Mnogo si mi rekao.
Sve sam ti rekao :)
Nauči PHP :P
Mnogo si mi rekao.
Sve sam ti rekao :)
Nauči PHP :P
Ma to je dosadno.. mogu se na prste nabrojati pjesme koje nalikuju na nešto u posljednjih nekoliko godina...
Večer svima!!
Ma to je dosadno.. mogu se na prste nabrojati pjesme koje nalikuju na nešto u posljednjih nekoliko godina...
Večer svima!!
Večer i tebi.
Ima i u današnje vrijeme dobrih stvari, samo nisu popularne i treba znati gdje tražiti. Recimo meni su Yeah Yeah Yeahsi odličan novi(ako za bend nastao 2003 mogu reći novi) bend
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
LOCK! CLOSED! LOCK! CLOSED!LOCK! CLOSED!LOCK! CLOSED!
Ni ovaj forum nije vise sto je nekad bio. Cast odredjenim clanovima, koji su uvjek spremni pomoci, a ne ovakvima koji se *urce sa time kako oni znaju PHP, a ti ga nauci pa cemo pricati.
Pozdrav svima, citamo se drugi dan ..
Jutroo...otvoreno!
Meni ovaj tjedan preesporo prolazi :/
Meni prebrzo al valjda zbog toga kaj nejdem u skolu a sutra moram :(
a omg,vi ste zdravi, cc mene boli al svejedno neide se u skolu :D
zovem svima caj od mente ;)
Boo-hoo.
oj oj momci... zaposlih se i krecem radit iduci tjedan, kao programer mobilnih aplikacija, radim u javi i sa bazama podataka.. no to nije problem... receno mi je da se upoznam sa komandama u unixu i sad me hebe to sto mi nikako nije jasno koji unix oni koriste...
oj oj momci... zaposlih se i krecem radit iduci tjedan, kao programer mobilnih aplikacija, radim u javi i sa bazama podataka.. no to nije problem... receno mi je da se upoznam sa komandama u unixu i sad me hebe to sto mi nikako nije jasno koji unix oni koriste...
čestitam
evo ti neke od osnovnih naredbi, mislim da ti je to univerzalno za sve verzije
čestitam
evo ti neke od osnovnih naredbi, mislim da ti je to univerzalno za sve verzije
hvala na linku al mene zanima sto oni koriste... moguce da koriste openBSD al opet mi nije jasno kak da ja to skinem & nabacim na svoj komp
O boze!
Nisam imao pojma da jedna od mogucih nuspojava kemoterapije je da te pretvori u hot chick!
Odo se prijavit na tretmane! Ako budem imao svoje sise, necu vise morat ganjat tudje!!
Dobar dan,
eto kod mene se opet vrti neka fina hrana.Malo sam gledao o margarinu i mislim da ga vise necu niti pogledat.
baš je fotogenična
Dobar dan,
eto kod mene se opet vrti neka fina hrana.Malo sam gledao o margarinu i mislim da ga vise necu niti pogledat.
De ti daj malo te fine papice da i mi neš prigrizemo
Dobar dan,
De ti daj malo te fine papice da i mi neš prigrizemo
Sad se vec ona razgradjuje,nadam se.
Inace spremam mini review o GTX 460 vs. HD 6850,ali 8ax je izgleda zaboravio,steta.