oi oi oi!
slavim 21. rođ, pozdrav svima od ekipe koje odveć nemože stajat na nogama =D
oi oi oi!
slavim 21. rođ, pozdrav svima od ekipe koje odveć nemože stajat na nogama =D
Mogu, mogu :D, vidit ces sutra, nemam volje jednostavno sada stavljati.
imam ja još aduta :D
Zašto čekati do sutra. Stara kineska kaže, što možeš napraviti danas ne ostavljaj za sutra.
Dobra večer svima....
ima nekog? il su svi kartonirani? xD
Tko je sve kartoniran?
Dobra večer svima....
kaže i da pas ako laje nije dovoljno kuhan
ima nekog? il su svi kartonirani? xD
Tko je sve kartoniran?
valjda svi, čak i ja :D
kaže i da pas ako laje nije dovoljno kuhan
Ako si dovoljno gladan to nije ni bitno, samo navali.
valjda svi, čak i ja :D
Vidio sam tvoj žuti, imaš link da vidim zbog čega?
EDIT: LOCK
Ajmo buđenje :o
Jutro ljudi.....
moji me probudili jutros da ih odbacim na bus i stas sad, malo ne ispavan ali dobro, bar je stan prazan
Što ima kod vas ljudi?
Jutro, ovaj tjedan što dolazi je zadnji "pravi" tjedan u školi, treba konjski potegnuti.
Ako ništa, barem znam da je u petak više manje sve gotovo. :D
Dan anrode, dosao s mise, sada malo jesti, pa malo uciti, pa u 2 kod frenda raditi neki plakat iz geografije :(
I onda se ljudi čude kada ja kažem da bi sve to trebalo pobit :)
Uskoro idem zezati prodavače u trgovinama sa tehnikom (u one koji prodaju i ostale stvari osim kompova,znači kućanske aparate) ,pa mi preporučite nešto da ih pitam
Uskoro idem zezati prodavače u trgovinama sa tehnikom (u one koji prodaju i ostale stvari osim kompova,znači kućanske aparate) ,pa mi preporučite nešto da ih pitam
Evo ti lista za kompove:
a od tehnike:
Ako se još nečega sjetim javit ću
Evo ti lista za kompove:
a od tehnike:
Kralj si krešo! Fala!
Evo ti lista za kompove:
a od tehnike:
Evo i mog malog doprinosa:
Računala:
Bijela tehnika:
Dobar dan svima.
Bijela tehnika:
Dobar dan svima.
Ne vidi se baš klinca od 14 godina koji kupuje veš mašine/frižidere i pita za neki ESEER
Idem u trgovinu koja prodaje i bijelu tehniku iz razloga što prodavači znaju manje o kompovima.
Dobar dan svima!
Bijela tehnika:
Dobar dan svima.
Ne vidi se baš klinca od 14 godina koji kupuje veš mašine/frižidere i pita za neki ESEER
Idem u trgovinu koja prodaje i bijelu tehniku iz razloga što prodavači znaju manje o kompovima.
Nemaju oni puno pojma ni o bijeloj tehnici. Šibaju samo po onome što su naštrebali čim skreneš s pitanjem u nepoznate vode, eto ih ko ribe na suhom. Što fali složi priču da se lagano osamostaljuješ i kupuješ si bijelu tehniku za iduće desetljeće.
Nemaju oni puno pojma ni o bijeloj tehnici. Šibaju samo po onome što su naštrebali čim skreneš s pitanjem u nepoznate vode, eto ih ko ribe na suhom. Što fali složi priču da se lagano osamostaljuješ i kupuješ si bijelu tehniku za iduće desetljeće.
Kaže da ga je mater poslala da kupi hladnjak
E zna ko onda kolko kosta samsung galaxy mini (ne onaj sto izgleda kao iphone,ovaj drugi) i kolka mu je intrnet brzina ...
Bijela tehnika:
Dobar dan svima.
nek na kraju kaze da je on tajni kupac
Dobar dan forumaši!
Jao muke s ovim proxy internetom! Nemožeš se prijaviti ni na jednu web stranicu, samo restrikcije, al stavio sam neki free VPN Client pa se prijavim preko njega, samo problem je u tome što je bizarno spor prolaz podataka! Jel znate neki dobar VPN a da je besplatan naravno?
Sad koristim PacketiX
Evo me doma... Vozli smo ekipu iz Nove TV, imali su teambuilding...
Ja sam vozio Mislava Bagu
Smišan lik, zafrkant
Slab spam danas...