- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ležarinu za šta?
sto stoji kod njih? pa nisam nikakvu obavijest dobio
nadam se da nece nista jer nijedan paket nije preko 160kn koliko se smije uvesti
mozda su godisnji pa nema tko radit
Moja iskustva s njima su takva da ispada po onoj staroj kadija te tuži, kadija ti sudi....
ma da al jedan paket prijemisec dana bio kod njih sat vremena i odeeee a ovo evo 4 dan
Dan forumaši kaj se radi?
http://www.24sata.hr/news/nacija-koja-izumire-prvi-put-imamo-vise-staraca-nego-djece-224997
to samo mi imamo...mrzim starceke, ajde cakavci i zagorci, ali ovi ustogljeni zgovci sum koma.
Ne, nemamo samo mi to... to imaju i napredni japanci...
Radi čega dobijem žuti?
Radi ovog: http://www.bug.hr/forum/post/rucna-racunala/android-borbeni-komplet/2026900.aspx
To je jedva i za bijeli,a kamoli žuti.
Pogodite tko mi ga je dao.
Pa Offtopic si, debeli, što je tu čudno?
Postoji tema HTC Desire, da se tamo piše o ROMovima, a ne sad spamat po onoj temi. Zamisli da dođu ljudi s Galaxyjem, Optimusom, etc. i predlože tamo ROMove
Sunce opyzdilo ;)
\o. oj momci, boli me ruka pa nemogu podić drugu
A šta si radio tak te boli ruka? Vajda previše dr--š.
Aj odmori se zaslužio si...
Sje*ao leđa danas na stolnom. Prijatelji mi govore da igram stolni tenis kao da se igra za pare. Donekle i istina jer sam danas imao matchpoint i lik mi je zakuca dijagonalno i ja u trk i bacim se, u zraku ga vratim....a onda bum s leđima u špic od stolića na kojem stoje reketi itd.
I feel like Primorac, samo što moj pad nije izgledao ni približno ovako

Podrzava li skype HD video pozive?
sve su na svoj nacin lepe sve ljubavi moje slepe tacno znam sta sam na svakoj voleo al kad povucem crtu sve sa tobom gube trku !!!!!!!!
Za sat vremena na folklor, nemam pojma sta cu raditi do tada :), mozda upaliti darkest of the days da vidim kakav je!
Za sat vremena na folklor, nemam pojma sta cu raditi do tada :), mozda upaliti darkest of the days da vidim kakav je!
Bez uvrede,al pricas li ti i o cem drugo osim o sebi i sta ces radit i sta si radio?
Bez uvrede,al pricas li ti i o cem drugo osim o sebi i sta ces radit i sta si radio?
Dobar dan svima....
Traži pomoć kad zaškripi.
Zdravo ljudi!
Šta ima?
Podrzava li skype HD video pozive?
Podržava, ako imaš dovoljno brzu vezu
Zdravo ljudi!
Šta ima?
riješio i zadnji ispit sa prve godine :D treća godina, here I come! ovo mi je bio 11. izlazak na taj ispit 
Zdravo ljudi!
Šta ima?
riješio i zadnji ispit sa prve godine :D treća godina, here I come! ovo mi je bio 11. izlazak na taj ispit 
Jel to dobro ili loše? Ma ko ga hebe, važno da si prošao! Čestitam
Zdravo ljudi!
Šta ima?
11 izlaz? kod mene 3 + komisija je bilo
i tako 2 puta i papa sa faksa :S
to su sigurno neke ko0mbinacije a
svakako čestitam
\o. pozz ljudi ruka još uvijek boli.. izgleda da ću se morat učiti na lijevu 
jel me netko tražio?
jel me netko tražio?
ma nop... učim php, bolje da ni ne palim multiplatforme za trollanje
jel me netko tražio?
ma nop... učim php, bolje da ni ne palim multiplatforme za trollanje
a čemu onda ono na fb?
Da, RIP
ej to je ekipa sa jackassa
http://24.media.tumblr.com/tumblr_ln3kbpSYpY1qimij0o1_500.png
ako je stvrno poginuo, RIP
ej to je ekipa sa jackassa
http://24.media.tumblr.com/tumblr_ln3kbpSYpY1qimij0o1_500.png
ako je stvrno poginuo, RIP
Bok svim birtašima nisam baš siguran, da je poginul treba pricekat malo da se magla raziđe ko zna kaj oni opet muljaju sve je moguče.

Zdravo ljudi!
Šta ima?
Jel to dobro ili loše? Ma ko ga hebe, važno da si prošao! Čestitam
hvala, ma to je super, jer sada mogu na treću godinu bez problema, jer da bih je upisao, moram riješiti sve sa prve :D i sada moram samo još jedan ili dva ispita dati u ovom ili sljedećem roku, i imam i uvjet :D
Zdravo ljudi!
Šta ima?
11 izlaz? kod mene 3 + komisija je bilo
i tako 2 puta i papa sa faksa :S
to su sigurno neke ko0mbinacije a
svakako čestitam
hvala, ma na mom faksu (etfos) za moju generaciju još uvijek vrijedi da smijemo neograničeno izlaziti na rokove, a za ove bolonjce što su lani upisali, za njih vrijedi 3 puta + komisija godišnje smiju izlaziti na rok. ali, onda ekipa ne prijavi rok, ali svejedno dođe na njega, tek toliko da pokupi pitanja, jer mi ne dobijemo pitanja poslije ispita nego samo što si sami upamtimo na roku, tako da znamo što nas otprilike čeka. zato to malo saksa :S
ma glavno da si polozija
nisam bija na bolonji, po starom sam programu i kad odes na komisiju nije ti bas svejedno
al eto sve prodje :)
Može pomoć u pronalaženju filma http://www.bug.hr/forum/topic/filmovi-tv-serije-glazba/pronadimo-zajedno-film/47277.aspx?page=15&jumpto=2029098&sort=asc&view=flat ?