- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
opa novu su tramuntanu napravili ^^
Meni ni elfin nije los bia prije koju godinu sa starijim modelima, ovi novi mi se bas i ne svidaju ali sto je tu je http://www.elfin.com.au/elfin/2008/
Večer svima...
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
Je li vas uvijek zanimalo kako moderatori vide naše poruke? Ako jest, @mbaksa nam je u ovome postu svojom nepažnjom omogućio da to vidimo.
Evo i slike:
Za bolji pogled pogledajte video.Uglavnom pri dnu posta nalazi se pravokutnik sa zelenim orubom. U njemu zelenim slovima piše redom:
prijave poruke(x) kartoni za poruku(x) aktivni kartoni autoru(x) dodijeli karton poruka dana(x) uredi poruku obriši poruku
Ispod autorova avatara nalazi se broj postova napisan zelenom bojom. I ispod toga gumb postavi pitanje.
evo za sve nas koji volimo sise i eksplozije
http://www.explosionsandboobs.com/ <--- hint, klikaj po slici :)
Ispod autorova avatara nalazi se broj postova napisan zelenom bojom. I ispod toga gumb postavi pitanje.
Nije ti to gumb, nego lik jednostavno ima avatar Postavi pitanje!, ali sam zaboravio koji je to forumas.
gud morning ćildrn
Nije ti to gumb, nego lik jednostavno ima avatar Postavi pitanje!, ali sam zaboravio koji je to forumas.
Moj fail

...mogao si bar isključiti internet dok si sa ženskom...
može pomoć?
ako je meni kartica istekla 1.12.2010 jeli je ja mogu sad produžit s bonom od 50kn?
može pomoć?
ako je meni kartica istekla 1.12.2010 jeli je ja mogu sad produžit s bonom od 50kn?
koliko znam nakon 3 ili 4 mjeseca ju možeš bacit...
180 dana :)
ako je tako onda možeš...
Kako bi volio sad jednu malu kišicu da nas sve osvježi.. Možda jedino večeras.. Primjetia sam ovih dana.. preko dana prevruče, a onda oko 19,20h počme puhat dosta i mala kiša
Dobar dan. Što se radi?
Kako bi volio sad jednu malu kišicu da nas sve osvježi.. Možda jedino večeras.. Primjetia sam ovih dana.. preko dana prevruče, a onda oko 19,20h počme puhat dosta i mala kiša
Ili bi nas ohladilo, ili bi bila prevelika sparina
Dan narode.....bio sam kod doktorice opet...dala mi neke tablete od 1000 mg da riješim prehladu/alergiju jer izgleda da su to dvoje povezani
odo sad dremlat bug znak i za nekih tjedan-dva ću bit gotov dugo planirani plexi znak sa LED-icama
Ili bi nas ohladilo, ili bi bila prevelika sparina
Prije ovo drugo. U mene oblačno, ali sparno za popi*dit.
Da bar ima sunca pa da oden na kupanje.
Dan narode, gledam zadnju epizodu HIMYMA!
Jedva cekam da vidim KRAJ!
Sta ima kod vas danas?
za*ebancija sa windows cleartype
sta nije 270 ?
barem je tako u vipu, tomatu i tele2...
hahah,danas smo ja i frend na informatici pokrenuli hacker typer i piskarali,a profesor kad nas je vidio... ŠTA RADITE?!?!KAKAV JE TO VIRUS,GASITE TO ODMAH!!!
A mi se roflamo i usput mu objašnjavamo što je to. Onda me pitao što je kernel. (na ekranu se ispisivao linux kernel) Nije znao.
Zasto ste mi obrisali post-ove iz smijesnih slika?
Zasto ste mi obrisali post-ove iz smijesnih slika?
Zato što ono nema veze sa humorom.