Bla bla bla :) sredit ce se sve to... a bili su nam buduci punac i punica ovdje pa je to sve poremetilo...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bla bla bla :) sredit ce se sve to... a bili su nam buduci punac i punica ovdje pa je to sve poremetilo...
Evo me pocele PEČI jagodice na prstima... aaaaa :P nervira...
Neki pravi veganac bi te sad ubio zbog usporedbe :-P
Ja sam JAKO daleko od veganca (jedem ribu i jedem mlijecne proizvode), a nisam bas ni stopostotni vegetarijanac (kako rekoh, kad me pukne, jedem meso).
@EnlightenedPhoenix
izgleda da je doba domestic fighteova... i ja i ovaj moja smo na nekom stand-offu. No izgladilo se, veceras dolazi prespavati :-P
Fora, prva plavusa u zivotu s kojom zapravo _ide_ veza...svasta...
P.S. Ne šalim se.
gdje ćeš naći razglednicu s motivom iz VK?
Ja dosada ni jednu nisam vidio
P.S. Ne šalim se.
nemoj upast
HITNO: Kako je najbolje spriječiti upalu grla u razvoju? Nisam bio dva dana u školi zbog bolesti i mislim da mi sad još prijeti upala grla. Dok gutam osjetim bol.Nemam još povišenu temparaturu no i to bi uskoro moglo doći. Što da činim?
Ovo je hitno.
Rakija, sve liječi
HITNO: Kako je najbolje spriječiti upalu grla u razvoju? Nisam bio dva dana u školi zbog bolesti i mislim da mi sad još prijeti upala grla. Dok gutam osjetim bol.Nemam još povišenu temparaturu no i to bi uskoro moglo doći. Što da činim?
Ovo je hitno.
kupi one pastile za grlo i čaj... meni su pomogli
Rakija, sve liječi
Jel ti to ozbiljno? Koja količina?
Ovo je hitno.
Ne znam za medicinske preparate, ali ovako 'domace':
1. Caj od kadulje
2. Caj od kamilice
3. Uzmi jusnu zlicu meda od mijesanog cvijeca i pusti u ustima da se otapa uz slinu, i pusti nek ti curi niz grlo, nemoj gutati. Par puta na dan i to je to.
Med je lijek i pol za grlo.
No nazalost puno ljudi ne zna da ako med zagrijes na vece temperature od tjelesne, gubi svoja ljekovita svojstva - tako da med u toplom caju sluzi samo kao zasladjivac, nista drugo.
Rakija, sve liječi
litra i po i zaboravit ćeš bol
Rakija, sve liječi
Pij dok te ne prestane bolit
Rakija, sve liječi
Probaj pa cidi, cca 100ml, kombiniraj s medom
Ako ne uspije, pij sve dok ne više ne osjetiš bol u grlu
Radi li vama youtube, meni se cini da je neki hack?
500 Internal Server Error
Sorry, something went wrong.
A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation.
Meni ne radi!
PISE MI :Http/1.1 Service Unavailable
Ne znam za medicinske preparate, ali ovako 'domace':
1. Caj od kadulje
2. Caj od kamilice
3. Uzmi jusnu zlicu meda od mijesanog cvijeca i pusti u ustima da se otapa uz slinu, i pusti nek ti curi niz grlo, nemoj gutati. Par puta na dan i to je to.
Med je lijek i pol za grlo.
No nazalost puno ljudi ne zna da ako med zagrijes na vece temperature od tjelesne, gubi svoja ljekovita svojstva - tako da med u toplom caju sluzi samo kao zasladjivac, nista drugo.
Hvala na pomoći. Kadulju i med imam domaće, a kamilicu kupljenu u rinfuzi.
Valjda će do ponedjeljka proći.
Radi li vama youtube, meni se cini da je neki hack?
500 Internal Server Error
Sorry, something went wrong.
A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation.
Meni ne radi!
PISE MI :Http/1.1 Service Unavailable
Meni malo radi, malo ne.
ček.. stavim matičnu na tavu 2 min i to je to?
Kud baš na tavu? Ma neeeee, ja stavljam cijev promjera 5 cm a dugaćka oko 20cm to stavljaš na plinsku peć to kad pališ plinska vatra u cijev grije kao da je to puhalica vruči zrak, e onda samo na čipset griješ oko 2-3 min ali je to prerizično a može se dogodit da se čipset odlijepi pa je to nezgodno. Ako nisi siguran, najbolje u pečnici pečeš a najprije upališ i neka grije čim dođe 200 stupnjeva. Na plehu staviš aluminijska folija i umetneš matičnu i na pečnici kad dostigne 200 stupnjeva i onda matičnu umetneš na pečnici na 10 min. I nakon 10 min odmah vadiš i ostaviš da se hladi. Ovaqj postupak rizična. A najprije svega skineš što se da recimo plastika, hladnjak itd.
Mind pozdrav! Pa di si ti meni?
Mind pozdrav! Pa di si ti meni?
Pozdrav
Di si kolega commando :-D
Kako treninzi?
P.S. Ne šalim se.
nemoj upast
Došao sam, uspio sam
Zaustavio sam lift na 15. katu i pozvao taj lift na 4 kata ispod. Onda sam se vratio u taj lift na 15. i držao tipku za otvaranje vrata i pritisnuo 1. kat. Lift nije stao na katovima na kojima sam ga pozvao. Probajte i vi,vjerojatno radi.
Došao sam, uspio sam
Zaustavio sam lift na 15. katu i pozvao taj lift na 4 kata ispod. Onda sam se vratio u taj lift na 15. i držao tipku za otvaranje vrata i pritisnuo 1. kat. Lift nije stao na katovima na kojima sam ga pozvao. Probajte i vi,vjerojatno radi.
Uuuuuu opak si tip. Sad znam da neidem u lift pa radije na stepenicama hodam.
Di si kolega commando :-D
Kako treninzi?
pa evo sad sam doso, sta ima S.E.A.L. ovac ?
danas sam imo 5,5 km u vodi i 4,5 na suhom (trcanje)
I JA MISLIM !
:D
Ideja: odspavat jednu uru, probudit se, ucit pa u 7 na koncert...
Rezultat: prespavao sve to i probudio se prije 20 minuta...
*rage*
Fuuuuuuu