Pozdrav svima.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobar dan svima, a pogotovo veliki pozdrav EnlightenedPhoenix-u
Eh idem ja na ručak. Pozdrav svima. EP?
E kako volim odrijemati popodne.Zavidim Meksikancima na njihovim obaveznim siestama.
Dan ljudi, sta ima kod vas? Ja odmaram lagano, malo kasnije uciti i lektiru napisati nabrzaka :(
Dan svima.....
Malo nas je al' smo ......
pozdrav svima...
koji hebeno loš dan :/
hehe...
ma sve bi bilo ok da nisam ko budala primio vruću lemilicu :/
Večer. Hej ja u sedmici nemrem nać ikonicu za kameru kod laptop Acer.
kakvu ti to ikonu za kameru tražiš?
Čovječe ovdje u Osijeku stiže tornado šta sad!!
kakvu ti to ikonu za kameru tražiš?
Pa na laptop je ugrađen kameru ali ga tražim di je u programima. A probao kod XP on ih nalazi. A u sedmici tražim i tražim... Mislim na webcam.
EDIT: Zapravo želim ga uključit webcam u sedmici ali ga nemrem nać.
Pa lijepo da skoniš u sklonište. Eh da i kod mene jak vjetar otpuhao. I palo kiše. Sad se smirilo.
a jesi ga instalirao uopće? moraš skinut s njihove stranice pogram za to...
Pa lijepo da skoniš u sklonište. Eh da i kod mene jak vjetar otpuhao. I palo kiše. Sad se smirilo.
Vraga to pomaže ja vidio jednu ženu odnilo u zrak!!
a jesi ga instalirao uopće? moraš skinut s njihove stranice pogram za to...
Hmmmm , da jesam bio na Acerovu stranicu za drajvere piše da nema za njega ali da sam pogledao u device manageru ih nalazi i da ispravno instalirane. A na stranicu imaju samo za XP i Vistu.
koji je model laptopa?
koji je model laptopa?
Pa pisao sam ti. Acer Aspire 5520.
Koji biseri... di je sad Dombina mama, da se javi... :P
Oni su općenito loše novine sa malo teksta i informativnog sadržaja. Veći dio njihovih novina čini žuti tisak.
A da nije koja lutka odnijelo ko iz šale?
koji je model laptopa?
Pa pisao sam ti. Acer Aspire 5520.
ima za Windows 7 sve potrebno
http://support.acer.com/us/en/product/default.aspx?tab=1&modelId=57
gore desno gdje piše Operating System odaberi onaj koji imaš i skini driver za kameru, samo prije pogledaj koji ti je proizvođać jer ima za 3 različita...
ima za Windows 7 sve potrebno
http://support.acer.com/us/en/product/default.aspx?tab=1&modelId=57
gore desno gdje piše Operating System odaberi onaj koji imaš i skini driver za kameru, samo prije pogledaj koji ti je proizvođać jer ima za 3 različita...
Ne vrijedi. Ako izaberem za win 7 32 bitni pa izbacuje sva ista. Ali ima na toj stranici i pokazuje stvarno ih nema. Evo uvjerite se. Link.
EDIT: Izgleda da nisu doradili drivera za kameru. A za Vistu 32 bitna i ima tri vrsta.
Koji biseri... di je sad Dombina mama, da se javi... :P
Oni su općenito loše novine sa malo teksta i informativnog sadržaja. Veći dio njihovih novina čini žuti tisak.
Ma znam... steta sume koju posjekose za papir za te novine...
Citam ih u facepalm pozi...

Ne vrijedi. Ako izaberem za win 7 32 bitni pa izbacuje sva ista. Ali ima na toj stranici i pokazuje stvarno ih nema. Evo uvjerite se. Link.
napravi kako sam ti rekao...
A da nije koja lutka odnijelo ko iz šale?
Hmmmm moguće je neznam
napravi kako sam ti rekao...
OK, ali u device manageru nema nijedne žuti trokutić koji fale drivera. Aj probam koju su pravi.
OK, ali u device manageru nema nijedne žuti trokutić koji fale drivera. Aj probam koju su pravi.
nema to veze :)
nema to veze :)
Ev skidam one detektiv drivera s acera stranice. Pa će potražit za koji odgovora drivera za kamericu.