Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.344.264
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

­

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 21:42 (mind_challenge).
16 godina
neaktivan
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
lzgr kaže...

Ma briši, ne zna on da to i postoji. Čuje,ali je nagluh. Uspije se s njim sporaumiti kad jako glasno govoriš. I kada skuži da njemu govoriš. To je još i najveći problem uz to da nije u toku razgovora. Sutra dobiva onaj aparat(ić) za sluh.

Ma kud da brišem? E da znaš nekoć davno puno bolje čuo s aparatićem ali se zaribalo kad je uz kazić bio prislonjen uz uho i tako zaspao a kad ton bio dokraja pojačan a ja ujutro osječao jak vrtoglavicu a sluh je dotsa gubio a i osječao u sluhu da je kao da puknuo živac i tako promjenio sztanje sluha. Gadna stvar. Danas sam bolje. Jedino sam osjetljiv na buku.

Nenad
15 godina

Gledam cijene goriva,hahaah ma neka nam stave i 20kn/l dok se ovaj narod nece pobunit.Svi kazu,a sto cemo,moramo se vozit,pa eto vam na.Nece te se bunit,e pa necete niti se jeftino vozit.Umjesto da izadje milijun ljudi na ulice(a izac cim se brodogradilista zatvore) izadje 20000 i tko ce ih shvatit ozbiljno.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
16 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Gledam cijene goriva,hahaah ma neka nam stave i 20kn/l dok se ovaj narod nece pobunit.Svi kazu,a sto cemo,moramo se vozit,pa eto vam na.Nece te se bunit,e pa necete niti se jeftino vozit.Umjesto da izadje milijun ljudi na ulice(a izac cim se brodogradilista zatvore) izadje 20000 i tko ce ih shvatit ozbiljno.

Ako njima skupa goriva a zašt ne uzme bicikl na poso i kuči. A ja vidio jedan čovjek koji živi u gradu a posao udaljen 2km a na posao ide automobilom. A nije mogo jeftinije proč sa biciklom? A gorivo sve skuplja.

Nenad
15 godina
Nello kaže...
ivanoile kaže...

Ako njima skupa goriva a zašt ne uzme bicikl na poso i kuči. A ja vidio jedan čovjek koji živi u gradu a posao udaljen 2km a na posao ide automobilom. A nije mogo jeftinije proč sa biciklom? A gorivo sve skuplja.

Gledas ovako neku racunicu.Tjedno potrosis 150kn na gorivo(onako otprilike)Nakon pola godine imas negdje oko 1500kn.Za tu cijenu kupis pristojnu biciklu za grad li sto god vec.Ok ima ljudi koji moraju ic na posao autom jer rade 20-30km od kuce i njih postujem da se voze,ali kada netko sjedne u auto i vozi se 3 i pol minute do posla pa dodje mi da mu naplatim 100kn/l i to je takodjer mucenje za auto jer se motor ne ugrije.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
16 godina
neaktivan

LOCK!
Ajmo u Nespavalice!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
16 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Gledas ovako neku racunicu.Tjedno potrosis 150kn na gorivo(onako otprilike)Nakon pola godine imas negdje oko 1500kn.Za tu cijenu kupis pristojnu biciklu za grad li sto god vec.Ok ima ljudi koji moraju ic na posao autom jer rade 20-30km od kuce i njih postujem da se voze,ali kada netko sjedne u auto i vozi se 3 i pol minute do posla pa dodje mi da mu naplatim 100kn/l i to je takodjer mucenje za auto jer se motor ne ugrije.

E pa to sam htio reć, ali si bolje sročio. Ima bicikl koji koštaju 700kn. A ja imam automobil i idem 2-3 put tjedno a od kuće do Bj udaljen 6km. Uglavnom ja kupim goriva za 200kn i potrošim za mjesec dana. Ako ne kupujem ništam a onda lijepo uzmem bicikl i po lijepo vrijemena vozikam. Čak je i staza za bicikle uređeno i puno sigurnija vožnja. Samo kod mene ima pun brijegova i dola.

Nenad
16 godina

Birc is now OPENED!

Jutro narode, ispit iz inf sada, molite da dobro bude.

16 godina
neaktivan
jutro!
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
14 godina
neaktivan

Jutro, evo nam konačno sunca. Dosta je više kišurine i hladnog vjetra.

May the Force be with you!!
16 godina
neaktivan

Jel zna neko zbog čeg je mentalist dobio crveni?

