pozdrav svima :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I imao sam dosta TU-ova.
Još manje je smiješno a i količina palčeva mi je u životu jedan od bitnijih kriterija prilikom odluka.
pozdrav svima :D
I tebi sinko!
Jel ima zime?
Jel ima zime?
ima ledica xD
Jesi kompletirao napokon sve?
nabavio mobitel prvi put u 5 godina i nemogu uspostavit poziv jer mi mobitel izbacuje eror call prohibited, retardiran vmware ne zeli ocitat wlan karticu na backtrack 3, s*ebao sam dvd jer sam pokusao sprzit doticni backtrack na njega, uspio sam sprzit ali neradi jer nisam przio sa administratorskim ovlastima, s*ebao sam ownership na vanjskom hardu i sad niti nemogu ući u njega...
ako mi itko može konkretno pomoć, bio bih zahvalan jer ja stvarno nemam živaca za ovo
bit će do kraja tjedna :D
nabavio mobitel prvi put u 5 godina i nemogu uspostavit poziv jer mi mobitel izbacuje eror call prohibited, retardiran vmware ne zeli ocitat wlan karticu na backtrack 3, s*ebao sam dvd jer sam pokusao sprzit doticni backtrack na njega, uspio sam sprzit ali neradi jer nisam przio sa administratorskim ovlastima, s*ebao sam ownership na vanjskom hardu i sad niti nemogu ući u njega...
ako mi itko može konkretno pomoć, bio bih zahvalan jer ja stvarno nemam živaca za ovo
Uf bome ti non stop u nekim problemima:(
Mob probaj resetirat na tvorničke postavke (neznam o kojem se mobu radi).
O BT nemam pojma.
Što se tiče externog, ne kužim kako si smrdao ownership da ti ga ne prepoznaje?
bit će do kraja tjedna :D
Može se znat šta radiš? Ako nije vojna tajna?
mobitel nema opciju resetiranja na tvornicke postavke, evo ti link moba
nisam htio uzimat neki novi mobitel jer mi ni netreba, 2 godine me svi nagovaraju da uzmem mobitel i kad sam ga uzo sad i neradi
ownership sam slučajno postavio all deny na sebe, nekako sam i to vratio, al mi sad bome fali 70% fileova sa njega, napravih memtest i p*zdarije, svi su fileovi tu al ja ih nemogu vidjet
mobitel nema opciju resetiranja na tvornicke postavke, evo ti link moba
nisam htio uzimat neki novi mobitel jer mi ni netreba, 2 godine me svi nagovaraju da uzmem mobitel i kad sam ga uzo sad i neradi
ownership sam slučajno postavio all deny na sebe, nekako sam i to vratio, al mi sad bome fali 70% fileova sa njega, napravih memtest i p*zdarije, svi su fileovi tu al ja ih nemogu vidjet
Jel koristiš Win 7?
Pogledaj malo ovdje za ownership:
Može se znat šta radiš? Ako nije vojna tajna?
lemim ledice po autu :D
najrađe bi obrisao ovaj w7 ali ga trebam zbog visual studija jer to neće radit na ubunti a programiram u njemu i imam licencu za njega
najrađe bi obrisao ovaj w7 ali ga trebam zbog visual studija jer to neće radit na ubunti a programiram u njemu i imam licencu za njega
Ako ti nije bed mogu ti se preko TW-a spojit pa bacit oko da vidim što je s tim externim hardom.
Možda da probaš promjenit u disk managementu slovo diska sa recimo E na L.
ma nije mi bed... jos bi ja to nekako i uspio sam kad bih imao zivaca, najradje bi bacio i ekran i komp kroz prozor da se nemoram za*ebavat sa time
ma nije mi bed... jos bi ja to nekako i uspio sam kad bih imao zivaca, najradje bi bacio i ekran i komp kroz prozor da se nemoram za*ebavat sa time
Živce ostavi u drugoj prostoriji:)
Ja sam polomio prilično tipkovnica zbog živaca da bi shvatio da je bolje prespavat pa sutra bistrije glave nastavit.
zanima me kak cemo uspostavit dovoljnu razinu komunikacije za ostvarivanje razmjene informacija o tw-u?
zanima me kak cemo uspostavit dovoljnu razinu komunikacije za ostvarivanje razmjene informacija o tw-u?
PP open (nakratko:)).
Ivo... kako to da si se odlucio upaliti PM-ove natrag :-D?
Ivo... kako to da si se odlucio upaliti PM-ove natrag :-D?
Moram pomagat Munji:)
oho pa on mora da se šali x)
oho pa on mora da se šali x)
vjerojatno
gdje ste spameri?
gdje ste spameri?
fap fap fap fap
fap fap fap fap
evo malo za pomoć xD
Jes iprvo pogledao lijevo i desno? Da nebi bilo nismo znali....
Vecer svima.....
sutra škola u 11 ipo
Nama normalno.
Jes iprvo pogledao lijevo i desno? Da nebi bilo nismo znali....
Vecer svima.....
ugradio sam si retrovizore xD
večer :D
LOCK!!!
haha ma bit ce ti dobro u skoli, elektrotehnicka je lijepa skola