Ja idem traziti onu kobasicu...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma nisam ja prohibited, ja se još nekako mogu izvući, nego sister. A meni glupo ići samom
jeje...
i stavio kukuruze na kuhanje...
oj momci, bas je dan za metak
jeje...
i stavio kukuruze na kuhanje...
Kukuruze? Nevolim te kuhane kukuruze, strašno me otvaraju
hehe...
hehe...
tako je
Pozdrav ekipa!
Malo sam rolao u rikverc ovu temu i nisam primjetio da ste cakulali o tome!
Sta to bi sa Logicom?Suspendiran?
ja sam danas u milosti :)
Go to work, get married, have some kids, pay your bills, pay your taxes, watch your TV, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I am free
B U L L S H I T
\o/ skinhead for life
Uf, naručio ćevape i ubio se ko konj u njima, sad malo sviram, uskoro idem oprati zube od luka i provozat se biciklom pa malo vježbat kad se vratim, fino provodim ove praznike zasad :P
Dragi je netko provalio password :) Zato je to tako ..nemoj se previše nadati :)
strbi vrati pare
Ajde, ode do frendova pa u kino picimo, novoga x-mena pogledati da vidim kakav je :)
Prešli smo broj od 100k tema. Uskoro će biti 2 000 000 poruka.
Ljudi koji je dobar program za sihronizaciju brojeva mobitela? microsoft exchange?
Znači treba mi neki program u kojem ću upisat sve kontakte i onda to prebacit na mobitel (htc desire), i da ako izgubim karticu mobitela da mi se ne izgube svi kontakti
sto da radim?
sto da radim?
ja odoh sa nelom van, kupi novu igricu na steamu x)
sto da radim?
Pričaj smenom.
Ohoooo, super, a evo kod mene zreli višnje...
Bok svim birtašima, evo ti ova dole stranica ima tu svega i svačega zanimljivog pa pregledavaj do mile volje.
može kava s mlijekom, i loza?
dobro jutro momci... danas nemoj brlju, zlo mi je... otišao spavat u pol 5, stari me usto da poljevam cvjeće u pol 7, fml
Dobro jutro
jutroooooooo
petak dan za metak
Petak je dan da... gledam sebe na televiziji