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

vjerojatno zbog svog ponasanja i omalovazavanja i vrijedanja drugih u nekim temama.

15 godina
cuspajz kaže...

A ima milijun razloga zbog kojih je moga dobit crveni {#}

http://about.me/antesirkovic
15 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Bolje da dobije crni nego crveni

IT'S RECORD TIME!
17 godina
cuspajz kaže...

Tražio je sendvić

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
16 godina
moderator
Aliser kaže...

Bolje da dobije crni u *pak nego crveni

fixed :D

btw, jutro svima :D

Ante Gotovina - HEROJ -- 15.04.2011. dan sramote........../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
16 godina
neaktivan
Aliser kaže...
cuspajz kaže...

Bolje da dobije crni nego crveni

{#} ne crni

by Cerina
14 godina
protjeran

Jutro...

Kud je on otisao?

Dosta je bio tu da bi otisao :/

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
15 godina
neaktivan

Pozzzz narode :D

ma mentalist je moj idol, nego mene zanima jel netko ima trigonometrijski obrazac br19. gugl je beskoristan a i onaj jedan što sam našao je prepun broken linkova? a i našao sam nešto na raznim forumima i svi su redom zatvoreni za javnost ili bih morao nešto postati i čekati danima da mi odobre skidanje... možda

42
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 11:09 (kakapo).
17 godina
sta ima narode

jao meni u nedjelju natjecanjeeeee
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
16 godina
neaktivan
kakapo kaže...

ma mentalist je moj idol, nego mene zanima jel netko ima geometrijski obrazac br19. gugl je beskoristan a i onaj jedan što sam našao je prepun broken linkova? a i našao sam nešto na raznim forumima i svi su redom zatvoreni za javnost ili bih morao nešto postati i čekati danima da mi odobre skidanje... možda

Za sta je to? xD

15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
kakapo kaže...

ma mentalist je moj idol, nego mene zanima jel netko ima geometrijski obrazac br19. gugl je beskoristan a i onaj jedan što sam našao je prepun broken linkova? a i našao sam nešto na raznim forumima i svi su redom zatvoreni za javnost ili bih morao nešto postati i čekati danima da mi odobre skidanje... možda

Za sta je to? xD

ma za geodeziju ili računanje u geodeziji ili tako nešto, možda i računalstvo u geodeziji, nisam siguran, ma to mi je za brata.. -.- i navodno im je profa rekao da samo guglaju "geodetski fakultet u beogradu" i da bi ih odmah trebalo voditii na tu stranicu, i samo upišu trigonometrijski obrazac.. i da bi lijevo trebalo biti.. doooh.. ja naišao nešto na ćirilici i malo mi treba da to prebacim na naški, no bezuspješno -.- 

//a gugl me ubija u pojam, JEDNOM sa guglao trigonometrijski obrazac br. 19 i sada bilošta da guglam tipa "trigonometrijski obrazac" ili bilošto slično, onaj link mi je drugi po redu -.-

42
17 godina
jel probo ko novu betu firefoxa, 5.0 beta 1 ?
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Ja nisam, zar već ima FF 5 ? A ja koristio betu FF 4 ali nije baš najbolji a kopija ko opera i chrome

Nenad
17 godina
Nello kaže...
Mitch kaže...

Ja nisam, zar već ima FF 5 ? A ja koristio betu FF 4 ali nije baš najbolji a kopija ko opera i chrome

da jučer izašla

17 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Ja ne, ja skidam neki "firefox-6.0a1.en-US.win32.installer.exe"

To je kao firefox 6 pod kodnim imenom "Nightly". Isti je kao i FF 4,zapamtio mi je sve bookmarke i history iz FF-a. Jedino add-onovi ne rade kako treba. Inače izgleda stabilno. Flash radi,WOT isto ali greasemonkey ne radi.

This ain't no party, this ain't no disco, this ain't no fooling around!
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 12:01 (lzgr).
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

da jučer izašla

OK, i šta kažeš po tvom mišljenju?

Nenad
16 godina

Dan, doro je proso test iz informatike, samo nas sestorica bili, od nekih 16,17 kolko nas ide, i morali smo pisati.

Za sat i po u skolu, bit ce prilicno dosadno danas :)

15 godina

Još samo danas, sutra nam je dan škole pa ne moramo ić {#}

Budite pozdravljeni i uživajte u spamanju.

http://about.me/antesirkovic
16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
cuspajz kaže...

Tražio je sendvić

Sa kečapom ili majonezom?

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice