Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.359.354
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

<---------- {#}

16 godina
neaktivan
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
EnlightenedPhoenix kaže...
Bellatrix kaže...

probaj mjenjati...

plus u postavkama mreze preamble stavi na dynamic... to bi trebalo malo bolje...

Takodejr ako je free IP pokusaj promjeniti na nizi kanal... tamo od 1 do 4...

poslusati cu to...

al primjetio sam da recimo na 1. ili 3. kanalu speedtest pokazuje brzinu downloada oko 1mbit a na 11. kanalu 2.5-3 mbit

munjovoz kaže...
Bellatrix kaže...

Dobar dan svima, sto se radi?

Ja na linuxu zbog interneta... iz win se nemogu uopce spojiti zbog slabog signala(spajam se trenutno na neki free AP)... Samo sto i tu dolazi do pucanja konekcije... moram nesto bolju antenu nabaviti ili ovako se muciti...

A zanima me kakav utjecaj ima kanal na kojem je AP za prijam signala? jel bolje nizi ili visi kanal(freq) ?

budimo realni, za frekvencije na kojima su naši wlanovi, oko 2440 herza, to nema toliko veze... imao bi osjetnu razliku (60% jači signal) kad bi bili na 5kHz

znači što je viša frekvencija, "jači" signal

Pa eto i na 1. i 11. kanalu signal se krece oko 25% samo izgleda mjenja se kvaliteta veze jer mi se mjenja brzina down/up

Sad imam rucno radjenu antenu od oko 10dBi pa me zanima i to koliko bi dobio bolji signal da nabavim neku jacu... 24dBi recimo..

Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
16 godina
neaktivan

Evo mene, sad s kompa, napravija sam sistem restore i sad sve radi.

Hvala svima, evo malo popodnevne meze:

a treba nečim i zalit a treba nečim i zalit
http://www.youtube.com/watch?v=N80ec5dyskw
17 godina
neaktivan

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/bonbon-sim/104620.aspx?page=0&jumpto=2024852&sort=asc&view=flat

WTF???? WTF???? WTF???

Inace obicno jesu stabilniji 11 - 16 kanali jer se manje rabe...

ali ja sam recimo za prolazenje kroz ploce uvijek bio u prva 4 kanala...

Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
16 godina
neaktivan

hahaha jel to onaj hacker što je napravio browser i OS?

http://www.youtube.com/watch?v=N80ec5dyskw
15 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
Pa eto i na 1. i 11. kanalu signal se krece oko 25% samo izgleda mjenja se kvaliteta veze jer mi se mjenja brzina down/up

Sad imam rucno radjenu antenu od oko 10dBi pa me zanima i to koliko bi dobio bolji signal da nabavim neku jacu... 24dBi recimo..

jačina decibela antene je logaritamska, ne linearna, tako da bi pojačanje bilo itekako značajno {#}

ali postoji ti drugi problem, možeš ti imati i najjaču antenu na svijetu, ali ako je ap preslab da ti vrati signal, tu nema puno pomoći osim pojačavanja signala ap-a {#}

#winning 'Evo panj ti je dao 3 dana nagradnog pa se možeš ići igrat u pijesku.'
17 godina
neaktivan
Da da...

Onaj koji programira u engleskom jeziku...
16 godina

Imam i ja problem {#} sad ti pogađaj koji bi to problem mogao biti {#}

Strašno {#}

17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Imam i ja problem {#} sad ti pogađaj koji bi to problem mogao biti {#}

Strašno {#}

Ne da ti se dignuti iz kreveta?

15 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

Usavršio sam se u spremanju rižota s plodovima mora, sad sam već pravi mali masterchef   :)

Dobro bi ti doslo onih 200 000 kn ha?

Sto se radi woody?

