dajem 100 kn i jedan nuke kôd onome ko mi vrati te 2-3 minute života što sam izgubio čitajući bull shit od teksta 
Ne znam zašto ste se svi uhvatili da autori osobnog stava moraju biti poznavatelji IT-a. Žena priča kao većina mojih poznanika, kojim služim kao GSS za računala. Po meni je smisao cijele priče bio unijeti malo živosti na forumu, u tome se uspjelo, pogledaj koliko komentara ima u temi. Napisala je pokoju glupost, neku netočnost i neznam što još, pa što. Kad bi svakog poznanika razapinjao na taj način, malo bi ih bilo živih.
Razumijem ja to ali da li je svaki broj BUG-a izuzetno dobar? Tako je i s Osobnim stavom. Dobro je da shvatimo gdje živimo i da je velika većina ljudi koji žive u RH računalno polupismena.
Dan ljudi! Šta ima?
Meni bili neki gosti, malo se pojelo i dobro
Al zeznuli su nešto, neki autori nemaju zvjezdica,a trebali bi imati 5
Pisao o strogosti moderatora skupa s lzgr-om, sudy_freakom, karakterim, gjurkiem, Fićo_CoD 5.
Kakva je baterija?
Kakva je baterija?
Vjerovatno punjiva Li-Ion
Sad sam pogledao na samsungovoj stranici, idu 2 AA, ali nema punjača za njih :/
Nista onda, hvala sto si pogledao.
sta je HR odobren ulazak u EU?
Ne, pregovori su gotovi.
Ne, pregovori su gotovi.
Ja mislio idemo u EU kad ono kažu na vijestima do ljeta 2013.