Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.336.469
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
moderator
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

večer...

gdje ste spameri?

Ante Gotovina - HEROJ -- 15.04.2011. dan sramote........../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
16 godina
neaktivan
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Mitch kaže...
Šefe, znaš neku listu pedesetak must have appova za android a da nije tvoj blog :D ?

Znam... svi su na mom mobitelu {#}

http://androoolog.blogspot.com/
16 godina
protjeran

Za one koji su trenutno gladni.

Sendvic u mekoj, makom posutoj, pletenici koja je taman dovoljno veca od onoga koliko je dovoljno, sa ohladjenim kuvanim jajima narezanim gitaricom, i odstranjenim dijelovima koji su sadrzavali manjak zumanca, Tommy majoneza, primjenjena u velikoj kolicini, da se osjeti okus, ali ne previse naravno, sa svinjecom pecenicom, savrseno odrezanom, ne presuhoj, savrseno osusenom, u dovoljnoj kolicini, nije pretjerano, mlijeko (Coca-cola je za one koji mastaju o njoj) Zbregov 2.6% m.m., hladno, ali ne grize za zube i poslije toga Snjeguljica iz tek otvorenog paketa, i na kraju jos jedna casa mlijeka.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 21:37 (Mentalist).
15 godina
neaktivan

Nisam bio ovdje tri mjeseca.

Vidio sam da mi nešto ne dostaje u teme u kojima sudjelujem pa sam išao istraživati.. Ali vidim i dalje se ništa nije promjenilo.. same old {#}

@Soap, grlobolja

uzmeš limun, iscjediš ga ali ne puno i ne na dosipat vodom, uzmeš med i uliješ cijelu veliku žlicu u limun, i razmutiš to, nebi trebalo biti puno toga, ujutro i navečer.

Kada si žedan piji limunadu sa puno meda umjesto soka ili vode.

Tih, a nisu me dali u medicinsku {#} 

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 21:46 (Wicked_Sick87).
16 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
Lock!
15 godina

Otvoreno!

Mrzim svoj nadimak!!!
15 godina
neaktivan

dobar jutar momci {#}

I’m the juggernaut b*tch.
17 godina
munjovoz kaže...

dobar jutar momci {#}

OOOO

svaki jutar

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
16 godina
neaktivan

Pozdrav spemeri.

Ljudi kažu da je Android otvorena platforma. Jea rajt -.-

Živio Arch! Živio OpenSource! Dolje Microsoft i zapadne robovlasničko-kapitalističko-naftne vrijednosti!
17 godina
dj_beni kaže...

Pozdrav spemeri.

na što točno misliš?

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
15 godina
dj_beni kaže...

Pozdrav spemeri.

http://android.git.kernel.org/

http://source.android.com/source/downloading.html

Mrzim svoj nadimak!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 11:16 (captain_soap_McTawish).
15 godina
neaktivan

Ja sam se prijavio na Tactical Intervention betu i sad idem potvrdit mail i kaže connection failed.

Sopaj.

16 godina
neaktivan

Otvoren je kod, ali OS nije, zapravo temelji se na ucjenama.

http://thisismynext.com/2011/05/12/google-android-skyhook-lawsuit-motorola-samsung/

At 2:36 Google’s Zhengrong Ji replied and said

“It’s sad to see first Apple, now Motorola moving away from us, which means less collection” for Google’s location database.

In the same email thread, Google’s Steve Lee cut to the chase, saying that OEMs switching to Skyhook would be “awful for Google, because it will cut off our ability to continue collecting data” for the Google WiFi location database.

I sad Apple krade lokacije korisnika -.- 

On May 28 Andy Rubin wrote Sanjay Jha and said that Skyhook WiFi locations being reported as GPS was a “stop ship issue” and that he wanted “to make sure there aren’t any last minute surprises.” Jha wrote back and said his team was working with Skyhook.

Uglavnom Google zabranjuje korištenje svoje "otvorene" platforme Motoroli zbog pokušaja korištenja konkurentskog sustava navigacije.  

Motorola wrote back to Skyhook, explaining that Motorola’s license to use Google’s apps requires those apps to collect location data, and that Motorola’s carrier contracts require Google’s Android apps be installed on its phones. If using XPS put Motorola out of compliance with Android and thus unable to license the Google apps, it would violate its carrier contracts.

