- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozz svima još jedared:)
Jurra, ja sam ljubitelj "narodne medicine"
...heh...i ja isto.Imaš kaj za zarolat?
Nemam,kaj ti je
BTW,dobar dan ekipa:)
Kaj ima kod vas danas?
Ja cijelu noć čuo pa se maloprije probudio.
I tak je vrijeme nikakvo,kišurina i oblačno.
Za spavanje dušu dalo:)
Kaj ima kod vas danas?
pozz i tebi
sta si čuo?
Uff,backupiram sadašnji Desire ROM...
Kasnije flasham novi,držite mi fige da sve prođe u redu! (ipak je mob star tek dan i pol )
Prekjučer sam mislio da sam riješio problem sa slikama na facebooku. No sad se ispostavilo da me jedna druga osoba slikala i objavila 6 mojih slika na facebooku!
ma to ti je kao i escherichia coli, samo se šri kao zaraza
gotov si, nema ti spasa
Sta mi se desava?
Imam neki cudan osjecaj u prsima, nikad prije ga nisam imao, kao da ne mogu udahnuti do kraja, a mogu... Jednostavno ne mogu nista raditi, granici sa onim osjecajem potpune ljutnje kad ti netko udari podrugljivi samar, a ne smijes ga istuci niti udariti jer ima jake prijatelje/ili ce te izbaciti iz skole zbog druge nacionalnosti. Takav je po snazi.
Izludjuje me!
Pic related, tu je najvise.
Kaj ima kod vas danas?
Ide pomalo gura se kaj drugo, vrjeme je takvo kakvo je zahladilo ali ok baš je fino svježe lakše se diše itekak.
Mentalist a da odes doktoru?
Imam sam problema sa srcem i bubrezima, a s plucima nisam jos od zadnje upale i 20 komada inekcija (prije 5 godina).
Da idem doktoru radi svake sitnice...
Imam sam problema sa srcem i bubrezima, a s plucima nisam jos od zadnje upale i 20 komada inekcija (prije 5 godina).
pa ako si imao problema sa srcem onda bolje spriječiti nego liječiti
Imam i sam problema sa srcem pa mi to nije bas za zafrkanciju
pa ako si imao problema sa srcem onda bolje spriječiti nego liječiti
Imam i sam problema sa srcem pa mi to nije bas za zafrkanciju
Doktor je rekao da je to 100% rijeseno i da ne bih trebao imati vise problema, a i bilo je to davno, prije 8 godina.
Doduse, bio je crnac.
P.S.
Sta li sam radio? Sta mi mozak pokusava reci, izmjesana mrznja, zelja, ljubomora i osjecaj slusanja dobre pjesme...
Odoh u zen-u premotati dva dana.
P.P.S.
Polaganje ispita muzicke, BUG, matura (ne moja), BUG. Dan drugi, BUG, dorucak, BUG.
ma ko da njemu smije sta biti :)
Tako je i pokojni Šime....
Doduse, bio je crnac.
Je li to onaj dr. Ben iz Kenije koji je došao u Mostar? On je vrlo poznat BiH.
Doduse, bio je crnac.
Je li to onaj dr. Ben iz Kenije koji je došao u Mostar? On je vrlo poznat BiH.
Ne sjecam se gdje je bilo.
Tako je i pokojni Šime....
koji moj imenjak
Stvarno mrzim ovaj facebook. Ja moram nekoga moliti 3 sata da mi izbriše slike koje je stavio bez moga dopuštenja.
Nabijem im ih sve na....
Stvarno mrzim ovaj facebook. Ja moram nekoga moliti 3 sata da mi izbriše slike koje je stavio bez moga dopuštenja.
sta te briga uopce, daj prekini vise sa cmizdrenjem...
sta te briga uopce, daj prekini vise sa cmizdrenjem...
Ja ne cmizdrim. Ja samo yebeno hoću da se moje slike ne objavljuju bez dopuštenja. To je jednostavno bezobrazno, glupo i prokleto.
preboli... sta ti imas od toga sta ti je slika na fejsu... ionako ces ga kad tad vjerojatno i morat otvorit, tako da...
bezobrazno... mozda malo, ali pari da kome treba dopustenje za to, glupo... nije, prokleto... nije
Evo,sredio sam si Desire sad radi
Mitsuoka, šta je sa studentskim domom na Visokoj, nešta čitan da se treba završit dosad.
Mitsuoka, šta je sa studentskim domom na Visokoj, nešta čitan da se treba završit dosad.
Neman ti pojma neznam uopce nista o domovima, ne gledamo to.
Najgore mi je što ne znam tko mi je sve objavio slike na facebook.
Sad ću pretraživati pa onda moliti da mi izbrišu.
Trenutno se moli druge da izbrišu moje slike koje su objavili bez moga dopuštenja.