Nisam pokušavao koristim ga kao second storage, mada mi je nešto čudno kod njega, HD tune mi je javljao neki warning, sad ga više nema, pa se ne oslanjam previše na njega
A mozes mi samo reci jel to moguce napraviti?
Ili cu morati kupovati novi HD?
Nisam pokušavao koristim ga kao second storage, mada mi je nešto čudno kod njega, HD tune mi je javljao neki warning, sad ga više nema, pa se ne oslanjam previše na njega
Pa mogao bi ga izvaditi iz kučišta i spojiti na matičnu pa na njega OS instalirati.
Pa mogao bi ga izvaditi iz kučišta i spojiti na matičnu pa na njega OS instalirati.
Pa na to i mislim,samo me zanima hocu li na njega moci instalirati programe i to?(nisam bas na ti sa hard-ovima,pa nemoj zamjerati na glupim pitanjima)
I ako mi mozes reci kako da ga spojim na maticnu?
Pa ak imaš garu za njega, šalji ga u servis, 24 mj. ti je gara
Pa na to i mislim,samo me zanima hocu li na njega moci instalirati programe i to?(nisam bas na ti sa hard-ovima,pa nemoj zamjerati na glupim pitanjima)
I ako mi mozes reci kako da ga spojim na maticnu?
Otvori mu kučište, odspoji onu elektroniku s njega, i sa sata kablom ga spoji na matičnu. Bilo bi zgodno kada bi imao 2,5'' u 3,5'' adapter da možeš hdd smjestiti u kučište.
Pa i hocu ga nosit na popravak(ili zamjenu) pa ga onda staviti kao primarni,zato sto mi ovaj Hitachijev koji imam pocinje odapinjati(vec sam napisao to).
Otvori mu kučište, odspoji onu elektroniku s njega, i sa sata kablom ga spoji na matičnu. Bilo bi zgodno kada bi imao 2,5'' u 3,5'' adapter da možeš hdd smjestiti u kučište.
Jel znas gdje ima taj adapter i kolika je cijena?
Imam jos vremena za to sve,zato jer cu ga od servisa sigurno dobiti tek za tridesetak dana.
Pa i hocu ga nosit na popravak(ili zamjenu) pa ga onda staviti kao primarni,zato sto mi ovaj Hitachijev koji imam pocinje odapinjati(vec sam napisao to).
Jel znas gdje ima taj adapter i kolika je cijena?
Imam jos vremena za to sve,zato jer cu ga od servisa sigurno dobiti tek za tridesetak dana.
Bilo ih je u linksu, pa tamo pogledaj.
Da, tu ti stanu 2 takva 2,5'' diska i još ventilator za njih.
|| http://av-gurus.blogspot.com || Magarac || Sum_of_all_fears: ''AVG nije antivirus (samo bi htio biti to).''
što se dereš
ja nisam ništa pitao :)
neko slusa kuzmu i shaka zulu 
Da, tu ti stanu 2 takva 2,5'' diska i još ventilator za njih.
Ok onda.
Hvala na pomoci.
Dobar dan svima!
Dobar dan svima!
Nakon dva sata i 15 minuta dobivaš odgovor.
Dobar dan i tebi :)
Znate kako otvorit .iso ?
Ljudi slabo mi je, zimica me trese cijeli dan, kaj da radim?
a sutra u pol 4 moram na put :(
Bok svim birtašima, kod mene malo veselja fuckaj ga krepala mi memorija tj kak se na kraju testiranja pokazalo pločiča od 1gb ddr2 je završila u smecu. Sad sam siromak na samo 1gb memorije, no ništ strašno ne bucni se baš previše Windows 7 fuckaj ga.
Treba spomenut i to da je ovaj 1gb memorije, koji je ispravan te radi kupljen u 1 mjesecu 2007 a ovaj 1gb tj pločica koja je odapela je kupljena u 11 mjesecu 2009 nek ju voda nosi.

Dobar dan svima!
Nakon dva sata i 15 minuta dobivaš odgovor.
Dobar dan i tebi :)
Bolje ikad nego nikad, kažu :))
Evo ja bio na sladoledu s curom, taman došo doma... prevruće je, pitam se samo kakvo nas ljeto čeka.. :PP
Bok svim birtašima, kod mene malo veselja fuckaj ga krepala mi memorija tj kak se na kraju testiranja pokazalo pločiča od 1gb ddr2 je završila u smecu. Sad sam siromak na samo 1gb memorije, no ništ strašno ne bucni se baš previše Windows 7 fuckaj ga.
Treba spomenut i to da je ovaj 1gb memorije, koji je ispravan te radi kupljen u 1 mjesecu 2007 a ovaj 1gb tj pločica koja je odapela je kupljena u 11 mjesecu 2009 nek ju voda nosi.

Vidiš kaj se dogodi kad proliješ pivu po kompu 
Dobar dan svima 

Vidiš kaj se dogodi kad proliješ pivu po kompu 
Dobar dan svima 
Ma jok nije to od pive kolko sam ja uspjel primjetit, krepanu memoriju su izboli Komarci navodno su dva zalutala u kučište i navalili na nju a jednog Komarca sam našel i crknutog u kučištu i eto dokaza pa sad imam izdarije.

Ma jok nije to od pive kolko sam ja uspjel primjetit, krepanu memoriju su izboli Komarci navodno su dva zalutala u kučište i navalili na nju a jednog Komarca sam našel i crknutog u kučištu i eto dokaza pa sad imam izdarije.

A niš, lijepo drugi tjedan po novu memoriju od 2 GB i obavezno neko sredstvo protiv komaraca 
LA Noire nam stiže na PC!
http://www.gamespot.com/news/6320849/la-noire-pc-bound-this-fall-ships-4-million-units?tag=updates%3Beditor%3Ball%3Btitle%3B1
Bolje ikad nego nikad, kažu :))
Evo ja bio na sladoledu s curom, taman došo doma... prevruće je, pitam se samo kakvo nas ljeto čeka.. :PP
Sad ste se pomirili?
Ja bia na repeticijama iz matematike, dva sata vježbanja -_-
Dan!
Stigao sa gradskog derbija. Šta vi radite?
Bok svima i sretan rođoš svima koji slave. Jel ima možda netko originalni .exe od san andreasa? LOL totalno mi se igra a moj disk nešto hebe i neće stavit .exe da mogu pokrenit igru 
Večer svima....
Dragec sretan rođendan...