Dan narode, lagano se spremam za Tursku, danas od 7-10 proba, sutra od 6-8, preksutra opet od 6-8 najvjerojatnije.
Ali se isplati :)
Dan narode, lagano se spremam za Tursku, danas od 7-10 proba, sutra od 6-8, preksutra opet od 6-8 najvjerojatnije.
Ali se isplati :)
Otvoriti ću Android vs iOS forum gdje će se moć spamati,trolati i sve tvezano uz to!
E ljudi ako ima ko min vremena zamolio bi vas da glasate za moje slogane :P
http://megagitare.com/nagradna-igra
u zadnjih 5 koji se biraju(skroz na kraju) ova dva su moja pa ko ima volje i vremena odvojit koju min bio bi zahvalan
E ljudi ako ima ko min vremena zamolio bi vas da glasate za moje slogane :P
A i ja sam glup, idem scrollati umjesto da jednostavno upotrijebim search... jedva sam ih nasao...
hehe hvala na glasu
Dobar dan svima šta se tu dešava dobroga
Pozz ekipa:)
Ne znam kako bih drugačije javio:
Ivek,grafa radi super...još jedared puno hvala:)
Drago mi je:)
Dobar dan! Kako ste mi? Šta je ovo u bircu da nitko ne piše? Slab posjeta?
O Nenade pozdrav :) vidim nisi na msnu?
pozz ekipa...
Zanima me ima li netko ovdje otvoren profil na pik.ba , da ga nešto upitam ?
Recesija,moj Nello...A,kako mi je samo dobro krenuo business XD
Ništa,moram počastiti ekipu rundom,možda se probude
Hvala na pićama. Sigurno je njima zahvatila recesija.
O Nenade pozdrav :) vidim nisi na msnu?
Pozdrav i tebi, ma sorry nisam vidio da je msn nije aktivan pa sad jesam. Obićno automatski sam otvara msn čim uđem na internet. :)
A i ja sam danas ispao glupko na kvadrat...
Idem na posao, maltene sam 2 minute do ulaza, i odjednom se ne mogu sjetiti da li sam ugasio rernu doma ili ne... znam da sam ostavio kruh unutra sa sirom, na koji sam zaboravio, ali uopce se nisam mogao sjetiti da li je ugasena.... ajmo sprint doma, shvatiti da sam je ugasio... uf!
ima živih tu?
zombiiiiii
ima živih tu?
Nađe se po neko, iako je mrtvilo na bircu čitav dan. Prvi ja nisam zalazio a vidim nešto ni ostali.
Hajmo življe malo
Zrakom?
Večer narode... Kod mene ipak nema novih stvari xD
Osim nove teme http://www.bug.hr/forum/topic/sport/planinarenjealpinizam/98990.aspx?page=0&jumpto=1911419&sort=asc&view=flat
A svaka čast. Kad je pala?
ne, ja častim
edit: ko je vidio, vidio je :D
Zrakom?
Večer narode... Kod mene ipak nema novih stvari xD
Osim nove teme http://www.bug.hr/forum/topic/sport/planinarenjealpinizam/98990.aspx?page=0&jumpto=1911419&sort=asc&view=flat
ne, cim god ocete virtualno :D
A svaka čast. Kad je pala?
prije 1h i 11 minuta, 1999 kn samo uređaj na 12 rata :)
izvrsna cijena za izravnog konkurenta desireu a usto ide i pod vodu i snima hd video
To reci mojoj curi, ona mi nekako suptilno dobacuje u zadnje vrijeme kako bi bio 'bas zgodan' s malo vise kose i depiliranim prsima.... brrrrrrrrrr.....
Po njoj, imam dlake na krivim mjestima :-D :-D
Hhahahahaah fora ee...
Večer svima, pa di si ti meni, ha? Chuck Norris na tvom avataru?