Ovaj vikend sam bio na velikom Križevačkom spravišču , sada sam malo prije jeo , i idem uzet neki film iz svoje videoteke , koja je narasla na oko 200 naslova :) , zadnja 4 koja sam kupio su : 

- Zaboravljenji zločin sa Morganom Freemanom

- Insiderman sa Denzel Washingtonom

- Ugovor isto sa Freemanom

- Proof of Life sa Meg Ryan i Russellom Croweom

&amp;quot;I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&amp;quot;
17 godina
Ivan M. kaže...
bruno11 kaže...
ekipa može pomoć?
Kako formatirat hdd iz biosa

Ideš kao da ćeš instalirati Windowse i kod odabira particije možeš formatirati ili preko nekog Linux CD-a (nisam siguran može li se preko Linux CD-a)...

EDIT:

E da ima i bržih na forumu {#}

Bok svim birtašima, znaš kak se kaze do pet Piva ne smanjuje brzinu reakcije sve prek toga zna se fuckaj ga.{#}{#}

Usput na Hrvatskim cestama još uvjek ljudi ginu, ko mravi u zadnje vrjeme evo danas još jedan poginuli pa dokle tak u proteklih 13 dana 13 poginulih jezuš kristuš katastrofalna statistika do daske.{#}

http://www.vecernji.hr/vijesti/dugo-selo-automobilom-udario-stup-poginuo-suvozac-20-clanak-302306

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
17 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...
woodgamesfx kaže...

Usavršio sam se u spremanju rižota s plodovima mora, sad sam već pravi mali masterchef   :)

Dobro bi ti doslo onih 200 000 kn ha?

Sto se radi woody?

Ovaj vikend sam bio na velikom Križevačkom spravišču , sada sam malo prije jeo , i idem uzet neki film iz svoje videoteke , koja je narasla na oko 200 naslova :)  , zadnja 4 koja sam kupio su :

- Zaboravljenji zločin sa Morganom Freemanom

- Insiderman sa Denzel Washingtonom

- Ugovor isto sa Freemanom

- Proof of Life sa Meg Ryan i Russellom Croweom

Tvoja videoteka ko moje Gejmoteka raste :)

Ja jedva cekam kuci... i izgleda da cu se sljedeci tjedan moci napokon vratiti poslu cim kemoterapije oslabe... JEDVA CEKAM...

15 godina

to ti jeonaj lik šta "programira" operativne sustave u pol sata i web preglednike i ko zna šta sve ne, tak da, niš ćudno

http://www.youtube.com/watch?v=BCeglioeHao&amp;amp;amp;feature=feedu
17 godina
neaktivan
Jucer onaj mali od 19 godina, prekjucer ona trojica od 19, 23 i 24 godine... 0 alkohola u krvi...

Ali najzalosnije sto ovaj puta prometnice nisu krive... Nego oni...

Ne shvacaju koliko je zivot dragocjen...
15 godina
neaktivan

Ja jedva cekam kuci... i izgleda da cu se sljedeci tjedan moci napokon vratiti poslu cim kemoterapije oslabe... JEDVA CEKAM...

Ja volim filmove :) i kada se nađem u prilici obavzeno kupim koji, s time da gledam da je barem koliko toliko kvalitetan, inaće mogu se pohvalit da sam skupio već ljepu zbirku jako kvalitetnih filmskih naslova :)

&amp;quot;I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&amp;quot;
17 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

Ja volim filmove :) i kada se nađem u prilici obavzeno kupim koji, s time da gledam da je barem koliko toliko kvalitetan, inaće mogu se pohvalit da sam skupio već ljepu zbirku jako kvalitetnih filmskih naslova  :)

Iskreno tesko je naci danas dobar film... svi ovi blokbusteri su... prejadni...

Jedini dobar film unutar dvije godine koji sam gledao je THE ROAD... predobro... to si moram HD nabaviti...

15 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

Ja volim filmove :) i kada se nađem u prilici obavzeno kupim koji, s time da gledam da je barem koliko toliko kvalitetan, inaće mogu se pohvalit da sam skupio već ljepu zbirku jako kvalitetnih filmskih naslova  :)

Iskreno tesko je naci danas dobar film... svi ovi blokbusteri su... prejadni...

Jedini dobar film unutar dvije godine koji sam gledao je THE ROAD... predobro... to si moram HD nabaviti...

Pogledaj ovo : http://www.imdb.com/title/tt0454848/  flim je za +5 !

