na noge lagane :)
Jutro...
na noge lagane :)
Jutro...
Mornin'.
morgen
Morgen, digao se jutros u 6h da naučim Hrvatski da bi skužio da mi je knjigu pokupia lik iz klupe . Sad će mi odjednom bus zakasnit
.
Morgen, digao se jutros u 6h da naučim Hrvatski da bi skužio da mi je knjigu pokupia lik iz klupe . Sad će mi odjednom bus zakasnit
.
Sad kad idem popodne, ja uvjek zbog autobusa zakasnim u školu barem 15 minuta.
morgen morgen od ujutro samo trčim na wc
morgen morgen od ujutro samo trčim na wc
Posluži se mojim avatarom:)
Ma neka viroza hara. I draga mi je komirana.
Jutro svima!
Stigo novi BUG pa malo listam i pijuckam kavicu.
da pitam jesi isprobao i podesio launchy? =)
da pitam jesi isprobao i podesio launchy? =)
Samo instalirao. Jbg postalo je vruće pa sam lijen i klikati mišem:)
feferonka-jedina stvar koja manje peće kad ju gutaš nego kad ser*š
aaaaa digimoni =DD
momci trebam savjet
cura s kojom sam sada, to je neki tip otvorene veze, vidjamo se vikendima i to mi je sasvim uredu
dok prije par tjedana nije dosla u pricu jedna druga cura, gospon ivo ju je vidio kak izgleda, postao sam joj vrlo prisan
sutra mi je rođendan a kum očekuje da svratim i da se zapijem kod njega, sestra me hoće voditi negdje, neam blage gdje, vjerojatno cu se isto zapit tamo negdje, trenutna cura s kojom imam tu otvorenu vezu ocekuje da cu bit s njom, a ova nova bi zarko htjela da izadjemo van...
teta jos nije dosla u pricu jer se jos nije javila al kakva je klasika, javlja se u zadnji cas i opet ocekuje da cu se druzit sa obitelji
a sto je najgora stvar, ovo mi je prvi rođendan da imam mobitel i sada sam svima dostupan.... zato ni nevolim mobitele kad me svi mogu napastovat kad se sjete
Dobar dan. Što se radi? Evo i pivo za Jurru.
...hvala, nisi morao...
Hmm... Pa kaj sam toliko pijan bio
Dobar dan
...imam gadnih problema i u velikoj sam nedoumici, temperatura na grafičkoj prilikom igre popne se do 67 °
da li da pojačam vent ili da odem na čik pauzu kad primjetim taj problem...
Meni je 55 ° C dok surfam forumom
Pa si sad ti misli koliko je kad igram Assassin's Creed: Brotherhood
Hmm... Pa kaj sam toliko pijan bio
Dobar dan
...nisam to ja pisao...opet mi neki zlokoban virus ili crvić ušao u komp pa mi podvaljuje
kojekakve glupe postove... samo da nađem sliku...
...imam gadnih problema i u velikoj sam nedoumici, temperatura na grafičkoj prilikom igre popne se do 67 °
da li da pojačam vent ili da odem na čik pauzu kad primjetim taj problem...
Meni je 55 ° C dok surfam forumom
Pa si sad ti misli koliko je kad igram Assassin's Creed: Brotherhood
...svašta...od jutra sam neprestano na laptopu, ovo su trenutne temperature...
...nisam to ja pisao...opet mi neki zlokoban virus ili crvić ušao u komp pa mi podvaljuje
kojekakve glupe postove... samo da nađem sliku...
Taj tvoj virus mene udara po novčaniku.
Sad sam pozvao svoj tim razbijača
Stigo novi BUG
O, već!
Prošli skoro pa nisam ni otvorio... Dokad je ona nagradna igra? Stignem li uopće još odigrat?
momci trebam savjet
cura s kojom sam sada, to je neki tip otvorene veze, vidjamo se vikendima i to mi je sasvim uredu
dok prije par tjedana nije dosla u pricu jedna druga cura, gospon ivo ju je vidio kak izgleda, postao sam joj vrlo prisan
sutra mi je rođendan a kum očekuje da svratim i da se zapijem kod njega, sestra me hoće voditi negdje, neam blage gdje, vjerojatno cu se isto zapit tamo negdje, trenutna cura s kojom imam tu otvorenu vezu ocekuje da cu bit s njom, a ova nova bi zarko htjela da izadjemo van...
teta jos nije dosla u pricu jer se jos nije javila al kakva je klasika, javlja se u zadnji cas i opet ocekuje da cu se druzit sa obitelji
a sto je najgora stvar, ovo mi je prvi rođendan da imam mobitel i sada sam svima dostupan.... zato ni nevolim mobitele kad me svi mogu napastovat kad se sjete
Uf, zajebano...
Dogovori se s obe te cure, pa napravi threesome!
A evo kako je kod mene na laptopu
...idem i ja sad u sobu upaliti komp pa možda ti pošaljem temperature...
...konacno, rekli bi...pobjegla mi misao...zbunilo me tih sedam patuljaka na tvom avataru...
znaš šta je to izvorno i gdje je iskorišteno/skriveno ?
evo pivo za juru
...konacno, rekli bi...pobjegla mi misao...zbunilo me tih sedam patuljaka na tvom avataru...
Taj ti virus čak ni ime ne piše kako treba
Izgleda da se napio od svih tih silnih piva
What up ya all!
Evo pošto sam najbolji učenik u školi i bio sam ove godine na 2 državna (na oba 5.) Škola mi daje nagradu u vrijednosti od 1000kn. A ja si moram odabrati kaj hoću. Neki projedlozi?
1. Neželim mobitele
2. Poželjno bi bilo nešto za robotiku/elektorniku
3. Mogu i komponente za računala
Ajde ljudi dajte neke awsome stvari.
znaš šta je to izvorno i gdje je iskorišteno/skriveno ?
...pa vidiš da sam zbunjen, ne stignem pratiti virusa i sebe...
...pa vidiš da sam zbunjen, ne stignem pratiti virusa i sebe...
znači ne znaš,onda ti neću ni reć