- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobro jutro. Vani bura, jak vjetar puše a meni danas malo bolje. :)
Nastava mi je gotova!!
Imam cijelo ljeto za matematiku, programiranje i 3d modeliranje.
Lol.
Meni raspust već sedmicu. Iako sam freak za računarima, u sedmicu dana sam sebi našao djevojku
Jutro svima ekipa.
...
Zanimljiv prijedlog
Dobar dan narode
...
Vrlo zanimljiv prijedlog.
Treba ga uvesti što prije
Dan, jel pusto ovdje? kako je kod vas? kod mene sunce sprzi li ga przi, imam salukatre zatvorene.
Ode nabrzaka do trgovine :)
Treba ga uvesti što prije
Je al mislim da ne vrijede na ostale teme. Pa neznam jel će proć prijedlog. :)
jutroooooo
izjava cure jutros:
"Ipak sam ja jedna od boljih default-no postavljenih žena"
Umro sam od smijeha
Jutro onim spavalicama....
Šta kažete na moj novi desk ?
http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/vas-desktop/137.aspx?page=372&jumpto=2021966&sort=asc&view=flat
meni je jednostavno preeeedobar
Dan!
Bio jučer na fešti, nije bila baš nešto kad sam ostao samo do pola 12
oj ljudi \o/ otvorio žiro račun za dividende dionice (neam blage što je to), krećem radit na odesku \o/
oj ljudi \o/ otvorio žiro račun za dividende dionice (neam blage što je to), krećem radit na odesku \o/
to je uplata tebi od vlasnika kompanije ako je firma imala profit, a ti imaš njihove dionice više od 12 mjeseci
http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/vas-desktop/137.aspx?page=372&jumpto=2021966&sort=asc&view=flat
jel se još kome ućinilo da tu piše pedobear il sam to samo ja
You are not alone.
You are not alone.
may the force be with you young jedi
Prije par tjedana riknula mi grafička (ati 4850) imo sam garanciju taman jos mjesec ipo dana. Danas mi dosla nova ati 6850
to je uplata tebi od vlasnika kompanije ako je firma imala profit, a ti imaš njihove dionice više od 12 mjeseci
ma zaboli me što je, stari je porezni inspektor i ima sve te zavrzlame i cake u malom prstu, radim na ugovore preko odeska, tak da mi pare sjedaju na taj žiro račun
Prije par tjedana riknula mi grafička (ati 4850) imo sam garanciju taman jos mjesec ipo dana. Danas mi dosla nova ati 6850
jedino me sad brine napajanje imam neko msi mislim 550W. S kojim program mogu izmjerit temperaturu komponenti?
jedino me sad brine napajanje imam neko msi mislim 550W. S kojim program mogu izmjerit temperaturu komponenti?
Everest
uf momci postaje vruće
Na ovome forumu ako nešto pitaš što se drugima ne sviđa, autmoatski si troller, spamer i bezobrazni teenager.
Na ovome forumu ako nešto pitaš što se drugima ne sviđa, autmoatski si troller, spamer i bezobrazni teenager.
ma to je samo igra slučaja kad se potrefi da je netko živčan i još te krivo shvate... nebih se previše zamarao s time =)
neki su trollovi, a neki imaju seksističke avatare...tako ti je to u životu
Pravi se javlja
Pravi se javlja
xD pravi se javljaju
Pravi se javlja
kolega, ajd na wikipediju pa potraži pojam seksizam :D
Dobar dan svima....