Nemesea - Angel in the dark...
Hmmmm, zašto je ipak dan sranje? Što se događa? S ozbirom da je današnji dan 13 a petak je,znak je nesretni broj? Bolje nemoj mislit na to...
Hmmmm, zašto je ipak dan sranje? Što se događa? S ozbirom da je današnji dan 13 a petak je,znak je nesretni broj? Bolje nemoj mislit na to...
Slažem se i razumijem te... Bar te mjuzu opušta.
Baš sam malo prošvrljo po nekim temama i osto paf....
Koji je ovo kujac na forumu....? Sve neki novoregistrirani članovi prgavi, bezobrazni, umišljeni. Zar su se počeli registrirat samo balavci od 10 godina koji tu glume face...? Forum treba jednu defragmentaciju, sigurnosi update i obavezni "Empty Recycle Bin"...
Ma kad nema inspiracije pa ne pišu. Ili im je mozak ostao u pašu na drugom mjestu.
Ma znam ,oni samo prave važni da imaju jake računala...
Vajda kupuju zbog igre da su snaže kod pokretanja igre...
Dok mi imamo slabije ali barem odlično rade i što još im treba?
Sorry, ako me razumijete...
Kako bi se mogli qurčiti po temama...
Ako me nešto živcira onda je to bezvezno kupovanje hardvera...
Sigurno i više godina, ako se vodi brige... Hehe dali znaš da sam matičnu od laptopa pekao u pećnici? Nakon pečenja proradila.
Sigurno i više godina, ako se vodi brige... Hehe dali znaš da sam matičnu od laptopa pekao u pećnici? Nakon pečenja proradila.
daj reci mi recept da provam..
Dobar dan ljudi, šta se radi?
Ja nešto kontam, malo će smiješno zvučati, ali da li velike tvrtke, točnije developeri igara ikada "traže" slanje prijedloga za neki koncept ili slično... Imam jako puno ideja, a ne želim ih kontaktirati pa ispasti budala...
Radi li vama youtube, meni se cini da je neki hack?
500 Internal Server Error
Sorry, something went wrong.
A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation.
Dobar dan ljudi, šta se radi?
Ja nešto kontam, malo će smiješno zvučati, ali da li velike tvrtke, točnije developeri igara ikada "traže" slanje prijedloga za neki koncept ili slično... Imam jako puno ideja, a ne želim ih kontaktirati pa ispasti budala...
Ispao bi budala...
@pirat,
ne radi, sad se bas i ja cudim!
Sorry, something went wrong.
A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation.
Oplakah
Suncano :-D
Bas dosao s rucka.... pokupio salaticu u salad baru, izvalio se na travu u parku, prekrio suncanom kremom i uzivancija...
Sad se bas smisljam spakirati komp i zbrisati u park opet, raditi od tamo.
Suncano :-D
Bas dosao s rucka.... pokupio salaticu u salad baru, izvalio se na travu u parku, prekrio suncanom kremom i uzivancija...
Sad se bas smisljam spakirati komp i zbrisati u park opet, raditi od tamo.
Koje si ti godište?
Ozbiljno pitam... Zbog onih teza za učenje :)
jbt kak je dosadno....čak mi se lemi kolko je dosadno
Putujem ubrzano prema 30toj ;-) Bas ti hvala za to starac :-P Ja se osjecam dovoljno mlado da radim sve sto i mladi :_D
Da li se vazi sto sam JEO kulen, i sto mi je bio omiljena salama?
Sto je s tobom, zasto ti je dan bezvezan?
WOOT!!! No kulin!!??!?!
@Dues ne pričam više s tobom
He is a vegan!
Kad sam već to napisao, pogledajte ako već niste film Scott Pilgrim vs The World (ima jedan boss koji je vegeterijanac, no Scott ga podere naravno)... :))