Google obvezuje motorolu da skuplja podatke o lokaciji korisnika.

Živio Arch! Živio OpenSource! Dolje Microsoft i zapadne robovlasničko-kapitalističko-naftne vrijednosti!
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 11:37 (dj_beni).
16 godina
neaktivan
Androidovo skupljanje lokacije je anoimno i dobrovoljno.
Android je otvoren i moze ga koristit bilo tko. Google Apps (Market, Latitute, GMail, Maps, Search, Navigation, Calendar, Talk, etc etc.) nije bas za svakog... (ne znam kako da to kazem), nisu dio Androida.
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Androidovo skupljanje lokacije je anoimno i dobrovoljno.
Android je otvoren i moze ga koristit bilo tko. Google Apps (Market, Latitute, GMail, Maps, Search, Navigation, Calendar, Talk, etc etc.) nije bas za svakog... (ne znam kako da to kazem), nisu dio Androida.

Ovo dokazuje da nemoze. Dakle, Motorola je na svoj Android stavila navigaciju treceg proizvodjaca, koja nekim slucajem jako slici(a i stariji je) od Maps-a. Taj proizvodjac je tuzio Google. Google je zaprijetio Motoroli da makne taj App ili njihov uredjaj nece proci Googleov Conformance test, što znači da nesmije imati Googleove proprietary aplikacije za Android. Ali Motorola je imala ugovore s operaterima da mora proci i njihove standarde, a u tim standardima je pisalo(najvjerovatnije zbog Googleovog dogovora s njima) da mobitel mora imati te aplikacije :D

Znači ucjena. Hebem ja otvorenu platformu na kojoj Google diktira što se smije, a što nesmije dostavljati s njom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 12:11 (dj_beni).
16 godina
neaktivan
Po tvome, ako je tako (nisam jos procitao tekst), Google Motoroli uvjetuje samo Google Apps. Dakle, ici cete maknuti taj Skyhook ili nista od GApps.
Android tu i dalje ostaje otvoren, Motorola moze koristit Android, ali bez GApps.
Druga stvar sto operateri nece sklapat dogovore s Motorolom ako nema GApps.
16 godina
neaktivan

Dan svima...

Ima li živih?

Nenad
17 godina
dan svima
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
dan svima

A napokon ima živih. Dan i tebi... Šta se radi?

Nenad
16 godina
neaktivan

Vidi Google je dobro znao za motoroline ugovore s telekomima, a vjerovatno je i odgovoran za njih, a u mailovima se nigdje ne spominje onemogućavanje Googleovih programa, nego skidanje uređaja s tržišta.

16 godina
neaktivan
dj_beni kaže...

Vidi Google je dobro znao za motoroline ugovore s telekomima, a vjerovatno je i odgovoran za njih, a u mailovima se nigdje ne spominje onemogućavanje Googleovih programa, nego skidanje uređaja s tržišta.

Uh svi bježe koda dolazik smak svijeta. {#}

Eh idem ja s tatom popit piva. Danas mom tati imemdan. {#} Živjeli!!!

Nenad
16 godina
neaktivan

Preplašio sam sve :D

16 godina
neaktivan

Jutro!

Uštekao prijateljev Verbatim HDD i ne prepoznaje ga. Probao na fron panel i iza. Lampica na HDD-u radi ali komp ne reagira. Može pomoć, šta da probam?

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
17 godina
Tomislav95 kaže...

Jutro!

Uštekao prijateljev Verbatim HDD i ne prepoznaje ga. Probao na fron panel i iza. Lampica na HDD-u radi ali komp ne reagira. Može pomoć, šta da probam?

driveri ako je xp ?

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Tomislav95 kaže...

Jutro!

driveri ako je xp ?

Inače mi se svaki HDD instalirao sam. Al probat ću naći drivere, ako saznam kako se zove

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
16 godina
neaktivan

Ima driver samo za Win98{#}

16 godina
moderator
Tomislav95 kaže...

Jutro!

otvori disk management i pogledaj dal ti je tamo

Ante Gotovina - HEROJ -- 15.04.2011. dan sramote........../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Tomislav95 kaže...

Jutro!

otvori disk management i pogledaj dal ti je tamo

Gledao već, nema ga

16 godina
neaktivan

Jesi probao na drugoj mašini? U koji port si uštekao jer je moguće da disk zahtjeva usb 2.0.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice