There can be only one :)
Only one that waits for his pizza to arrive...
Uf, znaimljivo, ali nije bolje od mojih feferona koje sam pojeo maloprije
Vecer forumasi, Za EP: Kazes da ti dosadno doma,sad neznam koliko volje i snage imas za to,ali si se pokusao zabaviti sa sastavljanjem modela.Tipa Revell i to,onako aviona,brodova,auta... I mene umor neki svladava,limfni cvorovi su mi otekli,ali doktorica kaze kada dostignu visinu od 2 cm da joj se javim,da mi je znat kako to izgleda.A danas sam saznao da imam 60% sanse da cu u zivotu dobit rak,naime u jednoj grani obitelji njih dosta je imalo rak i nazalost umrlo od njega pa eto to je nesto sto mene malo muci danas. Pitanje na koje neznam odgovor:Umanjenica od imenice "Lijek"?
Vecer forumasi, Za EP: Kazes da ti dosadno doma,sad neznam koliko volje i snage imas za to,ali si se pokusao zabaviti sa sastavljanjem modela.Tipa Revell i to,onako aviona,brodova,auta... I mene umor neki svladava,limfni cvorovi su mi otekli,ali doktorica kaze kada dostignu visinu od 2 cm da joj se javim,da mi je znat kako to izgleda.A danas sam saznao da imam 60% sanse da cu u zivotu dobit rak,naime u jednoj grani obitelji njih dosta je imalo rak i nazalost umrlo od njega pa eto to je nesto sto mene malo muci danas. Pitanje na koje neznam odgovor:Umanjenica od imenice "Lijek"?
Makete, kolega, ne modeli. Pitaj ako te zanima nešto o njima
Uf, znaimljivo, ali nije bolje od mojih feferona koje sam pojeo maloprije
Slavonska pizza... ima i kulena i feforona i paprenu cijenu od 50 kn :) ali nema veze...
Cura na nekoj večeri ja vamo...
@ivannestonestonesto...
Problem ti je sto za makete treba imati novaca... a meni na lijekove za 5 dana (I TO ONE KOJE bi Kao TREBALE BITI OSLOBODJENE OD PLACANJA ALI NISU...) potrosim preko 1500 kn... Dobro je pa ne moram plaćati i kemoterapije :)
A imam ja i posao i fakultet (koji je stopiran) o kojima bi trebao brinuti... ali hebiga...
@mind...
Redbull poslije ovoga...
Nisu makete čak ni toliko skupe, ako si amater na jednu potrošiš do 500 kuna.
Kud baš redbull?
edit. šta znači kada vam player na shuffle svaku drugu pjesmu stavi Beatlese?
Kud baš redbull?
Ima preko gram taurina... koji je učinkovit steroid :)
500 kn je moj tjedni budzet za hranu :)
Kud baš redbull?
Ima preko gram taurina... koji je učinkovit steroid :)
500 kn je moj tjedni budzet za hranu :)
Zanimljivo, taj taurin
E vidiš, iz istog razloga sam ja odustao od maketarenja
Evo me. Sad sam došao. Posao odrađen. :D
Ode odgovoriti na 34 pitanja iz inf. za sutra :)
Evo tu sam... E pitanje ako pijem kavu a zašto ne osječam snažnost? Koliko se ja sječam da sam od kave pio i osječao snažnost i mogao radit sve i svačega?
Evo tu sam... E pitanje ako pijem kavu a zašto ne osječam snažnost? Koliko se ja sječam da sam od kave pio i osječao snažnost i mogao radit sve i svačega?
Uzmi vouekstazi
Poslušaj pjesmu pa ćeš znati (spominje se na početku)
Inale to je ekstazi.
E sinko, kako da poslušam pjesmu kad sam gluh ko TOP!
Večer!
Večer... baš me zanima ima li neki online store za elektroniku, al da je dobar :)
Večer!
Večer... baš me zanima ima li neki online store za elektroniku, al da je dobar :)
Obojici dobro vam veče.
Poslušaj pjesmu pa ćeš znati (spominje se na početku)
Inale to je ekstazi.
E sinko, kako da poslušam pjesmu kad sam gluh ko TOP!
?
@Mind zas me ignoriras?Ugl. nema veze samo sam ti htio rec da nemam zivaca to sastavljat jer je premala maketa za mene.
?
Ljudi da li je Burn (i slična energetska piča) opasna ako popiješ više 2L?
Nije da sam popio, samo pitam...
?
Ako ti nije jasno, ja sam nagluh, sluh je dosta oštečen,poslijednje vrijeme malo mi šumi al mi nesmeta, te pola razumijem a pola ne. Kužiš? A i nosim slušno pomagalo pa je oko 60 % razumljivost. Sad znaš načemu sam.