16 godina
neaktivan
munjovoz kaže...
Bellatrix kaže...

jačina decibela antene je logaritamska, ne linearna, tako da bi pojačanje bilo itekako značajno 

ali postoji ti drugi problem, možeš ti imati i najjaču antenu na svijetu, ali ako je ap preslab da ti vrati signal, tu nema puno pomoći osim pojačavanja signala ap-a {#}

Pa da, to je razumljivo da i jacina signala koji AP salje mora biti dovoljno velika...{#}

Ovdje se tocno radi o AP od skole... to je udaljeno od mene oko 4000metara ali bez ikakvih fizickih prepreka skolu vidim s prozora sobe.. Pa vjerujem da AP nije preslab... jer meni zaista mrvica nedostaje da sve radi kako spada... to me najvise i smeta {#}

Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
17 godina
neaktivan
Evo skidam pa cu pogledati veceras s Elenom :)

Inace vidim da ti je lost bird na ok mjestascu :)
15 godina
neaktivan

Odabrao sam :

SPARTAK sa Kirk Douglasom i Lourence Olivier ( po n-ti put ) , specijalno dvostruko izdanje , znaći 3 sata zabave, još samo kavu skuham i mir blaženi može počet :)

15 godina
neaktivan

To če se vidjet kroz 5-6 mjeseci rezultati , za sada je OK :) , pa ono ako je već na tu poziciju stavljena zašto se ne malo pohvalit {#}

17 godina
neaktivan
Ja cu sada na rucak hehe:) uf jedva cekam...

Zenske spremaju sve... ja odmaram jer me noge ubijaju...
17 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

To če se vidjet kroz 5-6 mjeseci rezultati , za sada je OK :) , pa ono ako je već na tu poziciju stavljena zašto se ne malo pohvalit {#}

Slažem se...

Ja jedva cekam isto da se pocnem hvaliti...

Upali smo u male probleme bili zbog moje bolesti, pa je bilo otpustanja, moje nesposobnosti za rad, pa onda uzimanje i dodatnih poslova da bi odrzali primanja i isplacivali kredite....

I moram ti se pohvaliti da uspjevamo jos uvijek sve to poloviti... A najgore iza nas... I da... Blažen ja bio zbog kredita u EURU-ima...

17 godina
neaktivan
16 godina
rambox kaže...

Bok svim birtašima, znaš kak se kaze do pet Piva ne smanjuje brzinu reakcije sve prek toga zna se fuckaj ga.{#}{#}

Usput na Hrvatskim cestama još uvjek ljudi ginu, ko mravi u zadnje vrjeme evo danas još jedan poginuli pa dokle tak u proteklih 13 dana 13 poginulih jezuš kristuš katastrofalna statistika do daske.{#}

http://www.vecernji.hr/vijesti/dugo-selo-automobilom-udario-stup-poginuo-suvozac-20-clanak-302306

Ma jok kakve pive. Danas se pije cockta {#}

Ginu mladi jer misle ako su dobili vozačku da znaju i voziti {#}

15 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Pa da, to je razumljivo da i jacina signala koji AP salje mora biti dovoljno velika...{#}

Ovdje se tocno radi o AP od skole... to je udaljeno od mene oko 4000metara ali bez ikakvih fizickih prepreka skolu vidim s prozora sobe.. Pa vjerujem da AP nije preslab... jer meni zaista mrvica nedostaje da sve radi kako spada... to me najvise i smeta {#}

4000 metara ili 400 metara? x)

a probaj napravit jacu antenu, neku biquad od 16-ak decibela ili trenutnu antenu nabit na tanjur od satelitske antene... dam ti ja tanjur samo ga pokupi tu u osijeku

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 14:41 (munjovoz).
15 godina
neaktivan

all hail novog krista \o/... ne

imas ti pravo ep, taj nema ni 3 zrna soli u glavi

17 godina
neaktivan
Ev me s 2 zuta :)

Ajde bar sam ih zasluzio ovaj puta :)
15 godina
neaktivan

\o/

admini se popravljaju =)

16 godina
neaktivan

Radi cega?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice