Bok tebi, pa di si ti?
Evo me Nello, tu sam ;)
Bok tebi, pa di si ti?
Evo me Nello, tu sam ;)
dodan mail u prethodni post :D
uživajte
A skype
A Facebook? ICQ? AOL? GTalk?
Zaboravio si blog, web stranicu, privatni mail, broj mobitela i kućnog telefona, kućnu adresu
Mario, jadan ne bio, ko će drugi bit budan u pol 3 ujutro osim tebe.
Kmeč.
Ja...
lol to on i želi :D
a šta u vezi mene
Pa nemam neko loše misljenje u svakom slucaju :P
Ne vjerujem, Apaz je tu na forumu već 2 , čak i više godina. Dobije crni zbog teme o pobačaju? Pitam tu osobu koja mu je dala crni dali je ona normalna? Apaz imaš potpunu podršku od mene i mislim da ovaj forum neće još dugo s takvim modovima na vlasti. Ste vi pogledali onaj web šta je apaz napravio i ona razmjena emailova na tom webu, pa to je apsurdno. Umjesto da se suoči sa problemom, najlakše je ko pi*kica posustat,lockat temu i dat autoru crni. Neznam šta da kažem osim Drago može te bit sram, evo reć ću ti to pa makar dobio karton, iako nisam kršio ni jedno pravilo foruma, ama baš nijedno.
Evo me Nello, tu sam ;)
Super, imaš nov avatar? Skoro nisam prepoznao. A Taj avatar me straši. Hehe
Evo me Nello, tu sam ;)
Super, imaš nov avatar? Skoro nisam prepoznao. A Taj avatar me straši. Hehe
Opasan sam!
Vozdra društvo šta mai?
Vidim danas poprilično živo u bircu
Vozdra društvo šta mai?
A jel bolje da smo zivi ili da po grobovima razmjenjujemo price?
Zdrug?
Vozdra društvo šta mai?
A jel bolje da smo zivi ili da po grobovima razmjenjujemo price?
Ne kontam šta si htio reći sa ovim?
Ja sam pohvalio raju na forumu jer proteklih dana nije bilo ovoliko postova i to je sve. Kakav te vražiji grob spopao!
Opasan sam!
Hehe kao opasan gusar na brodu. Ko kapetan KUKA .
Točno to!
Slušaj... bar je zabavno.
A eto i xxx-man otišo! Ajme...
mitsuoka jel ti živiš u splitu ili solinu?
Solin
AFAIK
i jedno i drugo..
Solin
i split isto... u splitu san jos vise u stanu nego u kuci u solinu...
i jedno i drugo..
Hehe, znači u sredini...
aa kako mozes biti u splitu u stanu ako imas kucu u solinu
solin je ipak ljepsi
Pa valjda je sam zatražio...
Nema druguog razloga.
Iako je bolje vidit neaktivan nego protjeran
Sad vi meni recite, kakvog prava ima taj Drago(koji je moderator, to je zaslužio neznam na koji način, vjerojatno spavo sa šefom or something) dat crni apazu koji je za ovaj forum napravio tolko toga, započeo masu projekta od kojih su skoro pa svi dobri.
Sad mene čeka karton, iako opet nisam kršio pravila foruma, ali čuj oni su najpametniji.
Koji se kura.c tu događa?
XXX ode,Apazinjan ode wtf??
Za APaza znam šta se desilo,strašno, vrati nam se!
Za XXX-a neznam,nek se i on vrati!!
Sad vi meni recite, kakvog prava ima taj Drago(koji je moderator, to je zaslužio neznam na koji način, vjerojatno spavo sa šefom or something) dat crni apazu koji je za ovaj forum napravio tolko toga, započeo masu projekta od kojih su skoro pa svi dobri.
Sad mene čeka karton, iako opet nisam kršio pravila foruma, ali čuj oni su najpametniji.
Drago radi u redakciji i on ti je tamo svojevrsna Bog i Batina kako se čini vamo...
aa kako mozes biti u splitu u stanu ako imas kucu u solinu
solin je ipak ljepsi
Jednaka mi je kvadratura i kuce i stana iako je kuca na 2 kata i ima vrt, ali ga i amo imam, doduse skoro hektar manje al ajde
Split je ipak Split, jedva san se doceka maknit iz Solina, sve mogu na noge sve mi je na 15 minuta doslovno jer sam u centru, auto koristim jedino do Solina ili ako nesto trebam nosit i to je to.
Jeste se uskokodakali...
Smirite malo strasti
gjurki WTF???
Pa Drago je Drago Galić, urednik Buga, nije sigurno spavao s Mirom ili Domagojem da dobije moderatorske ovlasti (a možda i je, tko zna)
Vratit će nam Apazinjanina, ne brinite se...
Iako, možda i neće, malo je on pretjerao s ove 2 teme u sugestijama...