- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@EP sup' bro? :P
Dobar dan, ja sam tu i moram ti reć da imaš prekrasan avatar.
napokon cu i ja poceti malo raditi i tako... zamisljam neki web projekt...
POLA blade servera mi stoji neiskoristeno a i bandwith je u vecem dijelu neiskoristen u potpunosti... I tako :)
Sad samo razmisljam sto i kako i gdje... nesto bi zabavno napravio, nonprofit a opet...
I nije 3300 puno...
Hej nello :) pozdrav i tebi...
Dobar dan, ja sam tu i moram ti reć da imaš prekrasan avatar.
On uvijek ima ljep avatar i dobar dan usput svima
napokon cu i ja poceti malo raditi i tako... zamisljam neki web projekt...
POLA blade servera mi stoji neiskoristeno a i bandwith je u vecem dijelu neiskoristen u potpunosti... I tako :)
Sad samo razmisljam sto i kako i gdje... nesto bi zabavno napravio, nonprofit a opet...
I nije 3300 puno...
Hej nello :) pozdrav i tebi...
Budeš ti to lijepo razmišljao i samo polako i pa češ sve sredit. I ja sam isto razmišljao (za prodaju) al neznam šta da odlučim.
Dobar dan i tebi. Znam ja da ima lijep avatar. Inače on mi je OK.
Ja i kad stavim sebe imam lijep avatar...
Dobro ne ovako čelav :)
hehe :) pa ga i ne stavljam :)
Pozdrav i tebi :)
Nadam se da volite ovo bilo na sniženju u Kauflandu sa 7.86kn na 3,99kn ukusno evo vama ja nemogu više
E hvala na ponudi... Super... Je da u Kauflandu obično snižava cijene a vrijede samo tjedan dana pa se opet vrača na staru cijenu. Tamo ja uvijek kupujem čips.
Nadam se da volite ovo bilo na sniženju u Kauflandu sa 7.86kn na 3,99kn ukusno evo vama ja nemogu više
E hvala na ponudi... Super... Je da u Kauflandu obično snižava cijene a vrijede samo tjedan dana pa se opet vrača na staru cijenu. Tamo ja uvijek kupujem čips.
Ja kupujem samo ovaj od 200gr i nije skup ispod 8kn dok su svi ostali skupi ko vrag...
Pozdrav i tebi :)
E da za par dana šaljem ti bateriju za simens pa mi netreba. jer mi moj mob riknuo a i dobiš i punjač za njega. Tako da imaš rezervu.
Ja kupujem pringlse i chio chips hehe :)
Baš mi se jede...
INAČE... da znate kako je bolno imati gljivice u ustima...
Ja kupujem samo ovaj od 200gr i nije skup ispod 8kn dok su svi ostali skupi ko vrag...
Je, ja kupujem čipse po 6kn a čips teži oko 200 grama pa pojedem, jer sam niskotlakaš pa mi treba soli.
Ja kupujem pringlse i chio chips hehe :)
Baš mi se jede...
INAČE... da znate kako je bolno imati gljivice u ustima...
Ma može, nema beda.
Naporan dan... a mogao sam i bolje proci...
Igore, kako ti biznis napreduje? Sto je bilo s onom igrom? Nema nikakvih novosti zadnjih mjeseci... :/

http://more.unist.hr/Nastava/Rasporedpredavanja/tabid/542/language/hr-HR/Default.aspx
ovo ne izgleda loše
Naporan dan... a mogao sam i bolje proci...
Igore, kako ti biznis napreduje? Sto je bilo s onom igrom? Nema nikakvih novosti zadnjih mjeseci... :/
E bok Šefe, Mislim da EP nije mogo zbog bolesti pa je morao malo odgodit za drugi put.
Taman se vraćam u igru sad polako... ali pocinju me boljeti i zglobovi prstiju pa cemo polako sve...
Idem ja. Posao zove... Svratim ja kasnije. EP ako trebaš znaš PP. Čitamo se.
Pozdrav svima, patim se sa historijom
Sve ti se ponavlja :)
Sve ti se ponavlja :)
Nije mi to smiješno, imam oko 30-40 lekcija u 3 dana naučiti..
Kampanjci obicno i imaju problema (ja ne ali dobro)...
Evo me...
Posao odrađen...
Ručak gotov, sad se odmaram i predveče pomažem mami u vrtu radit.
Nemesea - Angel in the dark...
Nemesea - Angel in the dark...
Zašto? Šta te muči?