stara tema, ali sam se svejedno još jednom nasmijao na entuzijazam i samouvjerenost dotičnog klinca =D
ah sjećam se kad sam to prvi put vidio, smijo sam se ko nikad
stara tema, ali sam se svejedno još jednom nasmijao na entuzijazam i samouvjerenost dotičnog klinca =D
ah sjećam se kad sam to prvi put vidio, smijo sam se ko nikad
Koji sam ja debil
Pa za kojeg boga sam isao instalirat Asus EPU aplikaciju??? "Za probu." Pa kako mogu bit tako glup? Sad mi sustav hanga kad je pokusavam uninstalirat. Majke mi dobijem poriv zapalit krkane
Dobar dan malo sam pijan ali kaj moš
Kak si tak služben jel, malo veseliji pozdrav drugi put molim ok udaraš po Pivi nema frke a di je Limunada i cista izvorska voda.
Kak si tak služben jel, malo veseliji pozdrav drugi put molim ok udaraš po Pivi nema frke a di je Limunada i cista izvorska voda.
Kad sam to napisao
...ja danas ne pijem alkohol...
Ma da, ne bu išlo
I ja sam pijan pa se ne hvalim btw jedva čekam da uđemo u eu...
...ja danas ne pijem alkohol...ali sam zato na Nargili
Pozz svima još jedared:)
Jurra,nisam znal da si ljubitelj "narodne medicine"
I ja sam pijan pa se ne hvalim btw jedva čekam da uđemo u eu...
...ja danas ne pijem alkohol...
Pa to i nije alkohol zapravo, ja vidim samo vodu s Ledom a na one ostale natpise bum zažmiril na oba oka.
lijepo bih vas molio da glasate na anketi. procitajte post u potpunosti. jeste lli za to da ljudi sa one monster teme imaju svoj blog?
http://www.bug.hr/forum/topic/sigurnosni-softver/ultimativna-antivirus-tema-po/12723.aspx?page=420&jumpto=2022537&sort=asc&view=flat
Oho, pa za to mene kingmedo pita na PP o blogovima... :)
Ljudi gdje u everestu mogu vidit temperaturu grafičke?
Otišo sam na Računalo > senzor, tamo imam tempreaturu za sve osim grafičke
Ljudi gdje u everestu mogu vidit temperaturu grafičke?
Otišo sam na Računalo > senzor, tamo imam tempreaturu za sve osim grafičke
ako ne u everestu onda u programu od grafickinih drivera
Nje to niciji Multič vec Lars Urlich glavom i bradom na Bug forumu.
Nje to niciji Multič vec Lars Urlich glavom i bradom na Bug forumu.
hahahah, ma to je neko protjeran sa foruma sa novim acc
Jel to ovo?
da
Do kolko bi stupnjeva trebala bit tempreatura grafe?
moja se drži na 40-42 dok igram fallout 3 new vegas na najvisim postavkama, osim fallouta igram lol, tak da neke jace igre od tog neigram
Meni je ova tempreatura dok imam pokrenut samo utorrent, firefox i xfire...
ja si dao oduška za zezanje u ovoj temi :D
http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/ps4-novi-xbox-biti-deset-puta-jaci-ps-3/104486.aspx
jutro
Dobro jutro ljudi!
Pošto je program na tv i ovako slab, možete pogledati program norveške televizije NRK i pratite najduži program na svijetu.
Live emisiju čine devet kamera na brodu Nordnorge, koji plovi uz obalu od norveškog jugozapada do krajnjeg sjevera.
Putovanje traje 134 sata i NRK će ga prenositi u cijelosti i još stignete pogledati više od pola.